Penktadienis, 2026-01-16, 8:37 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Panevėžiečių forumiukas
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:17 PM | Žinutė # 766

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
manau, kad visi, kas susiduria su panašiomis nelaimėmis pradeda galvoti ir apgalvoti viską, tai manu normalu, svarbiausia yra tikėti ir tikėtis geriausio _liuks_
mūsų šeimos geriausi draugai irgi ilgai planavo vaikutį, pagaliau jiems pavyko _liuks_ , ilgai lauktas buvo, o štai prieš kokį pusmetį, kai jai buvo 3mėn. persileido, skaudu buvo bet susitaikai su tuo ir viskas 12

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:19 PM | Žinutė # 767

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Dove@Deive)
isgerk kokios raminanios arbateles ar ka, ir pasistenk nusiraminti, jo likimas-Dievo rankose, o tu besinervuodama isgasdinsi savo vaikucius ir tt
tad kaip bebutu sunku-laikykis, butk stipri, nes tos stiprybes gali dar daug kam gyvenime prireikti

geriau,nepadeda,labai aš jautiai i liudna tokius dalykus reaguoju liudna labai sunku tai suvokti ir susitaikyti su ta mintimi,gera žmogus,geras tetits,šaunus vyras _liuks_ sūnelis jį beproto myli,jis tai pat jį dievina.dar beldžiasi nauja laukta ir planuota gyvybe _liuks_ _liuks_ padek dieve kad visi būtų kartu _liuks_

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:20 PM | Žinutė # 768

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
arba grįžom šiandien iš miesto nuėjau draugės aplankyt, o ji sėdi namuose ir verkia, galvojau kad kūdikiui kažkas atsitiko, nes laukiasi 4 mėnuo, ji sako ne bet buvo šiandien pas doc. Bružą dėl krūties, ir įtaria auglį siunčia į Vilnių, o taip lauktas vaikas, sako net nežinau ką reiks daryti jei lieps neštumą nutrauk 12 liudna liudna liudna bet mes ją ir jos vyra labai palaikom ir sakom nebūk pesimistė reikia būti optimiste _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:23 PM | Žinutė # 769

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
ir kažkaip aš tikiu tuo posakiu, jei taip lemia likimas, tai nuo jo ir nepabėgsi galvoju galvoju , visi manau turime savo likimą ir bus matyt koks jis bus miela aš tikiuosi, kad mano šeimai ir mano draugams didelių nelaimių pavyks išvengti _liuks_

Atsijungęs
Vai2skeData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:24 PM | Žinutė # 770

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
bet mes ją ir jos vyra labai palaikom ir sakom nebūk pesimistė reikia būti optimiste _liuks_

zinau ta jausma, man i Vilniu siunte, melonoma itare gal pries 10m, dabar del zaizdos, irgi jau siunte, ir tos 2 sav, kaip amzinybe, kol sulauki to atsakymo-kad veziniu lasteliu nerasta...
bet as saviskiams nesakau, bandau nenervuot, nors paskutini karta vyras pats is mano nuotaikos suprato...

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:24 PM | Žinutė # 771

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
vaidabas tokį šautuvą nusipirkau 10

Atsijungęs
Vai2skeData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:25 PM | Žinutė # 772

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
vaidabas tokį šautuvą nusipirkau 10

