Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 9:42 PM | Žinutė # 166 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) svarbu kad kviečia _liuks_ _liuks_ _liuks_ vis keli litai _liuks_ tai savaime aikšku gerai kad pakviečia,tai reiškia kad buvau gera ir patikima darbuotoja sake darbo tik 15minučių,bet teko pabūti visas 2 valandas užkepiau vėliavai spaudą,sukirpau adinį ir pasiuvau veliavą imaunamą i vamzdelius,o kas idomiausia tai pirmą karta tokia veliaba siuvau net nemokėdama bet pasiuvau truputi suklydau bet pataisiau padėkojo man kad padėjau fimrai ,nes tai buvo labai skubus ir svarbus firmai užsakymas bet kiek nervų man tai kainavo ta ne tas žodis
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 9:44 PM | Žinutė # 167 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) vis keli litai _liuks_ kekvienas litas mums šiuo metu svarbus,ieškome kito buto nuomai,nes musiškis jau beveik parduotas radome nuosavame name,antrame aukšte,visi patogumai vonia su tualetu labai didele,virtuvė tai pat didelė bet vienas kambarys 17 kvadratų,tai dar galvojame
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:03 PM | Žinutė # 168 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) kvienas litas mums šiuo metu svarbus,ieškome kito buto nuomai,nes musiškis jau beveik parduotas radome nuosavame name,antrame aukšte,visi patogumai vonia su tualetu labai didele,virtuvė tai pat didelė bet vienas kambarys 17 kvadratų,tai dar galvojame oj tai negerai tada, bet antras aukštas su vaikais nelabai o kaip šildomas?jeigu dar patiems tai dar dasideda o kodėl jūsų neperspėjo kad parduoda?, jeigu turit sutartį tai dar turit 2 mėnesius
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:06 PM | Žinutė # 169 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) oj mes tai tai pat visokių problemų ir nemalonumų turėjome per kelias šias dienas bet nieko kaip sakoma jai vienas galas byra kitas statosi manau neprapulsime ir tirai išgyvensime,nes dar ne tokius laikus išgyvenome mes stiprūs žmonės ir kažkada iš savo klaidų labai juoksimės gyvenimas eina pirmyn ir tik pirmyn,todėl manau visos stenkimės pastyti optimistiškai tai suteikia vilties ir tikėjimo bent jau mūsų šeimai na pas jus tų bėdų gyvas velnias kaip sakoma , na bet aišku kad išsikapstysit, manau kad gaila palikti butą, o kodėl nepirkot?dabar manau tikrai ganėtinai pigiai parduoda , o šeip nedaug mokėdavot o dabar į butą nebenorit?pas močiutę eikit, minėjai kad name gyvena
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:28 PM | Žinutė # 170 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na kraštietės ką veikinėjat? aš arbatėlę siurbčioju
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:30 PM | Žinutė # 171 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| einu ir as pasidaryt
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:33 PM | Žinutė # 172 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj tai negerai tada, bet antras aukštas su vaikais nelabai galvoju o kaip šildomas?jeigu dar patiems tai dar dasideda liudna o kodėl jūsų neperspėjo kad parduoda?, jeigu turit sutartį tai dar turit 2 mėnesius _liuks_ mūsų sutartis galioja iki šių metų galandžio 1 dienos čia viskas tvarkoje. o kas liečia naujo buto nuoma nuosavame name tai nėra taip blogai,nes šildymas centrinis dujomis tai reišia ekonomiškumą o dėl antro aušto tai visai nebaisu,nes juk gyvenome ketvirtame aukšte ne ropantys pas mus vaikai ir kiemo plota suteiktas tik dar ieškome ir galvojem nes tik vienas kambarys bet kadangi krize tai galėtume ir pasispausti na dar bus matut nes turime ne vieną pasiulyma ir galimybę pagyventi iki vasaros
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:35 PM | Žinutė # 173 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dove, butu patogumai, sakyciau vaziuok Ramygalon, i mamos buta ileisciau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:41 PM | Žinutė # 174 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) o kas liečia naujo buto nuoma nuosavame name tai nėra taip blogai,nes šildymas centrinis dujomis tai reišia ekonomiškumą o dėl antro aušto tai visai nebaisu,nes juk gyvenome ketvirtame aukšte ne ropantys pas mus vaikai ir kiemo plota suteiktas tik dar ieškome ir galvojem nes tik vienas kambarys bet kadangi krize tai galėtume ir pasispausti na dar bus matut nes turime ne vieną pasiulyma ir galimybę pagyventi iki vasaros tai tada manau tikrai nebrangu būtų , na tik jo manau būtų 2 būtų tikrai o šeip manau priklauso nuo to koks įėjimas į antrą aukštą, dažniausiai namuose būna labai statūs laiptai, nepalyginsi su daugiabučio o šeip daug pasiūlymų, kur siūlo nuomuotis ir kartu išsipirkti butą ar namo dalį tai aišku kad dar laiko yra nemažai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 11:32 PM | Žinutė # 175 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką mergaitės lekiu ir aš į lovytę
|
Atsijungęs |
| |
Atile | Data: Penktadienis, 2010-03-05, 10:36 AM | Žinutė # 176 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas mergytes pagaliau grizom su mazium infekcinej su laringitu pagulde, veliau bronchitas ir ant pacio galo roto virusas...kosmaras...pavargom ziauriai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-03-05, 7:17 PM | Žinutė # 177 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakarėlis mergaitės Quote (Atile) labas mergytes pagaliau grizom su mazium infekcinej su laringitu pagulde, veliau bronchitas ir ant pacio galo roto virusas...kosmaras...pavargom ziauriai tai va kur buvai dingus labai smagu, kad grįžot namo ir svarbiausia kad sveiki
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Penktadienis, 2010-03-05, 7:24 PM | Žinutė # 178 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes Quote (Atile) pagaliau grizom su mazium infekcinej su laringitu pagulde, veliau bronchitas ir ant pacio galo roto virusas...kosmaras...pavargom ziauriai laikykis Atiliuk, svarbu jau namie, vadinas geriau, o namu sienos gydo, tai tuoj busit kaip ridikeliai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-03-05, 7:30 PM | Žinutė # 179 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) laikykis Atiliuk, svarbu jau namie, vadinas geriau, o namu sienos gydo, tai tuoj busit kaip ridikeliai tikra tiesa bet žinok tiesą sako, jei papuoli į infekcinę, tai visomis kitomis ligomis persergi, jei atsiguli su gerklės problemom, tai ir Rotu ir dar ten labai dažna kažkokia liga suserga
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2010-03-06, 1:09 PM | Žinutė # 180 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes Quote (Dove@Deive) bet be patogumų labai jaučiu sunku su vaikais būtų na as 3 auginu, ir dar neprapuoliau Quote (Dove@Deive) dabar mūsų mažylis apsirgo,labai didelė slogyte ir puliuoja akytės liudna man snd ir sloga tokia, ka varva, negaliu nei pasilenkt......
|
Atsijungęs |
| |