Photoshop'o draugės ne apie photoshopą-11 tema
|
|
Irce | Data: Antradienis, 2009-12-08, 8:35 PM | Žinutė # 1 |
[ ( LT) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| 11-oji PLEPALIUKŲ APIE ORĄ TEMA. Kalbame apie viską išskyrus fotošopą, tam yra kita tema. Prašome kalbėti mandagiai ir gerbti kitus forumo dalyvius. Naujai užsukusiems dalyviams TAISYKLĖS ČIA
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
vilmutee | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:30 PM | Žinutė # 796 |
[ ( US) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1022
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) kartais užplaukia..niekas nemyli niekam nereikalinga...o va sunelis preina sako: aš tave labai myliu..nu šakės tada Kaip miela Fainuolis tavo sūnelis, matosi kad mama rūpestingai ir su meile augina, dėl to ir auga toks jautrus ir geras vaikas Beje dėl tos pačios priežasties niekada negaliu ramiai paverkti, jeigu dičkė pamato tai ir ta kartu verkti pradeda, o kai klausiu tai ko gi tu verki? Ji atsako: dėlto kad ir tu verki O man tada toks juokas suima, kad visos ašaros iškart išdžiūsta
|
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:30 PM | Žinutė # 797 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1863
Apdovanojimai: 13
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) -jokia čia gėda..kokius vaistukus geriat.. nuo siandien gavom antibiotikus kazkoki amoksiklava, hedelix dar parase, maziui bronhitas (KAIP DZIAUGIUOSI, kad ne kokie plauciai), o man rimciau siek tiek, bet del manes tai dzin, svarbu tik mazyliui butu gerai. Quote (Irce6) justux29, sveikit,nieko čia negėda,mano vaikis mažas buvo ligų maišas...gal pas jus namie karšta,kad vis sergat galvoju mes kai persikraustėm čia,tai ligos baigėsi (tfu tfu tfu),nes anksčiau kur gyvenom baisiai karšta būdavo +25(+28) visada,o čia šįmet tik +17,šaltoka,bet pripratom o ir vaikai mažiau serga,gal tik sutapimas nžn... Irce6, kad atrodo neperkarsta, buna 20-19 laipsniu. Bet jis matomai i mane, as pastoviai sergu ir sergu, cia mano silpna vieta, vasara man tinka, o kaip ateina dregnasis periodas - sakes tada jau, ir tai as cia didele merga, nedaug sia ziema sergu (nes sedziu namie ), o taip tai pastoviai, kaip melynannose vaikstau su nutrinta nuo snargliaus putimo nosimi
|
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:47 PM | Žinutė # 798 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (virginijak) Sunkoka, bet ką padarysi. Su rogėm dar negaliu - per maža dar, o rankose irgi neprinešiosi.... bet saunuoles, kad einat i lauka, grynas oras sveika Quote (dEdRA) SVEIKATYTĖS JUMS ABIEMS DAUG DAUG DAUG aciu dEdRA
|
Atsijungęs |
| |
justux29 | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:58 PM | Žinutė # 799 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (plepute) nemegstu ir as salciu, man geriau kai silta, bet as vistiek po namus vaikstau su siltom tapkem ir megztiniu 10 salcmire as ir as tokia, siluma kaulu nelauzo, bet kaip Irce6 sako - nesveika.. Quote (titanike) atrodo taip noris o kaip nėr taip nėr liudna o tu nustok noreti ir gyvenk naturalu gyvenima, dziaukis, kad galit neislaidauti apsaugos priemonems ir gripai dabar visokie, o bus TIKRAI, tik negalvok pastoviai apie tai, nes protas uzsiblokuos ir tada ilgai nieko neiseis vilmutee, Atile, mintys, kaip smagu, kad galim viena kitai bobiskai pasiguosti, kaip gerai, kad musu kompanijoj nera vyru
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 2:07 PM | Žinutė # 800 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) kaip gerai, kad musu kompanijoj nera vyru va šita dalis patinka labiausiai
|
Atsijungęs |
| |
vilmutee | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 2:17 PM | Žinutė # 801 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1022
Apdovanojimai: 21
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) kaip gerai, kad musu kompanijoj nera vyru Tikra tiesa
