Panevėžiečių forumiukas
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-18, 11:17 PM | Žinutė # 1231 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) , triufeliai triufeliniai, tai norfoj pigūs , jie vadinasi mū man regis, būna įvairių su kakavos įdaru, su iriso, su brendžio, ir kainuoja 10 ar 12Lt, nepamenu tiksliai, o maksimoj triufeliniai po 16Lt , o šeip didelis saldainių pasirinkimas toj parduotuvėj prie turgaus kur yra pagrindinis įėjimas ir reikia laiptukais užlipti, kainos ten nesikandžioja
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-18, 11:17 PM | Žinutė # 1232 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš irgi noriu pabandyti iš triufeliniu
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-18, 11:19 PM | Žinutė # 1233 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) , o šeip didelis saldainių pasirinkimas toj parduotuvėj prie turgaus kur yra pagrindinis įėjimas ir reikia laiptukais užlipti, kainos ten nesikandžioja _liuks_ mastau, kurioj cia vietoj kur ir visokia kosmetika?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-18, 11:29 PM | Žinutė # 1234 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) kur ir visokia kosmetika? aga ten ten laiptais į turgų reikia lipt, tai ten labai daug saldainių ir nebrangūs ir įvairūs
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-18, 11:34 PM | Žinutė # 1235 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) en laiptais į turgų reikia lipt, tai ten labai daug saldainių ir nebrangūs ir įvairūs dekiukas, reiks apsilankyt bet kai man nepatinka savaitgaliais i ta makse vaziuot, kol turgus vyksta, tai jau masinos pastatyt ner kur
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 0:10 AM | Žinutė # 1236 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) bet kai man nepatinka savaitgaliais i ta makse vaziuot, kol turgus vyksta, tai jau masinos pastatyt ner kur oj man irgi nelabai, geriau į vadinamą naująją maksę važiuojam
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 0:12 AM | Žinutė # 1237 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką lekiu manu ir aš jau į lovytę vyrą pakibinsiu iki rytojaus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 9:37 AM | Žinutė # 1238 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikos mergaites ilgai nebendravom,koks atsinaujines ir grazus forumiukas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 9:40 AM | Žinutė # 1239 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| as jau spejau atsirgti,pragulejau leisgive lovoje,tik siandien atsigavau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 9:50 AM | Žinutė # 1240 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| LABAS MERGAITĖS Quote (Dove@Deive) sveikos mergaites ilgai nebendravom,koks atsinaujines ir grazus forumiukas labai gražus Quote (Dove@Deive) as jau spejau atsirgti,pragulejau leisgive lovoje,tik siandien atsigavau tai gripas buvo pagavęs , man tai gerklę kelias dienas skaudėjo ir viskas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 9:53 AM | Žinutė # 1241 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ne ne gripas,o nugara,panasu i nervo sakneliu uzdegima,toks skausmas kad siaubas,tai pat buvo per mamos laidotuves,tai isveze i ligonine dabar vel tas pats kartojasi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 9:56 AM | Žinutė # 1242 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) panasu i nervo sakneliu uzdegima,toks skausmas kad siaubas,tai pat buvo per mamos laidotuves,tai isveze i ligonine dabar vel tas pats kartojasi tai nejuokauk taip eik pas gydytoją, o gal perpūtė nugarą taures pasistatyk sako padeda o šeip nejuokauk taip su sveikata lėk pas daktarą na sutvarkė vyras mašiną
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 10:01 AM | Žinutė # 1243 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai nejuokauk taip eik pas gydytoją, o gal perpūtė nugarą taures pasistatyk sako padeda o šeip nejuokauk taip su sveikata lėk pas daktarą na sutvarkė vyras mašiną reikes eiti nieko nebus o masinos nesusitvarke,kazkas negeraisu radijatoriumi,ieskom kitos arba keistis i kokia mazda kad ir tokia paprasta kokia turejome,gera buvo,pigi ir jokiu problemu su ja neturejome
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 10:06 AM | Žinutė # 1244 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) o masinos nesusitvarke,kazkas negeraisu radijatoriumi,ieskom kitos arba keistis i kokia mazda kad ir tokia paprasta kokia turejome,gera buvo,pigi ir jokiu problemu su ja neturejome negerai tada, radiatorių reikia pakeisti , nes nelebai kas norės keisti na kaip užgavėnes atsventėt mergaitės , ar daug blynų kepėt?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 10:07 AM | Žinutė # 1245 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man tai maniškiu reikia prisiregistruot pas daktarę profilaktiškai reikia pas akių, nosies, ortopedą nueiti, kraują patikrinti
|
Atsijungęs |
| |