Medelių, puokščių ir kitko iš saldainių gamyba- 1 tema
|
|
Laurituke | Data: Šeštadienis, 2010-06-05, 9:51 PM | Žinutė # 916 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (poniav) Dar mintyse sukasi vienas darbelis is saldainių, bet ne medelis. kai tik ji igyvendinsiu pasirodysiu. lauksim ,lauksim Quote (Irce) gal mergaitės pamokins,nes aš bandžiau apsukti,nu ką žinau...tik primakaliojau 10 ai dar,klijavau viską pirštines užsidėjus,ką žinau,labai jau karšti tie klijai ir sakykit,jūs kai klijuojat,ar turi ištisai tie klijai bėgti iš pistoleto ar pas mane koks brokuotas,nes bėga patys,nereikia spaudinėti galvoju tai jaigu tu juos sukišai tau todėl ir bėgo man tai tik paspaudus jie bėga Quote (poniav) Įkeliu dar viena medelį, bet nuotrauka lyg paplaukus, na tikiuosi bendrą vaizdą matysit fainutis Quote (vaidabas) tai kas kiek laiko vis istraukiu laida is rozetes, kai per daug sutirsteja klijai, vel ijungiu va,va ir aš taip dariau Quote (poniav) Ant pakuotės ir aš nepastebėjau gramų bet ant lainų etiketės buvo parašyta kad 40 gr. Tai pas Jūs ten gana pigu galvoju turbūt reikia lekt į Kauną ir nusiaubti bazę _liuks_ Aš jau jums turbūt atsibodau su tai medeliais bet kątik dar vieną padariau, ale kažkoks mažytis gavosi nu tikrai neatsibodai gražu juk pažiūrėti labai fainutis paskutinis kaip įdomiai atrodo iš tokių saldainių kiek čia jų sudėjai?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Šeštadienis, 2010-06-05, 10:27 PM | Žinutė # 917 |
[ ( GB) ]
Grupė: Admin padejėja
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 11602
Apdovanojimai: 72
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) gal ilgai darai..as jei ilgiau klijuoju, labai suskysteja tie klijai,tai kas kiek laiko vis istraukiu laida is rozetes, kai per daug sutirsteja klijai, vel ijungiu Ilgokai reiks ir man išjungti kitą sykį Quote (poniav) i kibirelį "pasodinau" medelį, realiai tai labai super žiūrisi tikrai labai gražu Quote (poniav) turbūt reikia lekt į Kauną ir nusiaubti bazę prašom,jei reiks parašysiu ir kokiam sandėlį bet manau neverta belstis tokį kelią,turėtų būti ir kokioj floristikos parduotuvėj visko Quote (poniav) Aš jau jums turbūt atsibodau su tai medeliais bet kątik dar vieną padariau, ale kažkoks mažytis gavosi Tikrai nenusibodai,kaip smagu,kad pasirodai,o ir medelis labai gražus gavosi,šaunuolė mano jau ir visi svečiai įvertino,labai visi nustebę,net netikėjo,kad pati dariau tai nufotkinau ir įkelsiu kurią dieną,labai tikiuosi sulaukti patarimų
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia MANO DARBELIAI
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Šeštadienis, 2010-06-05, 10:29 PM | Žinutė # 918 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tai jaigu tu juos sukišai tau todėl ir bėgo man tai tik paspaudus jie bėga ko gero todėl ir bėgo,kad sugrūdau aš juos
|
Atsijungęs |
| |
poniav | Data: Sekmadienis, 2010-06-06, 8:19 AM | Žinutė # 919 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 200
Apdovanojimai: 4
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) labai fainutis paskutinis kaip įdomiai atrodo iš tokių saldainių kiek čia jų sudėjai? Labai nedaug, 300 g net nesunaudojau tai ir sakau kad labai jau mažas gavosi, kią kartą žinosiu kad reikia didesnį rutulį tokiems saldainiams daryti
|
Atsijungęs |
| |
