Šeštadienis, 2026-01-17, 0:38 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Panevėžiečių forumiukas
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-02-06, 10:47 PM | Žinutė # 751

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
šeip nei šuns nei katės negalima laikyti be kaimynų sutikimo, bet manau čia liečia tik šalia esančius kaimynus, jei jie viršui arba apačioj nepadės liudna liudna

YRA NUJAS ĮSTAYMAS KURIS JAU LEIDŽIA LAIKYTI GYVUNUS BE KAIMYNŲ SUTIKYMO,BENT JAU TAIP MAN SAKE NENDRADARBE KURI LAIKO ŠUNI,NA BET MAN DABAR NE TAI RUPI,MES TIRIME RIMTESNIŲ PROBLEMŲ NE LOJANTYS ŠUNYS liudna

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-06, 10:49 PM | Žinutė # 752

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
kaip tas draugas laikosi?

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-02-06, 10:50 PM | Žinutė # 753

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
oj kulinarija tai mano hobi juokas juokas juokas ir fotografija taip pat _liuks_ _liuks_ , kai vyras nupirko gerą fotiką tai ragas visur tempiuosi ir jį, o kai išsitraukiu, visi galvoja kad aš fotografė juokas , nes jis gal nemažas ir panašus kur paparaciai nešiojasi _liuks_ _liuks_ _liuks_

TAI BŪK PAPARACE,NES LABAI I JĄ PANAŠI,FOTKINI VISKĄ KAS JUDA juokas ARBA KULINARE

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-06, 10:52 PM | Žinutė # 754

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
o mes tai kai pas draugus buvom, tai jau regis rašiau, bet ten kadangi kikevienoje laiptinėje kabo skelbimų lenta, tai jie praneša, kad tą ir tą dieną vyks balius, kad gali girdėtis muzika, ir visi kaimynai suppratingi ir nepyksta ir policijos nereikia _liuks_ _liuks_ _liuks_ , o va mes kai su draugėm rengiam baliuką, tai visada kaimynų atsiprašom ir pranešam kad bus triukšmas, nes draugei patinka lady gaga juokas juokas juokas juokas , o jei koks ateina nepatenkintas, tai aš vyra pasikviečiu, jis mūsų angelas sargas juokas _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-02-06, 10:53 PM | Žinutė # 755

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
kaip tas draugas laikosi?

BLOGAI LAIKOSI,VISI MEDŽIAMĖS TIKIMĖS GERIAUSIO _liuks_ DUOK DIEVE KAD DIEVAS MUS IŠGIRSTŲ _liuks_ JIS GERAS ŽMOGUS,GERAS TETIS GERAS VYRAS,GERAS SŪNUS,JIS DAR REIKALINGAS PAS MUS,IR MES TIKIME KAD JIS PAS MUS SUGRYŠ,

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-06, 10:54 PM | Žinutė # 756

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
TAI BŪK PAPARACE,NES LABAI I JĄ PANAŠI,FOTKINI VISKĄ KAS JUDA

oj ne viską, bet kas gražu ir įdomu _liuks_ _liuks_ vasarą labai gamtą patinka fotografuot _liuks_ _liuks_ , o šeip manau iš tokio hobio nelabai išgyvenčiau, na nebent reiktų daug investuot, o štai normalus darbas yra visai kas kita _liuks_ _liuks_ , o kulinare manau daug kas būti gali labai didelių gabumų nereikia juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-06, 10:56 PM | Žinutė # 757

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
BLOGAI LAIKOSI,VISI MEDŽIAMĖS TIKIMĖS GERIAUSIO DUOK DIEVE KAD DIEVAS MUS IŠGIRSTŲ JIS GERAS ŽMOGUS,GERAS TETIS GERAS VYRAS,GERAS SŪNUS,JIS DAR REIKALINGAS PAS MUS,IR MES TIKIME KAD JIS PAS MUS SUGRYŠ,

svarbiausia ,kad nebūtų kokių rimtesnių pasekmių, jei galva buvo stipriai sutrenkta liudna liudna , bet reikia tikėtis geriausio miela

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-06, 10:58 PM | Žinutė # 758

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na ką nuveikėt šeštadienį 10 , aš jau beveik viską turiu saldainių medeliams tik pagaliukų trūksta, nes vyras pamiršo iš miško parvešti 12 12 , na nieko sakė rytoj parveš _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-02-06, 10:58 PM | Žinutė # 759

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
o mes tai kai pas draugus buvom, tai jau regis rašiau, bet ten kadangi kikevienoje laiptinėje kabo skelbimų lenta, tai jie praneša, kad tą ir tą dieną vyks balius, kad gali girdėtis muzika, ir visi kaimynai suppratingi ir nepyksta ir policijos nereikia _liuks_ _liuks_ _liuks_ , o va mes kai su draugėm rengiam baliuką, tai visada kaimynų atsiprašom ir pranešam kad bus triukšmas, nes draugei patinka lady gaga juokas juokas juokas juokas , o jei koks ateina nepatenkintas, tai aš vyra pasikviečiu, jis mūsų angelas sargas juokas _liuks_

SAVAIME AIŠKU NUO KAIMYNŲ PRIKLAUSO,IR JAI ATSIKLAUSOMA,O NE SAVAVALIŠKAI KAŽKAS DAROMA liudna PAS MUS LAIMYNAI LABAI TOLERANTIŠKI,NORS ME SNIEKADA NESAME DARĘ BORDAKŲ AR TRIUKŠMŲ,NA O VIRŠ MŪSŲ TAI GANA TRIUKŠMINGA GYVENA ŠEIMYNA,BET NIEKADA NEKYLO MINTIS KAŽKAM SKUSTIS AR SKAMBINTI,NESIKIŠAME I SVETIMUS REIKALUS,KAIP BUVO KAI KAŽKAS KIŠĖSI IMŪSŲ REIKALUS,JUK TAI KEKVIENO ASMENINIS REIKALAS _liuks_ BET NE TAI MUMS DABAR GAVOJE,DRAUGAS IR TIK DRAUGO SVEIKTATA DABAR MŪMS RŪPI.

