Medelių, puokščių ir kitko iš saldainių gamyba- 1 tema
|
|
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-06-04, 4:08 PM | Žinutė # 901 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kuge) Aš irgi atostogų laukiu 10 Šeštadienį iškeliauju porai savaičių sypsausi pailsėsiu 67 ATOSTOGOS GERAI PAILSĖK poniav, LABAI GRAŽŪS TAVO DARBUKAI ŠAUNUOLE PASIRODYK DAUGIAU
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
poniav | Data: Penktadienis, 2010-06-04, 4:58 PM | Žinutė # 902 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 200
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) poniav, LABAI GRAŽŪS TAVO DARBUKAI ŠAUNUOLE PASIRODYK DAUGIAU Ačiū Aš dar tik pradedančioji tai mano darbeliai palyginant su čia jau įkeltais darbeliai yra niekis. Bet dar yra vietos tobulėjimui. Pasirodysiu dar su keliais darbeliais
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Penktadienis, 2010-06-04, 5:39 PM | Žinutė # 903 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (poniav) pradedančioji nieko sau pradedančioji darbeliai super
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Penktadienis, 2010-06-04, 6:08 PM | Žinutė # 904 |
[ ( GB) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| poniav, nu pasakiški darbeliai labai gražu aš ir šnd pradėjau vieną daryti...ką žinau,nesigavo kaip norėjau,dar nebaigiau,kol supratau kaip saldainius klijuoti kažkaip nukeverzojau,bet pirmam kartui bus gerai o dar su klijų pistoletu prisidirbau,kaip įgrūdau tą lazdelę iki galo,klijai ištisai bėgo,kol nesibaigė...š...pati kalta,pamoka bus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
poniav | Data: Penktadienis, 2010-06-04, 7:03 PM | Žinutė # 905 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) poniav, nu pasakiški darbeliai labai gražu Quote (Laurituke) darbeliai super Ačiū mergaitės už gražius žodžius. Dar mintyse sukasi vienas darbelis is saldainių, bet ne medelis. kai tik ji igyvendinsiu pasirodysiu. O man kažkaip iš pirmo karto gavosi padaryti medelį, tik vis pirštus su klijais apsideginu Irce, lauksim Tavo darbelio.
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Penktadienis, 2010-06-04, 8:04 PM | Žinutė # 906 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| poniav, - tu tikra šaunuolė,darbeliai tai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-06-04, 10:01 PM | Žinutė # 907 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (poniav) Aš dar tik pradedančioji tai mano darbeliai palyginant su čia jau įkeltais darbeliai yra niekis. Bet dar yra vietos tobulėjimui. Pasirodysiu dar su keliais darbeliais na nepasakyciau jog pradedancioji, darbeliai As ir vis po kelis nulipdau, bet nebera laiko fotografuoti, nebespeju ..cia pora buvo uzsakyti zootechnikams, kad butu susije su karvem..
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
poniav | Data: Šeštadienis, 2010-06-05, 8:30 AM | Žinutė # 908 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ..cia pora buvo uzsakyti zootechnikams, kad butu susije su karvem.. Super , man patinka tai kad jie neapkrauti. Man niekaip nepavyksta koto apsukti plausu, ir kaip jus tai padarot man dar mįslė
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Šeštadienis, 2010-06-05, 8:46 AM | Žinutė # 909 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (poniav) Dar mintyse sukasi vienas darbelis is saldainių, bet ne medelis. kai tik ji igyvendinsiu pasirodysiu. labai lauksim Quote (poniav) Irce, lauksim Tavo darbelio. Būtinai įkelsiu tik ne šnd,laukiu svečių gavosi pusia velnio,tik saldainių ryškiai per daug...nu kai įkelsiu tada jau laukisu jūsų patarimų,kad kitą sykį gražiau padaryti vaidabas, tavo darbeliai kaip visad,super,stebini tu jų gausa,ot darbštuolė Quote (poniav) niekaip nepavyksta koto apsukti plausu, ir kaip jus tai padarot man dar mįslė gal mergaitės pamokins,nes aš bandžiau apsukti,nu ką žinau...tik primakaliojau ai dar,klijavau viską pirštines užsidėjus,ką žinau,labai jau karšti tie klijai ir sakykit,jūs kai klijuojat,ar turi ištisai tie klijai bėgti iš pistoleto ar pas mane koks brokuotas,nes bėga patys,nereikia spaudinėti