poniav | Data: Sekmadienis, 2010-06-06, 8:30 AM | Žinutė # 920 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (poniav) prašom,jei reiks parašysiu ir kokiam sandėlį bet manau neverta belstis tokį kelią,turėtų būti ir kokioj floristikos parduotuvėj visko Kažkaip tik vieną floristikos parduotuvę atradau, gerai būtų dar kokią rasti. Vilnietės gal kas patarsit kur dar galima rasti floristikos patduotuvę. Irce, jei kada būsit bazėj užmeskit akį kiek kainuoja didelis pokas plaušo. Nuoširdus ačiū Labai AČIŪ visoms už gražius žodžius. Šiandien jei vaikas leis turečiau pabaigti trišakį medį, įkelsiu pažiūrėti Quote (poniav) pati dariau tai nufotkinau ir įkelsiu kurią dieną,labai tikiuosi sulaukti patarimų Labai lauksim medelio
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-06-07, 7:44 AM | Žinutė # 921 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (poniav) Labai nedaug, 300 g net nesunaudojau tai ir sakau kad labai jau mažas gavosi, kią kartą žinosiu kad reikia didesnį rutulį tokiems saldainiams daryti nu tikrai nedaug bet labai gražu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2010-06-07, 9:06 AM | Žinutė # 922 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (poniav) Irce, jei kada būsit bazėj užmeskit akį kiek kainuoja didelis pokas plaušo. Nuoširdus ačiū Būtinai pažiūrėsiu Quote (poniav) Šiandien jei vaikas leis turečiau pabaigti trišakį medį, įkelsiu pažiūrėti kaip laukiam pasirodant Quote (Laurituke) tikrai nedaug bet labai gražu pritariu
|
Atsijungęs |
| |
poniav | Data: Pirmadienis, 2010-06-07, 12:07 PM | Žinutė # 923 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Ikeliu savo šiandieninį šedevrą
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-06-07, 1:42 PM | Žinutė # 924 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| poniav, cha geras mašiniukas
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Pirmadienis, 2010-06-07, 8:28 PM | Žinutė # 925 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| poniav, nu tikrai super mašiniukas Štai ir mano pirmas šedevras net gėda rodytis,bet kad prižadėjau įkelti lauksiu patarimų,kaip ką gražiau buvo galima padaryti Tiesa,saldainiai dviejų rūšių,pritrūkau...
|
Atsijungęs |
| |
poniav | Data: Pirmadienis, 2010-06-07, 9:48 PM | Žinutė # 926 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Irce) Štai ir mano pirmas šedevras Man nerodo nuotraukos
|
Atsijungęs |
| |
poniav | Data: Pirmadienis, 2010-06-07, 9:53 PM | Žinutė # 927 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Jau rodo Manau viskas labai liuks jei tik sladainiai nebūtų skirtingi. O šeip viskas super. Šaunuolė. Tai pirmas darbelis? Prašau dar kokį darbelį sumeistrauti ir pasirodyti.
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2010-06-08, 9:26 AM | Žinutė # 928 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| poniav, na va tie saldainiai ir pakišo koją per didelį bumbulą turbūt padariau,nes nemažai man jų prisilipdė Quote (poniav) Tai pirmas darbelis? na taip,pirmas kai tik bus proga dar darysiu,jau visi bus apdovanoti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-06-08, 9:28 AM | Žinutė # 929 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Irce, man labai gražu mačiau jau skaipe pasiilgau ir aš jau tų medelių reiks suregzti
|
Atsijungęs |
| |
Irce | Data: Antradienis, 2010-06-08, 9:36 AM | Žinutė # 930 |
[ ( GB) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, ačiukas tau aga,jau skypej pas mane,kad visi matytų Quote (Laurituke) pasiilgau ir aš jau tų medelių reiks suregzti regzk regzk ir pasirodyti nepamiršk man dabar progų nenusimato,teks rugpjūčio laukti,sesers gimtadienis,tai jau bus ką dovanoti
|
Atsijungęs |
| |