Ketvirtadienis, 2024-12-26, 3:26 AM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 9:42 PM | Žinutė # 166

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
svarbu kad kviečia _liuks_ _liuks_ _liuks_ vis keli litai _liuks_

tai savaime aikšku gerai kad pakviečia,tai reiškia kad buvau gera ir patikima darbuotoja _liuks_ _liuks_ sake darbo tik 15minučių,bet teko pabūti visas 2 valandas juokas užkepiau vėliavai spaudą,sukirpau adinį ir pasiuvau veliavą imaunamą i vamzdelius,o kas idomiausia tai pirmą karta tokia veliaba siuvau net nemokėdama bet pasiuvau _liuks_ _liuks_ _liuks_ truputi suklydau bet pataisiau _liuks_ padėkojo man kad padėjau fimrai ,nes tai buvo labai skubus ir svarbus firmai užsakymas _liuks_ _liuks_ bet kiek nervų man tai kainavo ta ne tas žodis _pikt_

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 9:44 PM | Žinutė # 167

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
vis keli litai _liuks_

kekvienas litas mums šiuo metu svarbus,ieškome kito buto nuomai,nes musiškis jau beveik parduotas liudna radome nuosavame name,antrame aukšte,visi patogumai vonia su tualetu labai didele,virtuvė tai pat didelė bet vienas kambarys 17 kvadratų,tai dar galvojame galvoju

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:03 PM | Žinutė # 168

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
kvienas litas mums šiuo metu svarbus,ieškome kito buto nuomai,nes musiškis jau beveik parduotas radome nuosavame name,antrame aukšte,visi patogumai vonia su tualetu labai didele,virtuvė tai pat didelė bet vienas kambarys 17 kvadratų,tai dar galvojame

oj tai negerai tada, bet antras aukštas su vaikais nelabai galvoju o kaip šildomas?jeigu dar patiems tai dar dasideda liudna
o kodėl jūsų neperspėjo kad parduoda?, jeigu turit sutartį tai dar turit 2 mėnesius _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:06 PM | Žinutė # 169

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
oj mes tai tai pat visokių problemų ir nemalonumų turėjome per kelias šias dienas bet nieko kaip sakoma jai vienas galas byra kitas statosi
manau neprapulsime ir tirai išgyvensime,nes dar ne tokius laikus išgyvenome mes stiprūs žmonės ir kažkada iš savo klaidų labai juoksimės gyvenimas eina pirmyn ir tik pirmyn,todėl manau visos stenkimės pastyti optimistiškai tai suteikia vilties ir tikėjimo bent jau mūsų šeimai

na pas jus tų bėdų gyvas velnias kaip sakoma galvoju , na bet aišku kad išsikapstysit, manau kad gaila palikti butą, o kodėl nepirkot?dabar manau tikrai ganėtinai pigiai parduoda miela , o šeip nedaug mokėdavot o dabar į butą nebenorit?pas močiutę eikit, minėjai kad name gyvena _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:28 PM | Žinutė # 170

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na kraštietės ką veikinėjat? 4 aš arbatėlę siurbčioju juokas juokas

Atsijungęs
Vai2skeData: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:30 PM | Žinutė # 171

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
einu ir as pasidaryt 4

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
RomeniukasData: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:33 PM | Žinutė # 172

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
oj tai negerai tada, bet antras aukštas su vaikais nelabai galvoju o kaip šildomas?jeigu dar patiems tai dar dasideda liudna
o kodėl jūsų neperspėjo kad parduoda?, jeigu turit sutartį tai dar turit 2 mėnesius _liuks_

mūsų sutartis galioja iki šių metų galandžio 1 dienos juokas čia viskas tvarkoje.
o kas liečia naujo buto nuoma nuosavame name tai nėra taip blogai,nes šildymas centrinis dujomis _liuks_ tai reišia ekonomiškumą _liuks_
o dėl antro aušto tai visai nebaisu,nes juk gyvenome ketvirtame aukšte juokas juokas ne ropantys pas mus vaikai juokas

ir kiemo plota suteiktas _liuks_ _liuks_ tik dar ieškome ir galvojem nes tik vienas kambarys 10 bet kadangi krize tai galėtume ir pasispausti 10 na dar bus matut nes turime ne vieną pasiulyma ir galimybę pagyventi iki vasaros _liuks_

