Trečiadienis, 2026-03-11, 4:44 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Panevėžiečių forumiukas
RomeniukasData: Antradienis, 2010-02-02, 11:23 AM | Žinutė # 586

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
jo aš irgi tą radau, bet sakė kad su fura važiavo?

net nebezinau gal ir su savo masina.

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-02-02, 11:24 AM | Žinutė # 587

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
na sekmės tau darbe vadinasi priėmė vėl į sena darbovietę, na tikiuosi kad dabar nebeatleis

laikinai mane prieme,o jai viskas bus gerai tai ir visam priims. bus matyt kaip cia bus.

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-02-02, 12:00 PM | Žinutė # 588

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
suzinojau kad vairavo ne jis jis tik salia sedejo ir su lengvaja masina,tai greiciausiai ir bus cia janonio gatveje. liudna vairuotojas kaltas,jis ne taip suzeistas jai pats nuejo iki greitosios,o po keleivio puse tai ne kas is masinos lyko.
virsijo greiti tai vairuotojas kaltas. liudna

Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Antradienis, 2010-02-02, 12:07 PM
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-02-02, 12:03 PM | Žinutė # 589

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
laikinai mane prieme,o jai viskas bus gerai tai ir visam priims. bus matyt kaip cia bus.

tai iš darbo biržos nebegausi liudna , bet vistiek manau geriau dirbt, nei biržoj stovėt, nebent daug gauni iš biržos miela tada apsimoka

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-02-02, 12:04 PM | Žinutė # 590

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
valio _liuks_ _liuks_ _liuks_ mūsų kiemą nuvalė _liuks_ _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-02-02, 12:05 PM | Žinutė # 591

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
kaip faina

faina tai faina, bet aš lėktuvu niekad neskridus, tai nežinau kaip čia bus liudna liudna , jau dabar košmarus sapnuoju, o jaučiu kai reiks skristi tai mirsiu juokas juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-02-02, 12:11 PM | Žinutė # 592

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
valio mūsų kiemą nuvalė

pas mus taigeras valytojas labai tai svariai takus nuvalo. _liuks_
Quote (snieguoliuke)
faina tai faina, bet aš lėktuvu niekad neskridus, tai nežinau kaip čia bus , jau dabar košmarus sapnuoju, o jaučiu kai reiks skristi tai mirsiu

as ir labai bijociau skristi su lektuvu. 10

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-02-02, 12:13 PM | Žinutė # 593

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
kaip mansalta tai ne tas zodis.o dar musu vaikai kieme buna,nes si savaite sporto ir sveikatingumo tai kieme visokios atrakcijos,roguciu lenktynes,irvisokie kitokie zaidimai lauke. kaip faina anam darzelivisai jokios veiklos,o cia kekviena savaite vis kazkokios naujos veiklos. _liuks_ kad tik man nesusaltu tam kieme truputi slogyte mazajam,bet kartais dar geriau grynas oras uz vaistukus. _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-02-02, 12:22 PM | Žinutė # 594

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
mūsų darželį tai irgi atrakcijų, tai daug, dabar planuojam išvyką viso darželio į žaliąją _liuks_ _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-02-02, 12:23 PM | Žinutė # 595

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
pas mus taigeras valytojas labai tai svariai takus nuvalo.

pas mus tai takus irgi nuvalo, bet mašinų aikštėlė jam nepriklauso, tai traktoriukas nuvalė _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-02-02, 12:44 PM | Žinutė # 596

