Penktadienis, 2026-01-16, 4:08 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Panevėžiečių forumiukas
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:44 PM | Žinutė # 781

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
o fotografuot ir man patinka

ir svarbiausia , kad daug nuotraukų, ir retai kurioje esu pati juokas juokas juokas juokas visur tik kiti juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:45 PM | Žinutė # 782

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
merginos pažėkit kiek valandų kas čia per nemiegojimai?

aš tai zuma žaidžiu juokas kažkaip užsivedžiau, rytoj sekmadienis galėsiu ilgiau lovoj pasivartyti juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:45 PM | Žinutė # 783

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
na šeip ir mes nesikišame į svetimus reikalus, bet kai baliai ir muštynės yra pastovios tai jausmas ne iš maloniųjų, jug norisi ir pamiegoti, o kai girdisi tu š.... tu t......., tai kažkaip nesimiega, netgi vasarą kažkada moteris iš kito namo paklausė, o kur dingo tie jūsų kaimynai kur skrisdavo lėkštės pro langą ir pastoviai rėkdavo ant vyro, kad tu girtas niekur nebandai važiuot, sako kažkaip ramu, na ir ačiū dievui, tikrai nebenorėčiau tokių kaimynų, ir nepavydžių jų dabartiniams kaimynams, nes nemanau kad jie pasikeitė juokas juokas juokas , o šeip tai manau, kad blogas įsitikinimas, jei girdi kad sakykim muša vyras žmoną arba vaikai verkia ilgai, manau, kad patys žmonės turi rodyti iniaciatyvą ir eiti kalbėtis su kaimynais arba tiesiog juos perspėti _liuks_ na manau, kad čia kalbu kaip tikra socialinė juokas juokas juokas
nes kažkaip prisiminiau, kai viena kaimynė buvo palikusi savo man regis kokių 4 mėn. kūdikį vieną o pati išlėkė su kadru pavalgyti, tas mažiukas verkė gal daugiau nei 1val. tai visi kaimynai sujudo pradėjo jos ieškoti tai laimė, kad grįžo jos draugė kuri turėjo raktus ir atsirakino ir paėmė vaikiuką, jug uždusti galėjo galvoju galvoju manau tokiu atveju kaimynų įsikišimas būtinas miela

manau aš tave pažystu,o tu mane,tu savo nuomone pasilyk sau,o aš savo saus, ir nebegading jau taip nekokios mano nuotaikos savo nevisiškai teisingais pasireškimais.manau tu suprasi mane ir aš tave,o kas liečia žmonių nepasikeitimus ir pakiteimus,tai kaip socialine darbuotoja tai labai klysti,žmonės keičiasi ir tikrai kečiasi,vieni i gerają puse kiti i blogaja. _liuks_

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:47 PM | Žinutė # 784

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
niekad nepamiršiu šios vasaros, kai darydami remontą, jau buvo vėlus vakaras žiūrim į gretimą namą atlėkė greitoji, policija. sakom gal kas susimušė, nes regis savaitgalis buvo, o paskui vaikai kieme sako, tam name mirė 2 mėnesiukų kūdikis, nes mama gėrė pas kaimynę ir negirdėjo kad vaikas verkia o jis atpylė ir užduso liudna liudna liudna , va tau ir motina, galvoju liudna

tikra tragedija liudna liudna bet kas ka sako vel neaišku ar tai gryna tiesa,nebetikiu ka rašo spauda,pati isitikinau šiuo atveju,kas rašo stipria netiesa liudna

Atsijungęs
Vai2skeData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:49 PM | Žinutė # 785

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Dove@Deive)
merginos pažėkit kiek valandų galvoju juokas kas čia per nemiegojimai? galvoju juokas
tai paplepėkim jai nesimiega

aga, kazko neima miegas galvoju
Quote (snieguoliuke)
ir svarbiausia , kad daug nuotraukų, ir retai kurioje esu pati juokas juokas juokas juokas visur tik kiti

pas mane tas pats
Quote (snieguoliuke)
aš tai zuma žaidžiu juokas kažkaip užsivedžiau, rytoj sekmadienis galėsiu ilgiau lovoj pasivartyti

o man ryte i baznycia, mazylis komunijai ruosias, tai reik ispazinties eit, parasus rinkt

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:49 PM | Žinutė # 786

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
aš tai zuma žaidžiu juokas kažkaip užsivedžiau, rytoj sekmadienis galėsiu ilgiau lovoj pasivartyti juokas juokas

oj kaip man patiko zuma, _liuks_ kazkada labai žaidžiau _liuks_ dabar kažkaip užsimiršo,gal to laiko nebera,bet labai patiko _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:49 PM | Žinutė # 787

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
tikra tragedija bet kas ka sako vel neaišku ar tai gryna tiesa,nebetikiu ka rašo spauda

rašė ir sekundė apie įvykį, sakė nuteista ta moteris, už netyčinį man regis, bet ji asociali buvo, manau jai dzin liudna

Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:51 PM | Žinutė # 788

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (vaidabas)
ga, kazko neima miegas galvoju

tai nemiegok,paplepekim,kas aš nežliumčiau atsigulusi i liudna lova visi miega ti aš vie na naktibalda _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:53 PM | Žinutė # 789

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
manau aš tave pažystu,o tu mane,tu savo nuomone pasilyk sau,o aš savo saus, ir nebegading jau taip nekokios mano nuotaikos savo nevisiškai teisingais pasireškimais.manau tu suprasi mane ir aš tave,o kas liečia žmonių nepasikeitimus ir pakiteimus,tai kaip socialine darbuotoja tai labai klysti,žmonės keičiasi ir tikrai kečiasi,vieni i gerają puse kiti i blogaja.

niekas nuotaikos niekam negadina miela miela manau kiekvienas gali pareikšti savo nuomonę, tu parašei apie savo kaimynus o aš apie savo tai ir tiek. tai va butent žmonės keičiasi, bet nevisi, 10 10 , manau vieni bando būti geresni kitų akims ir tiek bet čia yra mano nuomonė, o kiek žmonių tiek nuomonių _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:55 PM | Žinutė # 790

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
vaidabas man reikia patarimo 10 gali patart?

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:55 PM | Žinutė # 791

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
tai nemiegok,paplepekim,kas aš nežliumčiau atsigulusi

prie vyro prisiglausi ir viskas bus _liuks_

Atsijungęs
Vai2skeData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:58 PM | Žinutė # 792

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
vaidabas man reikia patarimo 10 gali patart?

rezk miela

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:00 AM | Žinutė # 793

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
niekas nuotaikos niekam negadina miela miela manau kiekvienas gali pareikšti savo nuomonę, tu parašei apie savo kaimynus o aš apie savo tai ir tiek. tai va butent žmonės keičiasi, bet nevisi, 10 10 , manau vieni bando būti geresni kitų akims ir tiek bet čia yra mano nuomonė, o kiek žmonių tiek nuomonių _liuks_

butent kiek žmonių tiek nuomonių,bet kartais ne visai žmonės sugeba gerbti kitų nuomonę 10 aš tik savo nuomome pasakiau. 10

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:02 AM | Žinutė # 794

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
prie vyro prisiglausi ir viskas bus _liuks_

kad nenoriu miego dar juokas visokios intys lenda i galva i viska labai jauriai reaguoju liudna nesu tokia jau ir bloga kaip kažkas galvoja,rūpi man ir duaugai ir jų problemos liudna

Atsijungęs
Vai2skeData: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:03 AM | Žinutė # 795

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas: