|
Panevėžiečių forumiukas
|
|
| Atile | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:21 PM | Žinutė # 631 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, o kur tu įsidarbinai? praleidau
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:21 PM | Žinutė # 632 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kuge) Pakalęs tavo vaikis Matomai ir mamytė ne pėščia nu žinok kartais ką nors tai išmąsto, kad nepasakytum kad tokio amžiaus vaikas taip sugebėtų , vyro draugas dirba policijoje, tai tikriausiai kurią dieną pavežios maniškį su mašina tai jau laimės bus pilnos kelnės
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:23 PM | Žinutė # 633 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) as nelabai ka ten ir ragavau,nepatinka man svetimas maistas ai aš tai vieno dalyko nevalgau svečiuose tai kotletų ir kiaušinių geriau alkana sedėsiu bet nevalgysiu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| kuge | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:29 PM | Žinutė # 634 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 582
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) kuge, o tu pati nesunaudosi? Sunaudot tai sunaudosiu, bet kai žmogui reikia ir negauna - tai gi negaila 
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:33 PM | Žinutė # 635 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o čia sporto šventė
|
Atsijungęs |
| |
| Atile | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:36 PM | Žinutė # 636 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kuge) Sunaudot tai sunaudosiu, bet kai žmogui reikia ir negauna - tai gi negaila nu tu faina...aš tik pagalvojau kad pirkai o aš nebeimu tai truputi susigėdau nepyk snieguoliuke, nu faina 
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:39 PM | Žinutė # 637 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| a va taip eina beveik kiekvienas mūsų vakarėlis arba savaitgalis
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:43 PM | Žinutė # 638 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
|
|
Atsijungęs |
| |
| Atile | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:46 PM | Žinutė # 639 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, į skaistakalnio parką einat čiuožinėti?
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:46 PM | Žinutė # 640 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kuge) Sunaudot tai sunaudosiu, bet kai žmogui reikia ir negauna - tai gi negaila jei negausiu, tai manau kad kuge tikrai iš tavęs nusipirksiu mačiau kad beproto gražius medelius darai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:48 PM | Žinutė # 641 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) snieguoliuke, bet kaip faina kad tiek visokių atrakcijų..šeip nesu girdėjus kad pas ką dar taip būtų...taip dažnai visokios išvykos, atrakcijos ir pan oj žinok tikrai daug atrakcijų, ir šiandien vaikams miške labai patiko :_liuks_: gaila kad užgavėnių nešveš šiemet nes bus nedarbo diena :galvoju: , o šeip vasara planuojam su siuaruku palėkt ir iki Anykščiū nulėkt o kur dar įvairūs spektakliai :_liuks_: ir auklėtoja patvirtino, kad pavasarį pradės "Rūtos" remontą, pakeis langus stogą, mes pirksim laminatą, tai visai bus šaunu :_liuks_: o aš gi kaip kokia paparacė , nes norisi turėti tokias nuotraukas, dar kartais ir kamera pasiemu, pafilmuoju
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:50 PM |
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:49 PM | Žinutė # 642 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) snieguoliuke, į skaistakalnio parką einat čiuožinėti? ten dar nebuvom, einam į senvagę, čia tuoj pat už tilto mums arti namų
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:51 PM | Žinutė # 643 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes, na, pasivyjau jus, snd pagaliau i pnvz paleksim, tai ir as medeliams visko susipirksiu,,, pas mus vaikams mokykloj buna Kaziuko muge, tai duosiu ir savo mazyliui koki medeli pasidaryt. idomu kaip jam gausis... kazkokia as apsnudus, vakar vakare nupiepau kaip lapas, dabai ir kazkoks snudas ima...
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Atile | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:54 PM | Žinutė # 644 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, tikrai smagu..šeip senvagėje ir didesnis aklniukas..ten skaistakalnyje mažesni Po kiek mesitės laminatui? man vakar auklytė priminė kad galime tuos 2 proc nuo pajamų mokesčio pervesti darželiui..tai gali pasiklausinėti auklėtojos ir užpildyti blanką, ji turėtų duoti,...ir tada darželis gaus šiokių tokių pajamų ..kam valdžiai palikti savo pinigus.
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-04, 1:55 PM | Žinutė # 645 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) snieguoliuke, o kur tu įsidarbinai? praleidau taigi žinok su darbu tai buvo kažkaip netikėtai, nes sausio 28 d. apsigyniau diplomą, varėm į kavinę, ir negirdėjau kad skambino kažkas, pagalvojau nematytas numeris ai sakau jei reiks paskambins vėl. na ir ką grįžtu namo vėl skambina ir klasia panele inga, ar jau turite darbą , sakau šeip dar ir neieškojau , sako tai norim jus pakviest į pokalbį, sako jus rekomendavo , nuėjau pirmadienį ir pasiūlė socialine darbuotoja, tai gerai kad pusę etato, kol įsivažiuosiu, manau bus pats tas tai va laukiu vasario 12, gausiu diplomą, tada į biržą o iš ten mane ir pasiims , tik va nežinau kas mane rekomendavo? sakau gal kokia dėstytoja
|
Atsijungęs |
| |