Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
|
|
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:23 PM | Žinutė # 196 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na ką mergaitės jūs gero nuveikėt varciausi lovoj Quote (snieguoliuke) o aš tai jau lagaminą kraunuosi po truputį na va, as amzinai kai kraunu, galvos skausmas, man visko reik, o viskas netelpa
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:38 PM | Žinutė # 197 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na va, as amzinai kai kraunu, galvos skausmas, man visko reik, o viskas netelpa tai ir man panašiai vaidabas tu keliautoja, kokie matmenys turi būti bagažo kur gali į saloną neštis ar nesvarbu , na kur 8 Kg
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:43 PM | Žinutė # 198 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) vaidabas tu keliautoja, kokie matmenys turi būti bagažo kur gali į saloną neštis ar nesvarbu galvoju , na kur 8 Kg galvoju ziurint kokiom avialinijom skrendi, as tai Raynaircike
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:45 PM | Žinutė # 199 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) ziurint kokiom avialinijom skrendi, as tai Raynaircike žinok nežinau kokiom skrisim žinau kad iš rygos skrendam tiesiai į Oslą
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:48 PM | Žinutė # 200 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| turbut su Star1, ten berods 8 i salona, o as kai skrendu, 10i lektuva, 15 i bagaza
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:53 PM | Žinutė # 201 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tai kad neviršytų 8 man sakė, fotikas, kamera ir kompas į svorį nėra įskaičiuojamas, tai sakau į rankinę juos pasimčiau , radau, kad bagažo išmatavimai 55/40/20 turi tilpti po sedyne , nes draugė grįžo iš graikijos tai davė savo tašę tokią tai manau kad bus gerai , o bagažas bus bendras mūsų darbovietės tai po 4 kg, na bet daug neimsiu nes tik 6 dienos dar galvojam į kalnus nulėkt paslydinėt
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-03-07, 3:57 PM | Žinutė # 202 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai kad neviršytų 8 man sakė, fotikas, kamera ir kompas į svorį nėra įskaičiuojamas, tai sakau į rankinę juos pasimčiau _liuks_ , radau, kad bagažo išmatavimai 55/40/20 turi tilpti po sedyne miela , nes draugė grįžo iš graikijos tai davė savo tašę tokią tai manau kad bus gerai _liuks_ , o bagažas bus bendras mūsų darbovietės tai po 4 kg, na bet daug neimsiu nes tik 6 dienos miela dar galvojam į kalnus nulėkt paslydinėt _liuks_ dar kur paieskok informacijos, pas mus rankine, kompas, turi tilpt i ta bagaza
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-07, 4:00 PM | Žinutė # 203 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) pas mus rankine, kompas, turi tilpt i ta bagaza tai mums jau sakė kad rankinę bus prie tavęs , tai dar į ją galėsim įsidėti kažką , na rytoj eisiu iki darbo pasitikslinsiu
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-03-07, 4:02 PM | Žinutė # 204 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai mums jau sakė kad rankinę bus prie tavęs _liuks_ , tai dar į ją galėsim įsidėti kažką _liuks_ , na rytoj eisiu iki darbo pasitikslinsiu _liuks_ geriau issiaiskink, nes kiekvienuose kompanijose kitaip, o mums kazkada tase tuos remus netilpo, 30 svaru bauda reikejo moket, bet mes jau keleta daiktu ismetem, kad tilptu, ir nemokejom, bet gaila
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-08, 10:28 AM | Žinutė # 205 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| su kovo 8 su mūsų dienele
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Pirmadienis, 2010-03-08, 10:30 AM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-03-08, 11:02 AM | Žinutė # 206 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes tai galvojam jei leisim tai kur centre yra, sakė neblogi _liuks_ _liuks_ o kokie centre yra darželiai?
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-08, 12:19 PM | Žinutė # 207 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) o kokie centre yra darželiai? Sirupio gatvėj du dirbs
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-08, 12:20 PM | Žinutė # 208 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) nešė mūsų vaikinukas tulpes auklėtojai kaip gražu kai berniukas teikia gelytę iš grupės buvo du vyrukai kurie pasveikino auklėtojas kiti kažkodėl nesveikino maniškis tai saldainių gėlytes nešė ir auklėtojai ir šeimininkei
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-03-08, 1:32 PM | Žinutė # 209 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) maniškis tai saldainių gėlytes nešė ir auklėtojai ir šeimininkei 10 tai savaime aišku kad ir musiškis nešė ir auklėtojai ir šeimininkei mažylis tik nepasveikino nes nevedžiau i darželi rytoj eisime pas gydytoja neitume bet reikia pažymos
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-03-08, 1:33 PM | Žinutė # 210 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dabar pagalvojau kad aš pas gydytoja negalėčiau juk eiti reikia visų pirma iš DB pažymą pasimti
|
Atsijungęs |
| |