|
Panevėžiečių forumiukas
|
|
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 11:24 AM | Žinutė # 991 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| šiandien pasake kraujo tyrimų rezultata,labai didelė mažakraujystė man tai išraše vaistų kraujo stiptinimui,pasiemiau iš uošvenės sulčiaspaudę tai spausiu burokeliu,obuoliu ir morkų sultis na bet skonis tai man fui ka padarysi gersiu kad ir kaip neskanu,sako susitvarkys kraujas ir visos problemos praeis. dar granatus pradejau valgyti,kaip man skaunu gliaudau kaip saulėgražas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 11:25 AM | Žinutė # 992 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na o del medelio tai aš ši savaitgali manau bandysiu daryti jai vyras nveš iki senukų mano sese pamate tuos medelius tai buvo apakusi nuo grožio 
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 11:42 AM | Žinutė # 993 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) sveikos mergaites žiuriu medelių gamyba čia intensyviai vyksta juokas _liuks_ šainuolės darbštuolės _liuks_ _liuks_ labuka, na po biski vis zaidziam
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
| kuge | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 11:43 AM | Žinutė # 994 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 582
Apdovanojimai: 7
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) na bet skonis tai man fui Prisimenu ir aš iš vaikystės - teko toks malonumas Nieko pagersi vitaminų ir tas kraujas atsistatys - va matai ką reiškia kai savęs neprisižiūri, sveikata brangiau už viską - už pinigus jos nenupirksi Quote (Dove@Deive) mano sese pamate tuos medelius tai buvo apakusi nuo grožio Pradėsi pati daryti - patiks ir negalėsi sustoti Žiūrėk ir sesę į tą procesą įtrauksi Pasipildys ligonių gretos 
|
Atsijungęs |
| |
| kuge | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 11:43 AM | Žinutė # 995 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas VAIDABAS Žaidžiam žaidžiam su tais medeliais ir žiūriu vis daugiau tokių žaidžiančių prisijungia- baigiam visą forumą šia liga užkrėsti 
Paskutinį kartą redaguota kuge - Trečiadienis, 2010-02-10, 11:47 AM |
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 11:45 AM | Žinutė # 996 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kuge) Pradėsi pati daryti - patiks ir negalėsi sustoti juokas Žiūrėk ir sesę į tą procesą įtrauksi 10 Pasipildys ligonių gretos aga, as vakar jau dvi drauges uzkreciau, klause mazdaug koki burbula daryt, pasakiau ka kaip kumstis, paskui gavau veniu, nes sake saldainiu pritruko
|
Atsijungęs |
| |
| kuge | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 11:49 AM | Žinutė # 997 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) aga, as vakar jau dvi drauges uzkreciau, klause mazdaug koki burbula daryt, pasakiau ka kaip kumstis, paskui gavau veniu, nes sake saldainiu pritruko Jeigu triufeliniams tai ir kaip kumštis bus mažokas, na o jei paprastiems - tai aš tik dėl vaizdo užsuku žurnalo lapą, tik , kad būtų kur saldainius priklijuoti ir tai burbulas išdidėja - man vistiek beveik kilo saldainių reikia
|
Atsijungęs |
| |
| kuge | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 11:49 AM | Žinutė # 998 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Snieguoliukė šiandien prapuolus - vakar baladojos , baladojos -tikriausiai dabar deda į akį Įdomu kaip jai sekės pas draugę medelį lipdyti
Paskutinį kartą redaguota kuge - Trečiadienis, 2010-02-10, 11:52 AM |
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 11:51 AM | Žinutė # 999 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kuge) Jeigu triufeliniams tai ir kaip kumštis bus mažokas, na o jei paprastiems - tai aš tik dėl vaizdo užsuku žurnalo lapą, tik , kad būtų kur saldainius priklijuoti 10 ir tai burbulas išdidėja - man vistiek beveik kilo saldainių reikia ne is triufeliniu, bet jos ir mano kumsciai skirias, ji pagal savo padare
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 12:07 PM | Žinutė # 1000 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas mergaitės, štai ir aš po darbų gryžau :miela:negi tik aš mergaitės su kuge dirbam na ką veiksit šiandien? Quote (vaidabas) tai maniskiai visko prisimasto, dar pro langa kazkada spejau nufotkint, taip apsidziauge vaikas pirmu sniegu, bet jis toks dregnas bvo, o jis rubu nenorejo suslapt, tai nusirenge ot tai šaunuolis vaikas :_liuks_: :juokas:
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Trečiadienis, 2010-02-10, 12:14 PM |
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 12:11 PM | Žinutė # 1001 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (kuge) Įdomu kaip jai sekės pas draugę medelį lipdyti niekaip nesisekė lipnios juostos pritrūkau nepastebėjau kad baigėsi šiandien lėksim iki tos pardos nemuno gatvėj grožybių pirkt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 12:12 PM | Žinutė # 1002 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) šiandien pasake kraujo tyrimų rezultata,labai didelė mažakraujystė man tai išraše vaistų kraujo stiptinimui,pasiemiau iš uošvenės sulčiaspaudę tai spausiu burokeliu,obuoliu ir morkų sultis na bet skonis tai man fui ka padarysi gersiu kad ir kaip neskanu,sako susitvarkys kraujas ir visos problemos praeis. dar granatus pradejau valgyti,kaip man skaunu gliaudau kaip saulėgražas ne tik vaistus gerk bet ir vitaminų gerų nusipirk pas mane tai visada kraujas geras
|
Atsijungęs |
| |
| snieguoliuke | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 12:13 PM | Žinutė # 1003 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dove o iki senukų ir pati gali nulėkt nelabai jie toli
|
Atsijungęs |
| |
| Romeniukas | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 12:17 PM | Žinutė # 1004 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Dove o iki senukų ir pati gali nulėkt nelabai jie toli _liuks_ juokas galiu bet tingiu man šalta aš iki nemuno gatvės senukų noriu vitaminų kol kas dar negeriu,bet reikės nusipirkti einu virti burokelių sriūba,nemegstu aš jos,bet teks ne tik virti,bet dar ir valgyti
|
Atsijungęs |
| |
| Vai2ske | Data: Trečiadienis, 2010-02-10, 12:22 PM | Žinutė # 1005 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) negi tik aš mergaitės su kuge dirbam as dirbu, tik mano darbas namie, suvedineju duomenis, ruosiu ataskaitas ir ttt
|
Atsijungęs |
| |