aha, ir tavo toks grazus, dailutis

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:26 PM | Žinutė # 773

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (Dove@Deive)
šeip pas mus kaimynai dabar irgi labai geri, labai šauniai sutariame _liuks_
tai jums šaunu, nes mes tai seniau turėjome ojojoi kokius kaimynus _pikt_ _pikt_ beveik visus savaitgalius 73 73 ir tada piktas _pikt_ , tai manu visiems tai atsibostų, o šeip tai paprasčiausiai vaikų buvo gaila ir tiek liudna liudna . ir manau man visam gyvenimui įstrigo vaizdelis kurį prieš kelis metus teko pamatyti, kai stovi kaimynė su kūdikiu kolidoriuje, o vyras išlėkęs puola ją smaugti, ir jam visiškai p..... kad vaiką laiko liudna liudna , tai gerai, kad draugas atplėšė, tą vyra, o ryte viskas gerai, lyg nieko nebūtų buvę galvoju va čia tai vaizdų būdavo
arba kai vieni kaimynai buvo neseniai atsikraustę, tai besivydamas savo žmoną vyrukas atsitrenkė į kaimynų duris, kuris tuo metu jas atidarė ir išlaužė jas juokas juokas juokas juokas
o draugė nomuojasi butą, tai sakė irgi tokius : padūkusius" kaimynus turėjo juokas juokas sako miegu, girdžiu kaimynai gryžta tikriausiai iš kokio baliaus, nes labai sui trenksmais, o pasirodo grįžo vyras ir pro duris išmėtė žmonos ar draugės rūbus, ir spiną pakeitė, o žmona grįžo ir įeit nebegali juokas juokas juokas juokas oj kokių vaizdų papasakodavo, dabar draugė gyvena su draugu kaime, tai sako vaizdų nebematau juokas juokas

na kaip kam, pas mus name ir ne šventi gyvena,bet man neidomu kas pas juos vyksta,nors ir vaikai kartais verkia labai gersiai,bet nesikišame i svetimus reikalus,nes žinome kad tai ne musų reikalas ir ne mūsų gyvenimas, yra tam tikros institucijos kurios rupinasi tokiomis šeimomis liudna kaip kas išmano taip tas ir gyvena visiems geras nebūsi,visų negali pasmerkti ir pateisinti.nežinodas visos tiesos liudna tiesa žino tik pat s žmogus ir net au žmogau teisti ktą žmogų. liudna

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:26 PM | Žinutė # 774

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
u ta jausma, man i Vilniu siunte, melonoma itare gal pries 10m, dabar del zaizdos, irgi jau siunte, ir tos 2 sav, kaip amzinybe, kol sulauki to atsakymo-kad veziniu lasteliu nerasta...
bet as saviskiams nesakau, bandau nenervuot, nors paskutini karta vyras pats is mano nuotaikos suprato...

o man taip gaila jos, sūnelis žiūri į ją ir klausia o kodėl tu verki, net man ašaros pradėjo bėgti, o vaikui gi nepaaiškinsi, nors jis iškart sako, gal tavo vaikutis turi gimti tai tu neverk nes neskaudės 10

Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:33 PM | Žinutė # 775

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (vaidabas)
toks jau gyvenimas, musu draugas net nezinojo, jog jo svajone-dukryte, jau pakely...avarijoje dar spejo sunu apkabint, isgelbejo jam gyvybe..
draugu suneliui 6m buvo, vaikelis turejo daug bedu, 6 operacijas atlaike, sirdute isoperavo, jau beliko jo didziaja svajone ispildyt, parodyt jura, o jis uzgeso gyd prieziuroj, jie leisdami plecencius, nepastebejo jog jam zaizda skrandelyje atsirado-nukraujavo...
aij, jau tiek daug tu nelaimiu isgyventa, tad dziaukimes kiekviena diena, nepamirskim mylimiems zmonems pasakyt jog juos mylim, branginam... ir priimkim viska kaip likima...

tikrai,kol neatsitinka nelaimė,nevertini ka turi liudna liudna o kai atsitinka meldi dieva liudna geras posakis džiaukis kekviena diena ,kekvienu darbu, poelgiu ir,, viskuo kitu kas vyksta gražaus šiame gyvenime _liuks_ _liuks_ bet šiais laikais tai nugošia,finansines ir materialinės gerovės liudna o prieš tokias nelaimes tie finansai visai beverčiai liudna gyvybė ir žmogus yra gyvenime svarbiausia _liuks_ bet ne tai mes šiuo metu vertineme kol liudna su tuo asmenškai nesusiduriame

Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:37 PM | Žinutė # 776

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (vaidabas)
toks jau gyvenimas, musu draugas net nezinojo, jog jo svajone-dukryte, jau pakely...avarijoje dar spejo sunu apkabint, isgelbejo jam gyvybe..
draugu suneliui 6m buvo, vaikelis turejo daug bedu, 6 operacijas atlaike, sirdute isoperavo, jau beliko jo didziaja svajone ispildyt, parodyt jura, o jis uzgeso gyd prieziuroj, jie leisdami plecencius, nepastebejo jog jam zaizda skrandelyje atsirado-nukraujavo...
aij, jau tiek daug tu nelaimiu isgyventa, tad dziaukimes kiekviena diena, nepamirskim mylimiems zmonems pasakyt jog juos mylim, branginam... ir priimkim viska kaip likima...