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
aš irgi radau plačiau apie tą avariją, tai paskaičius manau, kad vairuotojas lengvojo automobilio tikras ASILAS ir pats kaltas, linkiu kad ligtų gyvas, bet pinigėlių manau teks pakloti daug liudna liudna
Snieguotoje Panevėžio gatvėje - automobilio smūgis į traktorių (nuotraukos) (135)Virginija Petrauskienė
2010-02-01 22:16
Pirmadienį pavakary Panevėžyje J.Janonio gatvėje „Volkswagen“ automobilis trenkėsi į sunkiasvorį cisterną traukusį traktorių. Per avariją buvo sužaloti lengvojo automobilio vairuotojas ir keleivis.
Traktorius išvertė gatvės apšvietimo stulpą. Sunkiosios technikos vairuotojas nenukentėjo.
Įvykio liudininkai pasakojo, kad VW vairuotojas slidžia ir nenuvalyta gatve lėkė dideliu greičiu. Mašina lenkė atsargiai važiuojančią didelę automobilių koloną.
Chuliganiškai vairuojama mašina blaškėsi ir sukiojosi į šonus, buvo matyti, kad taip besilinksminantis vairuotojas manevravimui ir staigiems posūkiams naudojo rankinį stabdį.
Priešpriešine juosta važiavęs traktoriaus vairuotojas Gediminas Viškelis sakė supratęs, kad pavojingai važiuojanti mašina netrukus kur nors atsitrenks.
„Aš bandžiau trauktis arčiau šaligatvio, tačiau bijojau užkabinti stulpą. Netrukus VW šonu trenkėsi į traktoriaus priekinį ratą“, - iš karto po avarijos pasakojo negalintis atsitokėti G.Viškelis.
Po smūgio per 6 tonas sveriantis traktorius atsitrenkė į apšvietimo stulpą, o lengvoji mašina beveik metrą pakilo į orą. Jos priekinis stiklas plyšo.
Atvykę gelbėtojai iš mašinos ištraukė kraujais pasruvusį keleivį, vairuotojas iki medikų automobilio nuėjo pats.
Praėjusiais metais pagamintas ir per 300 tūkst. kainavęs traktorius per susidūrimą taip pat buvo apgadintas.

Atsijungęs
AtileData: Antradienis, 2010-02-02, 1:43 PM | Žinutė # 597

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Forumo siela Už paaiškinimą, pagalbą Už nuoširdumą
sveikos

kaip jums žiema, žeimužė????? oho kad prisnigo, mašinos neišvažiuoja iš keimų

šiandien ir aps mus traktoriukas snigą stumdė, bet galvoju gi ne už dyką, ane? galvoju gal pirmininkas iškvietė, šeip nevažiuoja man atrodo...nu bet dabar kaifas

kuge, radau maximkoj ir boruzyciu ir suvenyru prisipirkau ir dabar sedziu patenkinta...dar eurokose nusipirkau tokia boruze sedincia ir kotą laikančią, ten galima lapelį įdėti, segtukas toks yra...nu bet kaip faina kai zmones is kart siulosi padeti...as vis apie tai pagalvoju iį kart gyventi norisi

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-02-02, 1:46 PM | Žinutė # 598

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
aš irgi radau plačiau apie tą avariją, tai paskaičius manau, kad vairuotojas lengvojo automobilio tikras ASILAS ir pats kaltas, linkiu kad ligtų gyvas, bet pinigėlių manau teks pakloti daug

taip vairuotojas kaltas,bet ne musu draugas jis nevairavo.nepasirinko vaikinukas saugaus greicio slidziame keluje ir dar drauga sitaip suzalojo,duok dieve kad liktu gyvas liudna

Atsijungęs
kugeData: Antradienis, 2010-02-02, 1:58 PM | Žinutė # 599

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 582
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
jau dabar košmarus sapnuoju, o jaučiu kai reiks skristi tai mirsiu

nieko čia baisaus 10 aš daug kartų skridau - tik šiek tiek nuobodoka miela Mirti tai tikrai ne mirsi. Kai kyli arba leidies tada jausmas keistokas ( ausis užgula) , bet nieko baisaus reikia ką nors kramtyti, arba stipriai išsižioti. Pakilimas arba nusileidimas trunka vos kelias minutes ( gal 2 ar tris). skrendant jausmas toks lygtais sėdėtum patalpoj, kaip sakiau nuobodu , nes nevyksta joks veiksmas. Paasižiūrėjus pro iliuminatorių matosi debesys ir atrodo , kad lėktuvas stovi vietoj. Žodžiu nieko baisaus.
Va kai vieną kartą tego grįžinėti namo, tai ties Baltarusija neblogi audros debesiukai buvo , žaibukas trankėsi - tada pats įdomumas buvo, biškį pakratė, o ir audra iš viršaus fainai atrodė 46

Atsijungęs
kugeData: Antradienis, 2010-02-02, 1:58 PM | Žinutė # 600

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 582
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Atile ne gi sunku padėti, juolab , kad tai nieeko nekainuoja ( kai viskas galima sakyti vietoje) 10 Vat ir į tave gražu žiūrėti kai ant debesėlio skraidai juokas juokas juokas ir žiema ne tokia baisi 10

Paskutinį kartą redaguota kuge - Antradienis, 2010-02-02, 3:01 PM
Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2026