|
Panevėžiečių forumiukas
|
|
| Vai2ske | Data: Antradienis, 2010-02-02, 2:45 PM | Žinutė # 601 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) faina tai faina, bet aš lėktuvu niekad neskridus, tai nežinau kaip čia bus liudna liudna , jau dabar košmarus sapnuoju, o jaučiu kai reiks skristi tai mirsiu juokas juokas juokas nieko cia baisaus, , galeciau skrist ir skrist... pries pirma skrydi, jauciaus kaip ir tu, vaziuojant i karmelava,visas pamiskes patresiau:10: , nes vidurius suko is baimes... tik tiek, tos klios valandikes prailgsta kartais, jei geros kompanijos nesusirandi, bet va pakilimas ir nusileidimas atperka viska...adrenalinas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-02-02, 3:58 PM | Žinutė # 602 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kuge) Paasižiūrėjus pro iliuminatorių matosi debesys ir atrodo , kad lėktuvas stovi vietoj. Žodžiu nieko baisaus. Va kai vieną kartą tego grįžinėti namo, tai ties Baltarusija neblogi audros debesiukai buvo , žaibukas trankėsi - tada pats įdomumas buvo, biškį pakratė, o ir audra iš viršaus fainai atrodė o man baisu atrodo, kad ne tas žodis na gal kaip nors
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-02-02, 4:10 PM | Žinutė # 603 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o man baisu atrodo, kad ne tas žodis galvoju galvoju galvoju na gal kaip nors juokas juokas žek dar patiks tai norėsi dar ir dar skristi
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| kuge | Data: Antradienis, 2010-02-02, 7:25 PM | Žinutė # 604 |
[ ( KR) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 582
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o man baisu atrodo, kad ne tas žodis Pabandysi ir patiks, tada tai bus problema kelionės ne pigiai kainuoja Quote (Dove@Deive) žek dar patiks tai norėsi dar ir dar skristi Garantuoju, kad taip ir bus Dar nespėjus grįžti , aš jau suku galvą ir kuriu planus kaip čia man dar kur pakeliavus 
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-02-02, 7:56 PM | Žinutė # 605 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man tai baisu, o jei nukris, o jei kasnors suges ir pan mes tai apsivalgėm, tai ne tas žodis, kinderis 2 suvalgė, atsigulė ir sako duok kokių vaistukų nuo pilvo, bu tai skauda 
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| kuge | Data: Antradienis, 2010-02-02, 8:37 PM | Žinutė # 606 |
[ ( KR) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 582
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) man tai baisu, o jei nukris, o jei kasnors suges ir pan Tai, kad ir gatve einant mašina gali užvažiuoti, važiuojant su mašina - gali kas į tave įlėkti ar pan. ir t.t. Jei taip galvosi tai gali ir nutikti geriau galvok šviesiom mintim- optimistiškai ir viskas bus ok O, ko jūs taip ten skaniai valgėt , kad net ir persivalgėt 
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-02-03, 9:58 AM | Žinutė # 607 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes ka veikiate mergaites? as tai siandien be nuotaikos kazko,pikta kaip sirse,neissimiegojus. dar vakar sirguliavau tai siandien dar tokia ne kokia savijauta.
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-03, 10:38 AM | Žinutė # 608 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas labas visoms na ir ką veiksit mergaitės šiandien? Quote (kuge) O, ko jūs taip ten skaniai valgėt , kad net ir persivalgėt balandeliu vakar valgėm
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-02-03, 11:57 AM | Žinutė # 609 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labas labas visoms na ir ką veiksit mergaitės šiandien? nieko neveiksiu ta pati kasdienybe
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-02-03, 12:04 PM | Žinutė # 610 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes , pas mane tas pats maratonas kasdieninis, tik snd dar i mokykla susirinkiman nulekt reiks, tai va
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-02-03, 12:19 PM | Žinutė # 611 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutes , pas mane tas pats maratonas kasdieninis, tik snd dar i mokykla susirinkiman nulekt reiks, tai va pas mane tai pat tas pats per ta pati,atsikeli vedi vaikus i darzeli,eini i darba is darbo i darzeli is darzelio namo,padarai valgyti apsitvarkai ir i lova.ant rytojaus vel tas pats vakar mums mazylis apsiveme bemiegodamas net nesupratau del ko,as jau maciau kad kazkas jam negerai nes labai greitai uzmygo ko siaip paprastai nebuna. na bet nieko sudaviau smektos ir uzmygo,ryte zvalus atsikele kaip niekur nieko. kazkas skrandukui nepatyko.sakau gal oboliene
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-03, 1:07 PM | Žinutė # 612 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutes , pas mane tas pats maratonas kasdieninis, tik snd dar i mokykla susirinkiman nulekt reiks, tai va pas mane irgi panašiai, dar savaitėlė atostogų ir prasidės darbai, o dabar tai atsikeli, lekiu į miestą, pas draugę tada grįžtu pietaut su vyru, darau vakarienę grįžta vyrai ir arba į impulsą arba šeip kur nors šiandien tai mano dienos prasidėjo tai sveikatos kažkaip nėra
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-03, 1:09 PM | Žinutė # 613 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| maksimoje krevetės pigios, sakau gal nusipirkt reiktų, seniai bedariau su jomis ką nors, o šeip tai vakare ir aš į darželį lėksiu, vaikiui pažadėjau, kad šiandien mama pasiims :juokas: reiks į maksę saldainių nusipirkt, manau reiktų medį pabandyt padaryt, kol dar laiko turiu
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Trečiadienis, 2010-02-03, 1:12 PM |
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-03, 1:13 PM | Žinutė # 614 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Atile, o kurioj maksimoje boružėlių radai, medeliams?
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-02-03, 9:30 PM | Žinutė # 615 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutes žiuriu tuštoka čianais mes tai šiandien smagiai laika praleidome darželyje,mamytes neše i darželi sveika maista ir visi ragavome,nešėme receptus vaikams buvo žaidimai apie sveika maista idomu kokia veikla bus kita savaite
|
Atsijungęs |
| |