|
Panevėžiečių forumiukas
|
|
| snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:44 PM | Žinutė # 781 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o fotografuot ir man patinka ir svarbiausia , kad daug nuotraukų, ir retai kurioje esu pati visur tik kiti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:45 PM | Žinutė # 782 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) merginos pažėkit kiek valandų kas čia per nemiegojimai? aš tai zuma žaidžiu kažkaip užsivedžiau, rytoj sekmadienis galėsiu ilgiau lovoj pasivartyti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:45 PM | Žinutė # 783 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na šeip ir mes nesikišame į svetimus reikalus, bet kai baliai ir muštynės yra pastovios tai jausmas ne iš maloniųjų, jug norisi ir pamiegoti, o kai girdisi tu š.... tu t......., tai kažkaip nesimiega, netgi vasarą kažkada moteris iš kito namo paklausė, o kur dingo tie jūsų kaimynai kur skrisdavo lėkštės pro langą ir pastoviai rėkdavo ant vyro, kad tu girtas niekur nebandai važiuot, sako kažkaip ramu, na ir ačiū dievui, tikrai nebenorėčiau tokių kaimynų, ir nepavydžių jų dabartiniams kaimynams, nes nemanau kad jie pasikeitė juokas juokas juokas , o šeip tai manau, kad blogas įsitikinimas, jei girdi kad sakykim muša vyras žmoną arba vaikai verkia ilgai, manau, kad patys žmonės turi rodyti iniaciatyvą ir eiti kalbėtis su kaimynais arba tiesiog juos perspėti _liuks_ na manau, kad čia kalbu kaip tikra socialinė juokas juokas juokas nes kažkaip prisiminiau, kai viena kaimynė buvo palikusi savo man regis kokių 4 mėn. kūdikį vieną o pati išlėkė su kadru pavalgyti, tas mažiukas verkė gal daugiau nei 1val. tai visi kaimynai sujudo pradėjo jos ieškoti tai laimė, kad grįžo jos draugė kuri turėjo raktus ir atsirakino ir paėmė vaikiuką, jug uždusti galėjo galvoju galvoju manau tokiu atveju kaimynų įsikišimas būtinas miela manau aš tave pažystu,o tu mane,tu savo nuomone pasilyk sau,o aš savo saus, ir nebegading jau taip nekokios mano nuotaikos savo nevisiškai teisingais pasireškimais.manau tu suprasi mane ir aš tave,o kas liečia žmonių nepasikeitimus ir pakiteimus,tai kaip socialine darbuotoja tai labai klysti,žmonės keičiasi ir tikrai kečiasi,vieni i gerają puse kiti i blogaja.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:47 PM | Žinutė # 784 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) niekad nepamiršiu šios vasaros, kai darydami remontą, jau buvo vėlus vakaras žiūrim į gretimą namą atlėkė greitoji, policija. sakom gal kas susimušė, nes regis savaitgalis buvo, o paskui vaikai kieme sako, tam name mirė 2 mėnesiukų kūdikis, nes mama gėrė pas kaimynę ir negirdėjo kad vaikas verkia o jis atpylė ir užduso liudna liudna liudna , va tau ir motina, galvoju liudna tikra tragedija bet kas ka sako vel neaišku ar tai gryna tiesa,nebetikiu ka rašo spauda,pati isitikinau šiuo atveju,kas rašo stipria netiesa
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:49 PM | Žinutė # 785 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) merginos pažėkit kiek valandų galvoju juokas kas čia per nemiegojimai? galvoju juokas tai paplepėkim jai nesimiega aga, kazko neima miegas Quote (snieguoliuke) ir svarbiausia , kad daug nuotraukų, ir retai kurioje esu pati juokas juokas juokas juokas visur tik kiti pas mane tas pats Quote (snieguoliuke) aš tai zuma žaidžiu juokas kažkaip užsivedžiau, rytoj sekmadienis galėsiu ilgiau lovoj pasivartyti o man ryte i baznycia, mazylis komunijai ruosias, tai reik ispazinties eit, parasus rinkt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:49 PM | Žinutė # 786 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai zuma žaidžiu juokas kažkaip užsivedžiau, rytoj sekmadienis galėsiu ilgiau lovoj pasivartyti juokas juokas oj kaip man patiko zuma, kazkada labai žaidžiau dabar kažkaip užsimiršo,gal to laiko nebera,bet labai patiko
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:49 PM | Žinutė # 787 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) tikra tragedija bet kas ka sako vel neaišku ar tai gryna tiesa,nebetikiu ka rašo spauda rašė ir sekundė apie įvykį, sakė nuteista ta moteris, už netyčinį man regis, bet ji asociali buvo, manau jai dzin
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:51 PM | Žinutė # 788 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ga, kazko neima miegas galvoju tai nemiegok,paplepekim,kas aš nežliumčiau atsigulusi i lova visi miega ti aš vie na naktibalda
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:53 PM | Žinutė # 789 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) manau aš tave pažystu,o tu mane,tu savo nuomone pasilyk sau,o aš savo saus, ir nebegading jau taip nekokios mano nuotaikos savo nevisiškai teisingais pasireškimais.manau tu suprasi mane ir aš tave,o kas liečia žmonių nepasikeitimus ir pakiteimus,tai kaip socialine darbuotoja tai labai klysti,žmonės keičiasi ir tikrai kečiasi,vieni i gerają puse kiti i blogaja. niekas nuotaikos niekam negadina manau kiekvienas gali pareikšti savo nuomonę, tu parašei apie savo kaimynus o aš apie savo tai ir tiek. tai va butent žmonės keičiasi, bet nevisi, , manau vieni bando būti geresni kitų akims ir tiek bet čia yra mano nuomonė, o kiek žmonių tiek nuomonių
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:55 PM | Žinutė # 790 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas man reikia patarimo gali patart?
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:55 PM | Žinutė # 791 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) tai nemiegok,paplepekim,kas aš nežliumčiau atsigulusi prie vyro prisiglausi ir viskas bus
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:58 PM | Žinutė # 792 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) vaidabas man reikia patarimo 10 gali patart? rezk
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:00 AM | Žinutė # 793 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) niekas nuotaikos niekam negadina miela miela manau kiekvienas gali pareikšti savo nuomonę, tu parašei apie savo kaimynus o aš apie savo tai ir tiek. tai va butent žmonės keičiasi, bet nevisi, 10 10 , manau vieni bando būti geresni kitų akims ir tiek bet čia yra mano nuomonė, o kiek žmonių tiek nuomonių _liuks_ butent kiek žmonių tiek nuomonių,bet kartais ne visai žmonės sugeba gerbti kitų nuomonę aš tik savo nuomome pasakiau.
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:02 AM | Žinutė # 794 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) prie vyro prisiglausi ir viskas bus _liuks_ kad nenoriu miego dar visokios intys lenda i galva i viska labai jauriai reaguoju nesu tokia jau ir bloga kaip kažkas galvoja,rūpi man ir duaugai ir jų problemos
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-02-07, 0:03 AM | Žinutė # 795 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na mergaites nesipykim, aplink to pykcio ir taip daug, pabusiu Leupoldas, -gyvenkime draugiskai
|
Atsijungęs |
| |