Photoshop'o draugės ne apie photoshopą-11 tema
|
|
Irce | Data: Antradienis, 2009-12-08, 8:35 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| 11-oji PLEPALIUKŲ APIE ORĄ TEMA. Kalbame apie viską išskyrus fotošopą, tam yra kita tema. Prašome kalbėti mandagiai ir gerbti kitus forumo dalyvius. Naujai užsukusiems dalyviams TAISYKLĖS ČIA
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 9:04 AM | Žinutė # 811 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labuka
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
naujute | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 10:33 AM | Žinutė # 812 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 397
Apdovanojimai: 12
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laba ryta, koks grazus oras uz lango siandien
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 12:40 PM | Žinutė # 813 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1691
Apdovanojimai: 18
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės šiandien jau geriau jaučiuos mažė sėdi ant keliu ir pirma kart pati su šaukšteliu bando valgyt kokia murzė vakar tai išvis depresuha buvo nes dar buvau pas dantyste privačiai tai už danties taisyma paklosiu 300 susinervinau sakiau išrautu ir viskas 30 lt kainuotu,bet po to vel statyt kiek kainuoja tai puse nakties nemiegojau vis galvojau ka galėčiau sau nusipirkt už tuos pinigus Quote (Irce6) o kas liečia uošvius,oi kaip tave suprantu...nu bet gi ir seneliai,negi nesupranta,kad jums norisi vieniems ramiai pabūti kad bent kartą į mėn. atvažiuotų...bet iš kitos pusės,galit mažę palikt ir su vyru kur išlėkt prasiblaškyti,vis pailsėtum nuo rutinos kad tik noro būtų kiekviena savaitgali nie pas mus ir vidur savaites dar kaip sakiau o vasara tai pas mus ir gyvena beveik nes ji mokytoja o uosvis nedirba kur mes gyvenam tai ju sodas buvo mes tik ji rekonstravom nes kaip ir sode nieko nebuvo jokiu patogumu tai jie ir jaucias kaip pas save butu kitaip gal jei [atys butum pirke
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 12:54 PM | Žinutė # 814 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas mergytės Quote (naujute) koks grazus oras uz lango siandien labai liuks ką tik iš pasivaikščiojimų gryžom su panele tik viena bėda,batai mano visai suplyšo... padai lupasi,nu pernai pirkti bazėj Kaune...ot š... nusipirkau,jau klijuotas padas sykį...veš vyras po darbo pirkti naujų,nes neturiu kuo apsiauti,o ryt į darbą... kažin į kokią pardę lėkti,kad baisiai brangu nebūtų ir batai geri būtų gal kokių išpardavimų yra ot nesiseka...
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 1:06 PM | Žinutė # 815 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Irce6, man regis akropoli išpardavimas,ten prie kono teatro parde mačiau kainos normalios tik nepastebėjau batai žieminiai ar rudeniniai
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 1:06 PM | Žinutė # 816 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (titanike) šiandien jau geriau jaučiuos mažė sėdi ant keliu ir pirma kart pati su šaukšteliu bando valgyt kokia murzė bet šaunu,kas kad murzė,už tai savarankiška nori būti tik mamai jau tvarkymo bus po tokių valgymų Quote (titanike) paklosiu 300 susinervinau sakiau išrautu ir viskas 30 lt kainuotu,bet po to vel statyt kiek kainuoja tai puse nakties nemiegojau vis galvojau ka galėčiau sau nusipirkt už tuos pinigus 10 nu ir kainos mano vyras pirvačiai taisėsi,neseniai tik baigė,tai už vieną plombą mokėjo 70lt už kitą 90lt,priklauso nuo dydžio.Už vieną ir apie 300 paliko,bet ten jau dančio beveik nebuvo,dėjo geležį kažkokią ir t.t.jau su dantim vargas,bet geriau susitaisyti ir ramiai gyventi,nes kai dėti reiks dar netiek sumokėsi...ir negalvok ką galėtum nusipirkti už tuos pinigus,dantys svarbiau už visokius pirkinius
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 1:08 PM | Žinutė # 817 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| titanike, reiks nulėkti pažiūrėti,gal bus ir žieminių dėkui už info
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 1:09 PM | Žinutė # 818 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (titanike) kur mes gyvenam tai ju sodas buvo mes tik ji rekonstravom nes kaip ir sode nieko nebuvo jokiu patogumu tai jie ir jaucias kaip pas save galvoju butu kitaip gal jei [atys butum pirke va čia ir yra bėda,pas mus ta pati situacija...tik mes negyvenam sode,bet vasaraten leidžiam,o sodas uošvienės...tai negali nei tvarkytis kaip nori nieko,ai...aš nelabai ten ką ir darau...
