Panevėžiečių forumiukas
|
|
Atile | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 12:02 PM | Žinutė # 1261 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) sveikute pradingele na bet ir forumas ilgai neveike,neturejau ka intere veikti,tai supermamose sedejau žinok aš panašiai bet Lauritukė ir pasistengė bent man labai patinka
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 12:12 PM | Žinutė # 1262 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) Vieną valgo? ir nesirauko? ot šaunuolis maniškis tai arbačikę citrinų labai mėgsta. Kaip tau su darbu su kelione? vieną žinok man net šiupas ima kai valgo kaip kokį apelsiną tai sakau gal ir neserga dėlto, nes per savaitę tikrai kokias 3 suvalgo o kelionė kovo 9 dieną o darbas nuo kitos savaitės bet dar neįdarbinta nes birža man mokės tai neapsimoka oficialiai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 12:13 PM | Žinutė # 1263 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) man is vis uzgavenes nepatinka mums tai patinka, tikra lietuvių šventė, maniškis net persirengęs buvo velniuku
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 12:15 PM | Žinutė # 1264 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mus į darželį antradienį spektaklis atvažiuoja reiks pinigėlių duot na va su vyru papietavom
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 12:38 PM | Žinutė # 1265 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, mes irgi papietavom Aš tai į tą šventę žiūriu ramiai..yra gerai nėra irgi gerai kažkaip be didesnio azarto..tiesiog buvo kur laiką praleisti Aš šiandien iš biržos..ir pamiršau paklausti kiek mokės pašalpos
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 12:42 PM | Žinutė # 1266 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) žinok aš panašiai bet Lauritukė ir pasistengė bent man labai patinka man ir labai patinka atsinaujines forumiukas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 12:43 PM | Žinutė # 1267 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) Aš tai į tą šventę žiūriu ramiai..yra gerai nėra irgi gerai kažkaip be didesnio azarto..tiesiog buvo kur laiką praleisti Aš šiandien iš biržos..ir pamiršau paklausti kiek mokės pašalpos man ir uzgavenes nesukelia kazkokiu dideliu emociju na idomu kiek tau mokes birza
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 12:44 PM | Žinutė # 1268 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| citrina tai ir musu mazylis valgo viena,bet cia nieko jis dar valgo zalias bulves ir svoguna,atsikanda kaip obuoli
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 12:46 PM | Žinutė # 1269 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o, ziuriu ne tik maniskis svoguna kaip obuoli valgo, mazas dar ir paprikas siltnami nusiskynes kramsnodavo, bet dabar nevalo, manau organizmas duoda signala ko truksta, va dabar mazius valgo viska su cesnaku, o anksciau nevalgydavo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 1:03 PM | Žinutė # 1270 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) valgo zalias bulves ir svoguna,atsikanda kaip obuoli O D...e Quote (vaidabas) manau organizmas duoda signala ko truksta tikrai taip...pažystu vieną merginą kuri valgydavo kreidą (tfu tfu tfu) gal kalcio trūkumas buvo ir žinokit kad matytumėt jos dantis...balti kaip sniegas ir visi sveikut sveikutėliai.
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 1:05 PM | Žinutė # 1271 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) pažystu vieną merginą kuri valgydavo kreidą oij, besilaukdama ir as tai noredavau kreidos, kalcio tabletes kaip saldaines kramtydavau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 1:26 PM | Žinutė # 1272 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| su tom nėščiom tai visokių čiūdų būna
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 1:54 PM | Žinutė # 1273 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) na idomu kiek tau mokes birza draugė užvakar buvo, tai ji gaudavo 1040 prieš nauju, o dabar tik 550, tai tada jei gavai kokius 800 tai mokės apie 400man regis aš tai irgi vakar buvau užsiregistruot į biržą, tai sakė man socialinis mokės 630
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 1:55 PM | Žinutė # 1274 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) oij, besilaukdama ir as tai noredavau kreidos, mano sesė maža molį valgydavo, kaime visą pečių nugriauždavo o dabar mano geriausia draugė laukiasi tai ledus kiekvieną dieną valgo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 1:56 PM | Žinutė # 1275 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Atile) Aš tai į tą šventę žiūriu ramiai..yra gerai nėra irgi gerai kažkaip be didesnio azarto..tiesiog buvo kur laiką praleisti mes irgi ramiai bet gi kinderiui svarbu kokia nors atrakcija jug vietoj negali nusedėt
|
Atsijungęs |
| |