|
Panevėžiečių forumiukas
|
|
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-03, 10:37 PM | Žinutė # 616 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) mes tai šiandien smagiai laika praleidome darželyje,mamytes neše i darželi sveika maista ir visi ragavome,nešėme receptus na o ką tu nešei kokį sveiką maistą pagaminai, gal receptuku pasidalinsi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| kuge | Data: Trečiadienis, 2010-02-03, 10:58 PM | Žinutė # 617 |
[ ( KR) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 582
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) buvom maksei ir pamiršau saldainių 12 12 12 o mūsų kinderis vaikšto po maksę pasiemė pieštukų sąsiuvinių ir staiga pamato apsauginį, sako eisiu paklausiu jo kai ko juokas juokas , žiūrim prieina prie jo ir sako, o tu policininkas ar apsauginis, sako apsauginis, a tai tada man netinki juokas o jis kodėl tau berniuk netinku, o mažius mūsų sako norėjau paklausti policininko, iki kiek skaičiuoti reikia mokėti, kad būtum policininku, aš moku iki 100 galvoju ar užteks ar dar reikia mokytis Pakalęs tavo vaikis Matomai ir mamytė ne pėščia 
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-02-03, 11:04 PM | Žinutė # 618 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o as jau numigt spejau.. atsiguliau, sakau Moterys meluoja geriau , paziuresiu..aga. maciau...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 10:24 AM | Žinutė # 619 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o as jau numigt spejau.. atsiguliau, sakau Moterys meluoja geriau , paziuresiu..aga. maciau... sveikutes tai ko cia taip miegi as tai ir moterys meluoja geriau paziuriu ir zinias ir dar du serialus nemiga mane kazko kankina. Quote (snieguoliuke) na o ką tu nešei kokį sveiką maistą pagaminai, gal receptuku pasidalinsi nieko gudro nenesiau,misraines agurku pomidoru ir avokado,mums labai skani receptu prispauzdinau is intero dar papildomai papuosiau su fotosopu,labai graziai gavosi kitos mamos sumustinuku atnese vieno kasnio,as nelabai ka ten ir ragavau,nepatinka man svetimas maistas bet vaikams tai labai patiko valgiai ir zaidimai,dabar zino kas yra sveikas maistas ir sveika veikla. pries tai buvo saugaus eismo savaite,tai buvo ligtai ir policininkai jie ten mokinosi saugaus eismo gatveje,saleje buvo pristatyta zenklu ir vaikai mokinosi,gaila kad nusu nebuvo,na bet nieko musu didysis zino kaip reikia elgtis gatveje. 
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 10:25 AM | Žinutė # 620 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ka veikiate mergaites?
|
Atsijungęs |
| |
| Atile | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 11:03 AM | Žinutė # 621 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, nu prajuokinai oi nebegaliu Dove@Deive, privietik...ką tik prisijungiau, žiūrinėju kas naujo 
|
Atsijungęs |
| |
| Atile | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 11:06 AM | Žinutė # 622 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Atile, o kurioj maksimoje boružėlių radai, medeliams? radau prie "žaros" Kalipėdos gatvėje, bet buvo tik vienas pokelis...manau prie poliklinikos didesnis pasirinkimas turėtų būti...dar eurokos įvairių suvenyrų yra.
|
Atsijungęs |
| |
| Atile | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 11:10 AM | Žinutė # 623 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, nebijok skristi, pirmą kart jausmas keistas, bet kitus kartus pasidaro visiškai tas pats kas su mašina važiuotum...o statistiškai nelaimių daugiau ant žemės nutinka nei ore
|
Atsijungęs |
| |
| kuge | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 11:53 AM | Žinutė # 624 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 582
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) radau prie "žaros" Kalipėdos gatvėje, bet buvo tik vienas pokelis...manau prie poliklinikos didesnis pasirinkimas turėtų būti...dar eurokos įvairių suvenyrų yra. Snieguoliuke Jeigu kartais nerastum, tai turiu lyčnų ( Atilei nupirkus buvau) galėsiu pasidalinti 
Paskutinį kartą redaguota kuge - Ketvirtadienis, 2010-02-04, 11:54 AM |
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 12:01 PM | Žinutė # 625 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mergaites gal buvote droge? ten 50% nuolaida garnier dazams 505 nuolaida,kazkokiems tusams tai pat 50% nuolaida ir visoms kitoms prekems. tai juk ir droge ir eurokoj visokiu graziu dalykeliu yra medeliams. man ir reikia jau po biski judeti del medelio arteja seses gimtadienis 
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:10 PM | Žinutė # 626 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas labas visoms, na mes jau grįžom iš miško Quote (Dove@Deive) pries tai buvo saugaus eismo savaite,tai buvo ligtai ir policininkai jie ten mokinosi saugaus eismo gatveje,saleje buvo pristatyta zenklu ir vaikai mokinosi,gaila kad nusu nebuvo,na bet nieko musu didysis zino kaip reikia elgtis gatveje. pas mus rudenį saugaus eismo savaitė buvo :_liuks_: maniškis buvo vairuotoju :_liuks_:
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:11 PM |
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:16 PM | Žinutė # 627 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) mergaites gal buvote droge? ten 50% nuolaida garnier dazams 505 nuolaida,kazkokiems tusams tai pat 50% nuolaida ir visoms kitoms prekems. tai kad droge dažnai būna visokių akcijų atrakcijų na tušus gal 3 turiu, tai reikia tuos sunaudot vakar veidui kremą nusipirkau ir garnier veido šveitiklį ir kaukę viename šeip va dažų tai reikėtų pasižiūrėti, šampūnas baigiasi bet kitą savaitę lėksiu į kirpyklą, gal kirpėja ką patars na dove gal jau plaukus nusidažei?ar vis dar atsiauginėji? na rytoj lėksiu iki kolegijos, nes reiks pažymėjimą atiduot ir knygas nunešt, tai kadangi reiks į imidžą tai ir į drogą užsuksiu
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:18 PM | Žinutė # 628 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kuge) Jeigu kartais nerastum, tai turiu lyčnų ( Atilei nupirkus buvau) galėsiu pasidalinti ryt lėksim į maksę tai paieškosiu, ir saldainių reiks nepamiršt jei nerasiu tai duosiu žinot, gal ir tą parduotuvę prie senukų nulėksiu
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:19 PM | Žinutė # 629 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) eguoliuke, nebijok skristi, pirmą kart jausmas keistas, bet kitus kartus pasidaro visiškai tas pats kas su mašina važiuotum...o statistiškai nelaimių daugiau ant žemės nutinka nei ore jau baigiu priprast prie minties vyras sako na tau darbas geras, dar nepradėjai dirbti, o jau ir kelionė nusimato ir dar su lėktuvu sako pabandysi ir norėsi dar ir dar
|
Atsijungęs |
| |
| Atile | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:20 PM | Žinutė # 630 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, bet kaip faina kad tiek visokių atrakcijų..šeip nesu girdėjus kad pas ką dar taip būtų...taip dažnai visokios išvykos, atrakcijos ir pan. kuge, o tu pati nesunaudosi?
|
Atsijungęs |
| |