tikrai,kol neatsitinka nelaimė,nevertini ka turi liudna liudna o kai atsitinka meldi dieva liudna geras posakis džiaukis kekviena diena ,kekvienu darbu, poelgiu ir,, viskuo kitu kas vyksta gražaus šiame gyvenime _liuks_ _liuks_ bet šiais laikais tai nugošia,finansines ir materialinės gerovės liudna o prieš tokias nelaimes tie finansai visai beverčiai liudna gyvybė ir žmogus yra gyvenime svarbiausia _liuks_ bet ne tai mes šiuo metu vertineme kol liudna su tuo asmenškai nesusiduriame

Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:38 PM | Žinutė # 777

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
ir kažkaip aš tikiu tuo posakiu, jei taip lemia likimas, tai nuo jo ir nepabėgsi galvoju galvoju , visi manau turime savo likimą ir bus matyt koks jis bus miela aš tikiuosi, kad mano šeimai ir mano draugams didelių nelaimių pavyks išvengti _liuks_

savaime aišku,kad nuo likimo nepabegsi,kas lemta as ir atsitiks liudna

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:40 PM | Žinutė # 778

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
na kaip kam, pas mus name ir ne šventi gyvena,bet man neidomu kas pas juos vyksta,nors ir vaikai kartais verkia labai gersiai,bet nesikišame i svetimus reikalus,nes žinome kad tai ne musų reikalas ir ne mūsų gyvenimas, yra tam tikros institucijos kurios rupinasi tokiomis šeimomis

na šeip ir mes nesikišame į svetimus reikalus, bet kai baliai ir muštynės yra pastovios tai jausmas ne iš maloniųjų, jug norisi ir pamiegoti, o kai girdisi tu š.... tu t......., tai kažkaip nesimiega, netgi vasarą kažkada moteris iš kito namo paklausė, o kur dingo tie jūsų kaimynai kur skrisdavo lėkštės pro langą ir pastoviai rėkdavo ant vyro, kad tu girtas niekur nebandai važiuot, sako kažkaip ramu, na ir ačiū dievui, tikrai nebenorėčiau tokių kaimynų, ir nepavydžių jų dabartiniams kaimynams, nes nemanau kad jie pasikeitė juokas juokas juokas , o šeip tai manau, kad blogas įsitikinimas, jei girdi kad sakykim muša vyras žmoną arba vaikai verkia ilgai, manau, kad patys žmonės turi rodyti iniaciatyvą ir eiti kalbėtis su kaimynais arba tiesiog juos perspėti _liuks_ na manau, kad čia kalbu kaip tikra socialinė juokas juokas juokas
nes kažkaip prisiminiau, kai viena kaimynė buvo palikusi savo man regis kokių 4 mėn. kūdikį vieną o pati išlėkė su kadru pavalgyti, tas mažiukas verkė gal daugiau nei 1val. tai visi kaimynai sujudo pradėjo jos ieškoti tai laimė, kad grįžo jos draugė kuri turėjo raktus ir atsirakino ir paėmė vaikiuką, jug uždusti galėjo galvoju galvoju manau tokiu atveju kaimynų įsikišimas būtinas miela

Atsijungęs
RomeniukasData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:40 PM | Žinutė # 779

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
merginos pažėkit kiek valandų galvoju juokas kas čia per nemiegojimai? galvoju juokas
tai paplepėkim jai nesimiega

Atsijungęs
snieguoliukeData: Šeštadienis, 2010-02-06, 11:42 PM | Žinutė # 780

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
niekad nepamiršiu šios vasaros, kai darydami remontą, jau buvo vėlus vakaras žiūrim į gretimą namą atlėkė greitoji, policija. sakom gal kas susimušė, nes regis savaitgalis buvo, o paskui vaikai kieme sako, tam name mirė 2 mėnesiukų kūdikis, nes mama gėrė pas kaimynę ir negirdėjo kad vaikas verkia o jis atpylė ir užduso liudna liudna liudna , va tau ir motina, galvoju liudna

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2026