Atsijungęs
Vai2skeData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:00 PM | Žinutė # 760

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
na tikekimes viskas bus gerai.... Dove, laikykis, buk stipri

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:01 PM | Žinutė # 761

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
svarbiausia ,kad nebūtų kokių rimtesnių pasekmių, jei galva buvo stipriai sutrenkta liudna liudna , bet reikia tikėtis geriausio miela

NA JAU ŠIUO METU TIK TIKEJIMAS MUS PALAIKO,TIKIME STEBUKLU _liuks_ _liuks_ TIKIME DIEVU IR STEBUKLAIS _liuks_ JIS PRIVALO IŠSIKAPSTYTI.

Atsijungęs
Vai2skeData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:03 PM | Žinutė # 762

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
j ne viską, bet kas gražu ir įdomu _liuks_ _liuks_ vasarą labai gamtą patinka fotografuot _liuks_ _liuks_ , o šeip manau iš tokio hobio nelabai išgyvenčiau, na nebent reiktų daug investuot, o štai normalus darbas yra visai kas kita _liuks_ _liuks_ , o kulinare manau daug kas būti gali labai didelių gabumų nereikia juokas

va va, kulinare net sautuva iremus-nebuciau juokas
o fotografuot ir man patinka miela

Atsijungęs
Vai2skeData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:09 PM | Žinutė # 763

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Dove@Deive)
MAN ANT TIEK ŠIANDIEN SUNKU,KAD JUS MERGAITĖS NEISIVAZDUOJAT liudna NESU DAR TOKIOS NELAIMĖS PATYRUSI,KAIP SKAUDA IR BEGERA TAI NEGALIU. liudna

isgerk kokios raminanios arbateles ar ka, ir pasistenk nusiraminti, jo likimas-Dievo rankose, o tu besinervuodama isgasdinsi savo vaikucius ir tt
tad kaip bebutu sunku-laikykis, butk stipri, nes tos stiprybes gali dar daug kam gyvenime prireikti

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:15 PM | Žinutė # 764

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
PAS MUS LAIMYNAI LABAI TOLERANTIŠKI,NORS ME SNIEKADA NESAME DARĘ BORDAKŲ AR TRIUKŠMŲ,NA O VIRŠ MŪSŲ TAI GANA TRIUKŠMINGA GYVENA ŠEIMYNA,BET NIEKADA NEKYLO MINTIS KAŽKAM SKUSTIS AR SKAMBINTI,NESIKIŠAME I SVETIMUS REIKALUS,KAIP BUVO KAI KAŽKAS KIŠĖSI IMŪSŲ REIKALUS,JUK TAI KEKVIENO ASMENINIS REIKALAS

šeip pas mus kaimynai dabar irgi labai geri, labai šauniai sutariame _liuks_
tai jums šaunu, nes mes tai seniau turėjome ojojoi kokius kaimynus _pikt_ _pikt_ beveik visus savaitgalius 73 73 ir tada piktas _pikt_ , tai manu visiems tai atsibostų, o šeip tai paprasčiausiai vaikų buvo gaila ir tiek liudna liudna . ir manau man visam gyvenimui įstrigo vaizdelis kurį prieš kelis metus teko pamatyti, kai stovi kaimynė su kūdikiu kolidoriuje, o vyras išlėkęs puola ją smaugti, ir jam visiškai p..... kad vaiką laiko liudna liudna , tai gerai, kad draugas atplėšė, tą vyra, o ryte viskas gerai, lyg nieko nebūtų buvę galvoju va čia tai vaizdų būdavo
arba kai vieni kaimynai buvo neseniai atsikraustę, tai besivydamas savo žmoną vyrukas atsitrenkė į kaimynų duris, kuris tuo metu jas atidarė ir išlaužė jas juokas juokas juokas juokas
o draugė nomuojasi butą, tai sakė irgi tokius : padūkusius" kaimynus turėjo juokas juokas sako miegu, girdžiu kaimynai gryžta tikriausiai iš kokio baliaus, nes labai sui trenksmais, o pasirodo grįžo vyras ir pro duris išmėtė žmonos ar draugės rūbus, ir spiną pakeitė, o žmona grįžo ir įeit nebegali juokas juokas juokas juokas oj kokių vaizdų papasakodavo, dabar draugė gyvena su draugu kaime, tai sako vaizdų nebematau juokas juokas

Atsijungęs
Vai2skeData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:17 PM | Žinutė # 765

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
toks jau gyvenimas, musu draugas net nezinojo, jog jo svajone-dukryte, jau pakely...avarijoje dar spejo sunu apkabint, isgelbejo jam gyvybe..
draugu suneliui 6m buvo, vaikelis turejo daug bedu, 6 operacijas atlaike, sirdute isoperavo, jau beliko jo didziaja svajone ispildyt, parodyt jura, o jis uzgeso gyd prieziuroj, jie leisdami plecencius, nepastebejo jog jam zaizda skrandelyje atsirado-nukraujavo...
aij, jau tiek daug tu nelaimiu isgyventa, tad dziaukimes kiekviena diena, nepamirskim mylimiems zmonems pasakyt jog juos mylim, branginam... ir priimkim viska kaip likima...

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2026