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 1:09 PM | Žinutė # 819 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) Už vieną ir apie 300 paliko tipo man vale 4 kanalus sumokėjau 100 ir dar juos užplonbuot reiks ir danti tai sake dar pora simtu kainiuos tai iseuna 300 :liudna:,tai tavo vyrui vilko danti
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 1:12 PM | Žinutė # 820 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) reiks nulėkti pažiūrėti,gal bus ir žieminių dėkui už info per išpardavima galima rasti normaliom kainom,nes taip tai kosminės užvakar bkai buvom kine trumpam užbėgau i kelias pardes tai mažei sijonuka pirkau už 19 lt o prieš tai 57 kainavo kašmaras kas tiokiom kainom gali pirkt
|
Atsijungęs |
| |
vilmutee | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 1:16 PM | Žinutė # 821 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1022
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutės mergaičiukės O aš nuo pat ryto prie PC sėdžiu, vakare lėksime į kaimą tai norisi atsibūti prie kompo Titanike manau kad taip ir yra, jiems atrodo kad atvažiavo į savo sodą tad ir tupi pastoviai pas Jus, o štai jeigu būtumėte nusipirkę ją, tada manu jie taip dažnai nesivaidentų
|
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 1:16 PM | Žinutė # 822 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) o sodas uošvienės...tai negali nei tvarkytis kaip nori nieko,ai...aš nelabai ten ką ir darau... aš tai ir mažai tvarkaus daržuose per daug nelendu ji ten sodina ravi aš retkarčiais padedu aišku raviu kai ju nebuna nes kitaip nervas ima greit nusiraviu kol ju nėr,kad jai nereiktu kad nesakyti jog nieko nedarau.o kaimynai manau išvis mano jog gerai gyvenam atvažiuoja viska padaro už mus tėvas iš miesto atvaro sniega nukasa iškart už lopetos stveria net namo neužeina ,vyras tai pyksta jog jis sumasto vienaip daryt o padaro jis savaip,bet kiek jau sakė jam,bet apsisuka ir vėl ta pati daro
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 1:22 PM | Žinutė # 823 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (titanike) tavo vyrui vilko danti aga,kažkoks geležinis dabar,tipo pigiau o kai krūminis nesimato rašiau rašiau ir inetas sustreikavo...teko per naują eiti į psl ir rašyti...
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 1:25 PM | Žinutė # 824 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (titanike) mažei sijonuka pirkau už 19 lt o prieš tai 57 kainavo liudna kašmaras kas tiokiom kainom gali pirkt 10 tai pigiai nusipirkai jau pardėse nepamenu kada pirkau vaikams rūbus...parveža iš Airijos,o kokius džinsus sūnui bazėse perku,pas tą kinietį ten nebrangių būna,ale kokybės nžn,bandom dar tik sau ten džinsus pirkau,nu ką žinau,kolkas nieko,kai išskalbsiu bus matyt kas iš jų bus
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 1:27 PM | Žinutė # 825 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (titanike) vyras tai pyksta jog jis sumasto vienaip daryt o padaro jis savaip,bet kiek jau sakė jam,bet apsisuka ir vėl ta pati daro užjausti tik galiu maniškis su savo mama ir pastoviai pykstasi kai sode būnam,nes ji nelabai tvarkos žiūri,veną daro,meta,bėga daržus ravėti,numeta pirštines žemėtas ant stalo ir t.t.aš patyliu,ką gali sakyti,kai ne tavo
|
Atsijungęs |
| |