Panevėžiečių forumiukas
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 7:20 PM | Žinutė # 1291 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) gali bet ka nupiešti jis kuo gražiausiai atkartoja bet jai kas nepasiseka tai viskas meta viska ir ilgai pyksta rytoj darbo diena,o mums ne,vaikai tai eis i darželi ka reikės veikti ai reikės eiti atsispauzdinti fitošopo darbelius neduok jam atkartot tegu pats nupiešia, taip lengviau išmoksta, bent jau mūsų dailės mokytoja taip sako , maniškis tai namą vakar labai gražų nupiešė , aš tai nevesiu į darželį, tegu pailsi, nes tik viena diena poilsio, gaila vaiko , lėksim mes iki turgaus gal su juo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 7:20 PM | Žinutė # 1292 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na žmogų jau nupiešia?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 7:21 PM | Žinutė # 1293 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ai aš tai vesiu nes jau ir taip viena diena nejome,buvome namie tai užtenka to poilsio,ot nenori eiti i darželi,namie geriau dukti gali
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 7:22 PM | Žinutė # 1294 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| eisime mokintis eilėraščio,labai patinka deklamuoti,tai mokinames vis naujus aš pati nemoku tai iš intero nusirašau ir kartu mokinames pati jau kiek moku
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 7:23 PM | Žinutė # 1295 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) tik idomu kiek aš gausiu iš socialinio po 6 menesiu kai atstovesiu darbo biržoj,pagal ka jie ten skaičiuoja. kiek až žinau tai gusiu pašalpa 300 su kapeikom, na kai atstovi Db tiek moka ir dar gali priklausyti socialine pašalpa nes mažos pajamos ar kažka ne taip supratau atstovėsi pusę metų darįbo biržoj, tada eisi į socialinį, ten pažiūrės kokios pajamos ir žiūrės kiek mokėti, vienam asmeniui priklauso 315Lt , tai jei vidurkis neišneš gaut turėsi ir už save ir vaikus, nes šeip įįeina alga vaiko pinigėliai(bet dabar jų nebegaunam)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 7:24 PM | Žinutė # 1296 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) ai aš tai vesiu nes jau ir taip viena diena nejome,buvome namie tai užtenka to poilsio,ot nenori eiti i darželi,namie geriau dukti gali maniškis tai jau į mokyklą nori, sako skaitau rašau ir panašiai tai rytoj gal ledų nueisim pavalgyti, nes tėtis tai dirbs
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 7:25 PM | Žinutė # 1297 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| lekiu su brangiausiuoju iki pardos
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 7:25 PM | Žinutė # 1298 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na žmogų jau nupiešia? nupiešia,toki pagaliukais piršus tai pat pagaliukais bet nupiešia akis nosi lupas širdeles dabar labai patiko piešti,nes gražiai gavosi,su akytem kaspineliu ir net blakstienom
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 7:28 PM | Žinutė # 1299 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nebesimokinsime eilėraštuko,nes vaikinas laukia la troškinys tai jau ne eilėraštis galvoje tai aš tada einu pasidarysiu tirpios kavos su saulėgražu chalva
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 8:12 PM | Žinutė # 1300 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) rytoj darbo diena,o mums ne,vaikai tai eis i darželi ka reikės veikti su vyru galėsi bendraut :juokas: :juokas: :10: mėgautis jo draugija Quote (Dove@Deive) tai aš tada einu pasidarysiu tirpios kavos su saulėgražu chalva aš irgi arbatą taisausi tik su riešutų chalva gryžom iš bičiulio, tai pripirkom kinderiukų mažų savo vyrukui, nes kiekvieną dieną turi būti o dabar akcija 3,6Lt už 210g, man regis būna po 18 grįžtam namo žiūrim dvi auklės namuose
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Penktadienis, 2010-02-19, 8:14 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 8:13 PM | Žinutė # 1301 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| manasis tai per kompaktą neseniai žiūrėjo, tai jis žiūri sunkus vaikas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 8:15 PM | Žinutė # 1302 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dove gal eisi į šunų parodą? na lekiu nuo Pc, prisijungsiu vėliau, panaktinėsim
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 9:27 PM | Žinutė # 1303 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o kur ta šunų paroda bus? kvieti? žiūrime sunkus vaikas nu nemirtingas tas berniukas,primena musu mažyli
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 9:30 PM | Žinutė # 1304 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o jei stovi darbo biržoj ir prastovi pusę metų tada eini į socialinį ir tvarkaisi dėl socialines, Quote (snieguoliuke) žinoma jei vyras dirba tada skaičiuoja vidurkį, jei man būtų skaičiavę tai nebučiau gavus, bet kadangi baigiau dieninį skyrių tai net nežiūri kike vyras uždirba, netgi kai studijavau mokėjo 390 Lt už tai auginu vaiką ir mokausi ir 250Lt stipendiją _liuks_ na cia kazkas man neaisku, ar tu aukstaja baiges, ar ne, socialinis, turi skaiciuot seimos pajamas Quote (snieguoliuke) atstovėsi pusę metų darįbo biržoj, tada eisi į socialinį, ten pažiūrės kokios pajamos ir žiūrės kiek mokėti, vienam asmeniui priklauso 315Lt miela , tai jei vidurkis neišneš gaut turėsi ir už save ir vaikus, nes šeip įįeina alga vaiko pinigėliai(bet dabar jų nebegaunam) vienam turi neiseit 350, socialinis moka 90% nuo to skirtumo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-02-19, 10:00 PM | Žinutė # 1305 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na cia kazkas man neaisku, ar tu aukstaja baiges, ar ne, socialinis, turi skaiciuot seimos pajamas na apie tuos mokslus tai nieko nežinau kaip čia moka,idomiai kažkaip Quote (vaidabas) vienam turi neiseit 350, socialinis moka 90% nuo to skirtumo čia tai teisingai vaidabas sakai aš ir taip žinau. ir beje čia kekvienam šeimos nariui nedirbančiui? na tarkim man ir vaikams truktu po 100lt iki 350lt tai kiek čia mes gautume?
|
Atsijungęs |
| |