|
Panevėžiečių forumiukas
|
|
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 12:42 PM | Žinutė # 1006 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) as dirbu, tik mano darbas namie, suvedineju duomenis, ruosiu ataskaitas ir ttt o tai tau gerai kai prie kompo gali sedėt , aš tai šiandien beveik pusę savo darbo laiko pašte pratupėjau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 12:43 PM | Žinutė # 1007 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) vitaminų kol kas dar negeriu,bet reikės nusipirkti dabar ant valentino dienos nemažai akcijų, tai tegu vyras palepina
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 12:44 PM | Žinutė # 1008 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na mergaitės ką tikitė gauti dovanų iš savo brangiausiųjų?
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 12:46 PM | Žinutė # 1009 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na mergaitės ką tikitė gauti dovanų iš savo brangiausiųjų? 10 kaip visada gele, na ir gal i kavine kokia paleksim su visa seimyna, o vakaras jau musu itariu grupinis bus, nes draugu vestuviu metines
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 12:55 PM | Žinutė # 1010 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ka, jungiu turbut pc, ir lekiu i Panevezi, su draugyte susitarem susitikt, o ir kai kokiu reikaliuku turiu...., ikiukas
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 1:17 PM | Žinutė # 1011 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kaip visada gele, na ir gal i kavine kokia paleksim su visa seimyna, aga aš irgi gėlių tai tikrai gausiu ir į kavinę manau palėksim, o vakare irgi su draugais, kaip sakoma grupinis valentinas
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 1:19 PM | Žinutė # 1012 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką ir aš lekiu valgyt daryt ir tvarkytis
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 1:42 PM | Žinutė # 1013 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man šiandien visa diena labai šalta,žandai karšti galvoju kažkas ne taip,pasimatuoju temperatura ogi 38,2 dalys nesupratau iš kur čia man ta temperatura,nei sloguoju nei kosau gražiausia
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| kuge | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 1:56 PM | Žinutė # 1014 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 582
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na mergaitės ką tikitė gauti dovanų iš savo brangiausiųjų? Net neįsivaizduoju, matomai ką nors sumąstys. Kai tapome seneliais ( tiksliau kai aš tapau bobute) tai vis nustebina kuom nors ( ko ankščiau nebūdavo, net kvietkelio nenupirkdavo ) , o dabar į senatvę pasitaisė matomai bijo , kad nepabėgčiau O šiaip visas šventes teks prabaliavot jau šiandien pradėsiu - dukterėčios vyrui 30,penktadienį draugės eilinis gimtadienis, šeštadienį draugės vyrui 40, sekmadienį mamai 70. Reikia pasilikt dienų ir išsimiegojimui o kitą savaitę vėl prasidės ... 
|
Atsijungęs |
| |
| kuge | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 1:56 PM | Žinutė # 1015 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 582
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Gana ir man tinginiaut reikia apsimesti bent jau, kad dirbu Vėliau eisiu galvos pravėdinti, gal ką rasiu gražaus ir tinkamo medeliams iki vakaro Dove tau temperatūra pakilo nei iš šio nei iš manau, kad organizmas nusilpęs , neprisižiūri tu savęs ai kaip reikia tave auklėti nesuprantu kaip tau vyras leidžia taip apsileisti Maniškis tai tuoj ant manęs rėkia, kai pamato, kad vitaminai nepaliesti stovi. Aš jam perku, o sau kaip visuomet ne - tai būtinai nuperka ir dar putojas jeigu pamato , kad negeriu 
Paskutinį kartą redaguota kuge - Trečiadienis, 2010-02-10, 2:03 PM |
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 2:01 PM | Žinutė # 1016 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kuge na ir balių daug taves laukia ar atlaikysi tiek aš tai nežinau ko gausiu savaime ašku gelių o ko dar net nežinau gal nieko
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 2:01 PM | Žinutė # 1017 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| manes tai tai pat ši menesi laukia 3 gimtadieniai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 2:46 PM | Žinutė # 1018 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kuge) kad organizmas nusilpęs , neprisižiūri tu savęs ai kaip reikia tave auklėti nesuprantu kaip tau vyras leidžia taip apsileisti Maniškis tai tuoj ant manęs rėkia, kai pamato, kad vitaminai nepaliesti stovi. Aš jam perku, o sau kaip visuomet ne - tai būtinai nuperka ir dar putojas jeigu pamato , kad negeriu oj maniškis irgi kaip pyksta, kai vitaminų negeriu, grįžta pietaut ir pažiūri ar išgėrus o jei ne tai gaunu barti, , o šeip dažniausiai rytais, visi išgeriam ir vaikas ir mes šeip vaikas daug geria ir C, ir marsiečius, ir Ca su Mg papildomai
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 2:48 PM | Žinutė # 1019 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) manes tai tai pat ši menesi laukia 3 gimtadieniai manęs irgi nemažai baliukų , pradėsiu nuo penktadienio nes diplominio laistymas kavinėje, tai gerai kad prie namų , draugės gimtadienis, draugo gimtadienis, krikštynos, tai bus
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 3:03 PM | Žinutė # 1020 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| varčiau varčiau žurnalus ir sugalvojau kokią vakarienę darysiu per valentinkę
|
Atsijungęs |
| |