Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 6:14 PM | Žinutė # 676 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Kol kas net nežinau,vyras dirbs neaišku iki kada tai šiandien nieko gudro ir neveiksime,o rytoj tai važiuosime i mašinų turgų,ant mamos kapų, gal iki babilono pasižmonėti ir viskas pagaliau prikalbinau vyrą,kad leistų prisiauginti nagus tai keliausiu kitą savaitę aš irgi gal iki mašinų turgaus palėksiu bet viena tikriausiai, vyrukai namie pabus nuo ryto aišku jei oras geras bus aš tai kitą savaitę iki kirpyklos lėksiu , kadangi nagai pas mane natūralūs gražūs gaila būtų pinigų mes irgi tikriausiai iki Babilono palėksim
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 6:16 PM | Žinutė # 677 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) aš niekada neinu paparacinti. mes tai nueinam, jei aš negaliu tai brangusis nulekia
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 6:26 PM | Žinutė # 678 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Mašinu turgui reikia kedutės mažyliui pažiūrėti,užknisa pro mentus kai važiuoji tai truputi baisu. Quote (snieguoliuke) kadangi nagai pas mane natūralūs gražūs gaila būtų pinigų Oj kad pas mane būtų stiprūs ir gražūs tai gerai būtų,o dabar niekam tikę čia mūaų šeimos bruožas nagų kramtymas gerai kad dar mano vaikai nekramto,kol kas
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 6:51 PM | Žinutė # 679 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) savo gimtadienį ar vaiko nei savo nei vaiko mums dar anksti vaikis mano birzelio 30 o mano tik lapkrity svesim maniskio mergaites gimtadieny ,ir speceliai nieko neuzsakinesim lb brangu, tai galvojam nueisim i zioga ar i ta kita kur daug batutu ir tie kamuoliai ant vandens ,kokiu ledu i picerija ir namuciu vaikam pramogos truputi o tortuka namie suvalgysim
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 6:55 PM | Žinutė # 680 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ar girdejot kad ryt nerekomenduoja ilgai lauke buti nes po to ugnikalnio tas debesis gi plauke link musu pagalvojau gi ryt ta DAROM vyks o toks oras kad siulo gereu namie sedet
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 7:09 PM | Žinutė # 681 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) vaikis mano birzelio 30 o mano tik lapkrity svesim maniskio mergaites gimtadieny ,ir speceliai nieko neuzsakinesim lb brangu, tai galvojam nueisim i zioga ar i ta kita kur daug batutu ir tie kamuoliai ant vandens ,kokiu ledu i picerija ir namuciu vaikam pramogos truputi o tortuka namie suvalgysim jo užsakyti tai labai brangu mes irgi norėjom užsakyt tai pasiskaičiavom, kad ojojio kokį balių ir kiek dovanų pripirkt galėtum , kažkurį savaitgalį buvom atrakcionuose tai sugalvojom į čili užeit kur vaikų yra antrame aukšte, tai vien už įjėjimą ir kad galėtų vaikas pažaist ten 6Lt reikia moketi , na o mūsiškis tai jau vyrukas jam bus 6, tai kai ir 5 buvo šventė su darželio draugais tada namuose su draugais mes suauguseji nesikišom, o vakare atėjo draugai ir šeip vyresni pasveikint, nes kažkada darėm kartu su suaugusiais tai nesąmonė vaikai susikaustę buvo, o praeitą rudenį grįžom iš kaimo tai dar lauke pastatėm vaikams palapines tai pasaka jiems buvo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 7:19 PM | Žinutė # 682 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) maniskio mergaites gimtadieny ,ir o kiek metukų? Quote (editaspuliuke) i ta kita kur daug batutu ir tie kamuoliai ant vandens , oj mums kaip ten patinka, bet šeip brangu 1val 15Lt, bet kai grupiokė dirba tai , maniškis tai kiekvieną dieną galėtų eit, o ten šeip patinka gera atrakcija vaikams, o tie komuoliai 5min 6Lt, apie juos kalbi? super jie