Atsijungęs
Vai2skeData: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:35 PM | Žinutė # 173

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Dove, butu patogumai, sakyciau vaziuok Ramygalon, i mamos buta ileisciau juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:41 PM | Žinutė # 174

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
o kas liečia naujo buto nuoma nuosavame name tai nėra taip blogai,nes šildymas centrinis dujomis tai reišia ekonomiškumą
o dėl antro aušto tai visai nebaisu,nes juk gyvenome ketvirtame aukšte ne ropantys pas mus vaikai
ir kiemo plota suteiktas tik dar ieškome ir galvojem nes tik vienas kambarys bet kadangi krize tai galėtume ir pasispausti na dar bus matut nes turime ne vieną pasiulyma ir galimybę pagyventi iki vasaros

tai tada manau tikrai nebrangu būtų _liuks_ , na tik jo manau būtų 2 būtų tikrai _liuks_ _liuks_ _liuks_
o šeip manau priklauso nuo to koks įėjimas į antrą aukštą, dažniausiai namuose būna labai statūs laiptai, nepalyginsi su daugiabučio miela
o šeip daug pasiūlymų, kur siūlo nuomuotis ir kartu išsipirkti butą ar namo dalį _liuks_
tai aišku kad dar laiko yra nemažai _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 11:32 PM | Žinutė # 175

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
na ką mergaitės lekiu ir aš į lovytę -bye- -bye-

Atsijungęs
AtileData: Penktadienis, 2010-03-05, 10:36 AM | Žinutė # 176

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 6166
Apdovanojimai: 41
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Forumo siela Už paaiškinimą, pagalbą Už nuoširdumą
labas mergytes

pagaliau grizom su mazium

infekcinej su laringitu pagulde, veliau bronchitas ir ant pacio galo roto virusas...kosmaras...pavargom ziauriai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-03-05, 7:17 PM | Žinutė # 177

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
labas vakarėlis mergaitės 4
Quote (Atile)
labas mergytes
infekcinej su laringitu pagulde, veliau bronchitas ir ant pacio galo roto virusas...kosmaras...pavargom ziauriai

tai va kur buvai dingus miela labai smagu, kad grįžot namo ir svarbiausia kad sveiki _liuks_ _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
Vai2skeData: Penktadienis, 2010-03-05, 7:24 PM | Žinutė # 178

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Sveikutes 4
Quote (Atile)

laikykis Atiliuk, svarbu jau namie, vadinas geriau, o namu sienos gydo, tai tuoj busit kaip ridikeliai mua

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-03-05, 7:30 PM | Žinutė # 179

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
laikykis Atiliuk, svarbu jau namie, vadinas geriau, o namu sienos gydo, tai tuoj busit kaip ridikeliai

tikra tiesa _liuks_ _liuks_ _liuks_
bet žinok tiesą sako, jei papuoli į infekcinę, tai visomis kitomis ligomis persergi, jei atsiguli su gerklės problemom, tai ir Rotu ir dar ten labai dažna kažkokia liga suserga galvoju galvoju galvoju

Atsijungęs
Vai2skeData: Šeštadienis, 2010-03-06, 1:09 PM | Žinutė # 180

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Sveikutes 4
Quote (Dove@Deive)
bet be patogumų labai jaučiu sunku su vaikais būtų

na as 3 auginu, ir dar neprapuoliau juokas
Quote (Dove@Deive)
dabar mūsų mažylis apsirgo,labai didelė slogyte ir puliuoja akytės liudna

man snd ir sloga tokia, ka varva, negaliu nei pasilenkt......

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2024