|
Panevėžiečių forumiukas
|
|
| Atile | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 3:15 PM | Žinutė # 1021 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ui kiek prirašėt nėra kada skaityti vakar su mažium buvom ant kalniuko tai bičas gryžo su fulfa ir su kruva keiksmažodžių pacaniukai čiaužo ir keikias ir tas pasigavo...nučiuožia, lipa aukštyn ir rėkauja "kurva kurva" ....juokas pro ašaras...fulfa tai besileisdamas į mergaitę atsitrenkė...žodžiu smagu
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 4:19 PM | Žinutė # 1022 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) ui kiek prirašėt nėra kada skaityti vakar su mažium buvom ant kalniuko tai bičas gryžo su fulfa ir su kruva keiksmažodžių juokas pacaniukai čiaužo ir keikias ir tas pasigavo...nučiuožia, lipa aukštyn ir rėkauja "kurva kurva" ....juokas pro ašaras...fulfa tai besileisdamas į mergaitę atsitrenkė...žodžiu smagu sveikute na tikrai smagu jai su guzais ir keiksmažodžiais gryžote kaip sakiai juokas pro ašaras
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Trečiadienis, 2010-02-10, 4:34 PM |
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 4:33 PM | Žinutė # 1023 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes tai kol parejome iš darželio visas pusnis kalnelius išbraidė,šakų mažylis namo parsinešė sakau gal tiks man medeliui daryti,žino vaikas ko mamai reikia ne kokia mano savijauta tai gripex reikia išgeri,kaulus laužo,galva gumine
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 5:25 PM | Žinutė # 1024 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va, as jau is pnvz parlekiau, zinokit kiek visur grazumynu medeliam maciau, stoties parduotuvelej, bagazo skyrius kur budavo, prie laiptines, drugeliu visokiu, pauksteliu, statuleliu, paskui vasario-16g, cia pries knygyna mazdaug, tokia kaip galerija, parduotuvyte, ir visko daug, akys apraibo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 7:28 PM | Žinutė # 1025 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na va, as jau is pnvz parlekiau, zinokit kiek visur grazumynu medeliam maciau, stoties parduotuvelej, bagazo skyrius kur budavo, prie laiptines, drugeliu visokiu, pauksteliu, statuleliu, paskui vasario-16g, cia pries knygyna mazdaug, tokia kaip galerija, parduotuvyte, ir visko daug, akys apraibo jo tikrai daug ten gražumynų vasario 16 parduotuvėj, aš dažnai iš ten gimtadieniams perku o vat kad stotį yra gražumų nežinojau, reiks rytoj po darbo užlėkt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 9:00 PM | Žinutė # 1026 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va mano mažius jau miega sakau užsuksiu čia, bet kažkaip čia labai ramu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 10:35 PM | Žinutė # 1027 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na aš tai buvau nemuno gatvėj ten už senukų irgi nusipirkau daug ko medeliams ir vazonėlių ir kaip juos papuošt ryt iki baziu lėksiu smulkių papuošimų paieškot
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 10:40 PM | Žinutė # 1028 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as ir dar cia, susigundziau Gintaro baldu akcija, jauciu sofkike ryt pirksim
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 10:47 PM | Žinutė # 1029 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Gintaro baldu akcija, jauciu sofkike ryt pirksim čia kniaudiškių gatvėj? šeip neblogi baldai, mes kampą iš ten norėjom pirkt
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 10:48 PM | Žinutė # 1030 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mano vyras tai juokiasi, sako prisižiūrėjai visokių grožybių ir tu užsikrėtei
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 10:53 PM | Žinutė # 1031 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) čia kniaudiškių gatvėj? šeip neblogi baldai, mes kampą iš ten norėjom pirkt as pagal skelbimus, ryt skambinsiu klaust kur ju parduotuves Quote (snieguoliuke) mano vyras tai juokiasi, sako prisižiūrėjai visokių grožybių ir tu užsikrėtei na maniskis dabar juokias, jog turiu ir as zalinga iproti, pirkt saldainius kilogramais ir neduot
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 10:55 PM | Žinutė # 1032 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) pirkt saldainius kilogramais ir neduot man irgi taip sako ėmiau šiandien saldainius, sako man duosi sakau ne , na tai sako aš pats tada pasimsiu atskirai nes maniškis dievina saldumynus , pietums visada turi būti šokoladą, o darbe prie arbatos sausainių
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 10:56 PM | Žinutė # 1033 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) as pagal skelbimus, ryt skambinsiu klaust kur ju parduotuves panevezyje, tai gintaro baldai yra netoli Kniaudiškių iki, čia kur pati pradžai kniaudiškių, dar tam pastate buvo Super neto ir santechnika, bent jau rudenį, tai tikrai ten buvo
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 10:57 PM | Žinutė # 1034 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| šeip daug akcijų yra SBA balduose, tik gaila kad nėra panevežyje ir plungės balduose išpardavimai dideli
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 11:02 PM | Žinutė # 1035 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) panevezyje, tai gintaro baldai yra netoli Kniaudiškių iki, čia kur pati pradžai kniaudiškių, dar tam pastate buvo Super neto ir santechnika, bent jau rudenį, tai tikrai ten buvo _liuks_ anksciau tai Cyti Bume buvo, antram aukste Quote (snieguoliuke) nes maniškis dievina saldumynus 10 , pietums visada turi būti šokoladą, o darbe prie arbatos sausainių mano ir saldziagardis, butinai prie kavos jam surelis ar kazkas saldaus turi but
|
Atsijungęs |
| |