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2010-06-05, 8:53 AM | Žinutė # 910 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (poniav) Man niekaip nepavyksta koto apsukti plausu, ir kaip jus tai padarot man dar mįslė atsiplesiu plauso gabalei, na istampau kaip kokia platesne virve, dedu taska kliju virsuj koto, prikabinu plauso gala, o tada suku, apacioj dar prie vazono krasteliu prikabinu... Quote (Irce) gal mergaitės pamokins,nes aš bandžiau apsukti,nu ką žinau...tik primakaliojau 10 ai dar,klijavau viską pirštines užsidėjus,ką žinau,labai jau karšti tie klijai ir sakykit,jūs kai klijuojat,ar turi ištisai tie klijai bėgti iš pistoleto ar pas mane koks brokuotas,nes bėga patys,nereikia spaudinėti galvoju na klijuoju be pirstiniu, klijai tikrai karsti, netycia prilietus buvau, tai pusleles kelias jau esu turejus, bet siaip is mano pistoleto, issiverzia koks laselis, jo nespaudus, bet tikrai nebega... gal tikrai aparatas negeras
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Šeštadienis, 2010-06-05, 8:56 AM | Žinutė # 911 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) vaidabas, tavo darbeliai kaip visad,super,stebini tu jų gausa,ot darbštuolė -
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
poniav | Data: Šeštadienis, 2010-06-05, 9:51 AM | Žinutė # 912 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) ar turi ištisai tie klijai bėgti iš pistoleto ar pas mane koks brokuotas,nes bėga patys,nereikia spaudinėti Žinokit ir pas mane tas pats, negaliu sakyti kad jie bėga, bet laša. Mergaitės gal dar išduosit kur perkat plaušą? Paskutinį kartą pirkau SENUKUOSE už 40 gr. sumokėjau 5 lt. Bet mačiau kitoj parduotuvej už 500 gr. -30 lt. Manau labiau apsimoka didelius pakavimus pirkti Įkeliu dar viena medelį, bet nuotrauka lyg paplaukus, na tikiuosi bendrą vaizdą matysit
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Šeštadienis, 2010-06-05, 11:34 AM | Žinutė # 913 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) atsiplesiu plauso gabalei, na istampau kaip kokia platesne virve, dedu taska kliju virsuj koto, prikabinu plauso gala, o tada suku, apacioj dar prie vazono krasteliu prikabinu... dabar žinosiu Quote (vaidabas) siaip is mano pistoleto, issiverzia koks laselis, jo nespaudus, bet tikrai nebega... Quote (poniav) ir pas mane tas pats, negaliu sakyti kad jie bėga, bet laša. Nu pas mane pradžioj bėgo ištisai,paskui tik lašėjo gal nieko baisaus Quote (poniav) gal dar išduosit kur perkat plaušą? Paskutinį kartą pirkau SENUKUOSE už 40 gr. sumokėjau 5 lt. Bet mačiau kitoj parduotuvej už 500 gr. -30 lt. Manau labiau apsimoka didelius pakavimus pirkt Aš kaip kaunietė,tai pas mus bazės yra,ten visas sandėlys tokių grožybių,tai ten perku,ale gramų neparašyta ant maišiuko šiaip dar liko vienam medeliui,kainavo 3.80lt Quote (poniav) Įkeliu dar viena medelį, gražutis ir dar kaip įdomiai,jei gerai matau kibiriukyje
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2010-06-05, 11:56 AM | Žinutė # 914 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Nu pas mane pradžioj bėgo ištisai,paskui tik lašėjo galvoju gal nieko baisaus miela tai gal ilgai darai..as jei ilgiau klijuoju, labai suskysteja tie klijai,tai kas kiek laiko vis istraukiu laida is rozetes, kai per daug sutirsteja klijai, vel ijungiu
|
Atsijungęs |
| |
poniav | Data: Šeštadienis, 2010-06-05, 11:57 AM | Žinutė # 915 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) gražutis ir dar kaip įdomiai,jei gerai matau kibiriukyje Agam, i kibirelį "pasodinau" medelį, realiai tai labai super žiūrisi. Quote (Irce) gramų neparašyta ant maišiuko šiaip dar liko vienam medeliui,kainavo 3.80lt Ant pakuotės ir aš nepastebėjau gramų bet ant lainų etiketės buvo parašyta kad 40 gr. Tai pas Jūs ten gana pigu turbūt reikia lekt į Kauną ir nusiaubti bazę Aš jau jums turbūt atsibodau su tai medeliais bet kątik dar vieną padariau, ale kažkoks mažytis gavosi
|
Atsijungęs |
| |