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 7:21 PM | Žinutė # 683 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| girdėjot mergaitės, kad vaikučiai kurie linkę į astmą ar ja serga rytoj jiems nepatartina eiti į lauką dėl tų pelenų
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 7:33 PM | Žinutė # 684 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai sugalvojom į čili užeit kur vaikų yra antrame aukšte, tai vien už įjėjimą ir kad galėtų vaikas pažaist ten 6Lt reikia moketi o mes ten planuojame gimtadieni švesti sako nėra taip brangu ten,reikia išsiaiškinti kaipten yra jai brangu tai tada neisime Quote (snieguoliuke) girdėjot mergaitės, kad vaikučiai kurie linkę į astmą ar ja serga rytoj jiems nepatartina eiti į lauką dėl tų pelenų editaspuliuke jau rašė apie kažką panašaus tai ką būsime namie tada
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 7:39 PM | Žinutė # 685 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Oj mano vaikai jaučiu bijotų į tą didelį kamuoli lysti,tikrai nelystų jaučiu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 7:42 PM | Žinutė # 686 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) sako nėra taip brangu ten,reikia išsiaiškinti kaipten yra jai brangu tai tada neisime na tai faktas mes tai buvom "žige" tai paskaičiavom kad brangu, o čili tą savaitgalį buvo užsakyta Quote (Dove@Deive) Oj mano vaikai jaučiu bijotų į tą didelį kamuoli lysti,tikrai nelystų jaučiu o gal kaip tik ne pamatytų kad kitiems smagu ir norėtų, maniškis tai tik duok bet irgi nepigu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 7:52 PM | Žinutė # 687 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tai faktas mes tai buvom "žige" tai paskaičiavom kad brangu, o čili tą savaitgalį buvo užsakyta Tai man jau pats laikas būtų užsisakyti rezervuoti staliuką
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 7:56 PM | Žinutė # 688 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Tai man jau pats laikas būtų užsisakyti rezervuoti staliuką ta tu pirma nueik išsiaiškink kaip ten kas ir tada apsispreęsk, mums tai nepatiko meniu vaikams už tokius pinigus labai mažai, nebent kainą dabar numušė , o šeip jei brangu, manau turint kur švęti gerai ir namie, tik atvežti vaikus papromogaut ir , nes mes kažkaip apsiskaičiavom, geriau sakom dovan geresnę nupirkt nei už porą valandų tokią suma mokėt, aišku, jei tik keli vaikai tai tada gal ir apsimoka
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 8:00 PM | Žinutė # 689 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ta tu pirma nueik išsiaiškink kaip ten kas ir tada apsispreęsk, mums tai nepatiko meniu vaikams už tokius pinigus labai mažai, nebent kainą dabar numušė , o šeip jei brangu, manau turint kur švęti gerai ir namie, tik atvežti vaikus papromogaut ir , nes mes kažkaip apsiskaičiavom, geriau sakom dovan geresnę nupirkt nei už porą valandų tokią suma mokėt, aišku, jei tik keli vaikai tai tada gal ir apsimoka Na juk pasiskambinsiu ir išsiklausinėsiu arba užeisiu kai nuvažiuosime į babiloną,o kam tas meniu kažkoks ipatingas,svarbu nauja aplinka pramoga vaikams ir gerai,o tas brangumas nu ką aš žinau kiek kam brangu,na tarkim 200lt keliems vaikams manauu sočiai per akis būtų kokie 5 vaikai. va tik kažin kokios kainos tų pačių picų vaikiškų su meškučiais ir panašiai. žėsim jai brangu tai bus gerai tada ir namie Beje juk būna kažkoks komplektas kiek žinau va ir idomu kokia jo kaina jai kosminė tai eina sau jie tegul
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Penktadienis, 2010-04-16, 8:01 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 8:14 PM | Žinutė # 690 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| O ramybė ijungiau tv3 ir rodo kažkoki filmuką tai žiūri abu idėmiai kaip man galvą skauda ar čia nuo pc ar nuo tų atplaukiančių pelenų
|
Atsijungęs |
| |