Medelių, puokščių ir kitko iš saldainių gamyba- 1 tema
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-06-08, 9:47 AM | Žinutė # 931 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Na mašiniukas tikrai labai fainuolis
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-06-08, 9:51 AM | Žinutė # 932 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) regzk regzk ir pasirodyti nepamiršk mua man dabar progų nenusimato,teks rugpjūčio laukti,sesers gimtadienis,tai jau bus ką dovanoti reikės tikrai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
poniav | Data: Antradienis, 2010-06-08, 12:51 PM | Žinutė # 933 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 200
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) per didelį bumbulą turbūt padariau,nes nemažai man jų prisilipdė Matyt tikrai per didelį burbulą padarėt, na kitam kartui bus aiškiau, tai labai lauksim kitų darbelių
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2010-06-08, 1:59 PM | Žinutė # 934 |
[ ( GB) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (poniav) Matyt tikrai per didelį burbulą padarėt Aš dar bijojau,kad per mažas nebūtų Quote (poniav) labai lauksim kitų darbelių kai tik bus progas būtinai darysiu ir pasirodysiu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-06-09, 8:03 AM | Žinutė # 935 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| poniav, nu gi labai gražu iš ko darai kotus?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-06-09, 9:29 AM | Žinutė # 936 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| poniav, nu kokie faini medeliai tas trišakis man labai liuks,čia šaka tokia buvo trišakė 40-mečiui ir labai gražutis,o iš ko tuos skaičiukus padarei ir taip žiūrėjau ir taip,nelabai supratau Žodžiu šaunuolė,darbeliai
|
Atsijungęs |
| |
poniav | Data: Trečiadienis, 2010-06-09, 3:57 PM | Žinutė # 937 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) iš ko darai kotus? Medelių kotai yra iš medžių šakų, tas trišakis tai ir buvo tokią šaka, aš ja gražiai apsukau teipu tai gavosi žalias gražus medžio kotas Quote (Irce) iš ko tuos skaičiukus padarei ir taip žiūrėjau ir taip,nelabai supratau skaičiukus ir visus kitus papuošimus darau pati iš spalvotos pėdkelnės Laba Jums ačiū už įvertinimą ir gražius žodžius
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-06-09, 4:52 PM | Žinutė # 938 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (poniav) Medelių kotai yra iš medžių šakų, tas trišakis tai ir buvo tokią šaka, aš ja gražiai apsukau teipu tai gavosi žalias gražus medžio kotas TOKIOS STOROS ATRODO TOS ŠAKOS TAI GRAŽIAI ŽIŪRISI Quote (poniav) pati iš spalvotos pėdkelnės 46 OHO ČIA TAI GERAS
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-06-09, 6:17 PM | Žinutė # 939 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (poniav) tas trišakis tai ir buvo tokią šaka, aš ja gražiai apsukau teipu tai gavosi žalias gražus medžio kotas O kas tas teipas nu žalia aš,nesijuokit Quote (poniav) skaičiukus ir visus kitus papuošimus darau pati iš spalvotos pėdkelnės O čia tai išradingumas dar norėjau klausti,kur gauni pirkti tokių fainų papuošimų aš jau tokių dalykų nemoku šaunuolė tu
|
Atsijungęs |
| |
poniav | Data: Trečiadienis, 2010-06-09, 7:34 PM | Žinutė # 940 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) O kas tas teipas nu žalia aš,nesijuokit Nėra čia kuo juoktis, aš pati tik neperseniausiai jį atradau. Jis iš tikrųjų vadinasi taipas, nors maniau kad teipas. Jį naudoja foristikoj, tokia žalią ploną juostelė, kai ja apsukinėji kotą ar dar ką nors ji tempiasi ir lyg prilimpa. Na žodžiu tikrai labai geras dalykas.. Ilgai ieškojau kol jį radau nusipirkti Quote (Irce) aš jau tokių dalykų nemoku Žinokit didelio mokslo nereikia, imat vielą, pėdkelnes ir fantazija pasitelkus pasineriat į darbą. Oi kaip man patinka tokie krapštymaisi
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Trečiadienis, 2010-06-09, 11:25 PM | Žinutė # 941 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (poniav) Jis iš tikrųjų vadinasi taipas, nors maniau kad teipas. Jį naudoja foristikoj, tokia žalią ploną juostelė, kai ja apsukinėji kotą ar dar ką nors ji tempiasi ir lyg prilimpa. Na žodžiu tikrai labai geras dalykas.. Ilgai ieškojau kol jį radau nusipirkti Gal galėsit kada nufotografuoti ir įkelti parodyti,kaip atrodo supakuota Quote (poniav) didelio mokslo nereikia, imat vielą, pėdkelnes ir fantazija pasitelkus pasineriat į darbą. Oi kaip man patinka tokie krapštymaisi Man tai nelabai patiktų įtariu,kantrybės tiek nėra o tai kaip pabaigiat darbelį,kad ir lapelį,susiuvat dar nemačius tokių dalykų,tai viskas įdomu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Trečiadienis, 2010-06-09, 11:28 PM | Žinutė # 942 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) dar nemačius tokių dalykų,tai viskas įdomu miela tikrai kad įdomu ir man
|
Atsijungęs |
| |
poniav | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-10, 7:35 AM | Žinutė # 943 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas, kas prisijungs prie manęs Quote (Irce) Gal galėsit kada nufotografuoti ir įkelti parodyti,kaip atrodo supakuota Tuoj išleisiu sūnelį š daržiuką ir nufotografuosiu. Quote (Irce) Man tai nelabai patiktų įtariu,kantrybės tiek nėra kantrybes tikrai labai daug reikia, kruopštumo ypač. Iš vielos pasidarau formą, aptraukiu pėdkelne ir tada su siulu užsuku galą, pabaigai apsuku teipu. gal ne į temą bet parodysiu savo pirmąjį gaminį
|
Atsijungęs |
| |
poniav | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-10, 8:21 AM | Žinutė # 944 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Įkeliu foto su teipu, pasiskolinau nuotrauka rasta internete, bandžiau fotografuoti savajį teipa bet nesimato vaizdo visiškai. ta žalią juostelė ir yra teipas. Jis būna permatomam celofane įpakuotas
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Ketvirtadienis, 2010-06-10, 9:30 AM | Žinutė # 945 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (poniav) Labas rytas, kas prisijungs prie manęs Labas,aš jau čia,jungiuosi Quote (poniav) Iš vielos pasidarau formą, aptraukiu pėdkelne ir tada su siulu užsuku galą, pabaigai apsuku teipu. gal ne į temą bet parodysiu savo pirmąjį gaminį kaip gražu matosi žmogus tikrai turi fantaziją,super Quote (poniav) ta žalią juostelė ir yra teipas. Jis būna permatomam celofane įpakuotas Ačiū labai labai,dabar jau žinosiu
|
Atsijungęs |
| |