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 5:07 PM | Žinutė # 802 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) kaip smagu, kad galim viena kitai bobiskai pasiguosti -IR AŠ PRITARIU Quote (justux29) nuo siandien gavom antibiotikus kazkoki amoksiklava, hedelix dar parase, maziui bronhitas (KAIP DZIAUGIUOSI, kad ne kokie plauciai), o man rimciau siek tiek, bet del manes tai dzin, svarbu tik mazyliui butu gerai. -SVEIKIT GREIČIAU,O TU IR SAVE ŽIŪRĖK ,O TAI MES MAMOS VIEN VAIKIUKAIS IR VYRAIS rūpinamės ,o save pamirštam,o jei liga įsibėgės ,kas ir jeis rūpinsis o dėl vaistukų paklausiau,nes aš jau iš patirties, kai pradeda stipriai kosėti prie sirupo dar Ventoliną duodu,labai geras vaistas(praplėčia kvėpavimo takus,neleidžia užsikosėt,padeda atsikosėt)ir gydytoja prie antibijotikų prirašo,ir iš ligoninės kai su mažaja kažkada gryžom tai išleidžiant su kitais vaistukais priskyrė...tinka prie bronchito ir plaučių uždegimo.. :10:man tai jis liuksiškas išbandytas vaistas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
Paskutinį kartą redaguota daniele - Ketvirtadienis, 2010-02-04, 5:09 PM |
Atsijungęs |
| |
titanike | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 9:27 PM | Žinutė # 803 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo ištikimieji
Žinutės: 1691
Apdovanojimai: 18
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| justux29, laikykites,linkiu greiciau pasveikti
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 11:45 PM | Žinutė # 804 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (justux29) atrodo neperkarsta, buna 20-19 laipsniu. tada tikrai neperšilta Quote (justux29) matomai i mane, as pastoviai sergu ir sergu, cia mano silpna vieta, vasara man tinka, o kaip ateina dregnasis periodas - sakes tada jau, ir tai as cia didele merga, nedaug sia ziema sergu (nes sedziu namie juokas ), o taip tai pastoviai, kaip melynannose vaikstau su nutrinta nuo snargliaus putimo nosimi gali būti,kad į mamą,reikia imunitetą stiprinti abiem... Quote (justux29) siluma kaulu nelauzo, bet kaip Irce6 sako - nesveika.. šilumėlę mėgstu ir aš kaip vyras sako,tau visad šalta bet kai per daug ir negerai,bent vaikams tikrai...nors man +25 būtų pats tas
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 11:50 PM | Žinutė # 805 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) dar Ventoliną duodu senai žinomas ir išbandytas vaistas vaikas mažas vis bronchitu sirgdavo,tai tik ventolinas gelbėdavo..ir baisiausia,kad per tuos bronchitus astmą įsivarėm...nors dabar jau išauga vaikis tik dabar jau kai kosti purškiamą duodu,mažiams sirupas yra...tik ar žinot,kad nakčiai negerai jo duoti,nes paskui vaikas blogai miega,vis kosti,nes jis skatina atsikosėjimą...bent mums uždraudė gyd.,nakčiai liepė neduoti,tik ryte ir per pietus...įdomu kaip kitiems būna naktim,geriant tą ventoliną
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 11:52 PM | Žinutė # 806 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos, sveikateles ligoniukams tai ka merginos veikinejat?
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 11:56 PM | Žinutė # 807 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| titanike, tau dabar nesinervinti reikia,o ramiai gyventi laukimu nu kaip tas leliukas ateis,jei mama bus pikta ir susiraukus aukščiau nosį,esi graži,jauna mergina,turi gerą vyrą,dukrytę,viskas bus gerai,laikykis žinau,kad lengva patarinėti,bet pamatysi,bus geresnių dienų o kas liečia uošvius,oi kaip tave suprantu...nu bet gi ir seneliai,negi nesupranta,kad jums norisi vieniems ramiai pabūti kad bent kartą į mėn. atvažiuotų...bet iš kitos pusės,galit mažę palikt ir su vyru kur išlėkt prasiblaškyti,vis pailsėtum nuo rutinos kad tik noro būtų
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 11:57 PM | Žinutė # 808 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas, labukas ir galima sakyti labanaktis jau paskaitinėjau va ką panos prirašę ir bėgu liūlia,gana prie pc naktis leisti
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 11:59 PM | Žinutė # 809 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce6) labukas ir galima sakyti labanaktis jau paskaitinėjau va ką panos prirašę ir bėgu liūlia,gana prie pc naktis leisti na as ir jau leksiu..., ikiukas
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Penktadienis, 2010-02-05, 0:01 AM | Žinutė # 810 |
[ ( US) ]
Lygis:
Forumo mylimieji