Šeštadienis, 2025-01-25, 9:17 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-04-16, 6:14 PM | Žinutė # 676

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
Kol kas net nežinau,vyras dirbs neaišku iki kada tai šiandien nieko gudro ir neveiksime,o rytoj tai važiuosime i mašinų turgų,ant mamos kapų, gal iki babilono pasižmonėti ir viskas
pagaliau prikalbinau vyrą,kad leistų prisiauginti nagus tai keliausiu kitą savaitę

aš irgi gal iki mašinų turgaus palėksiu bet viena tikriausiai, vyrukai namie pabus nuo ryto juokas juokas juokas aišku jei oras geras bus juokas juokas
aš tai kitą savaitę iki kirpyklos lėksiu sok sok , kadangi nagai pas mane natūralūs gražūs gaila būtų pinigų 10
mes irgi tikriausiai iki Babilono palėksim

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-04-16, 6:16 PM | Žinutė # 677

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
aš niekada neinu paparacinti.

mes tai nueinam, jei aš negaliu tai brangusis nulekia juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-04-16, 6:26 PM | Žinutė # 678

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Mašinu turgui reikia kedutės mažyliui pažiūrėti,užknisa pro mentus kai važiuoji tai truputi baisu. 10
Quote (snieguoliuke)
kadangi nagai pas mane natūralūs gražūs gaila būtų pinigų

Oj kad pas mane būtų stiprūs ir gražūs tai gerai būtų,o dabar niekam tikę juokas čia mūaų šeimos bruožas nagų kramtymas juokas juokas gerai kad dar mano vaikai nekramto,kol kas 10

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
editaspuliukeData: Penktadienis, 2010-04-16, 6:51 PM | Žinutė # 679

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
savo gimtadienį ar vaiko
nei savo nei vaiko mums dar anksti miela
vaikis mano birzelio 30 o mano tik lapkrity svesim maniskio mergaites gimtadieny ,ir speceliai nieko neuzsakinesim lb brangu, liudna liudna tai galvojam nueisim i zioga ar i ta kita kur daug batutu ir tie kamuoliai ant vandens ,kokiu ledu i picerija ir namuciu vaikam pramogos truputi o tortuka namie suvalgysim sok sok sok

Atsijungęs
editaspuliukeData: Penktadienis, 2010-04-16, 6:55 PM | Žinutė # 680

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
ar girdejot kad ryt nerekomenduoja ilgai lauke buti nes po to ugnikalnio tas debesis gi plauke link musu galvoju galvoju pagalvojau gi ryt ta DAROM vyks o toks oras kad siulo gereu namie sedet

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-04-16, 7:09 PM | Žinutė # 681

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (editaspuliuke)
vaikis mano birzelio 30 o mano tik lapkrity svesim maniskio mergaites gimtadieny ,ir speceliai nieko neuzsakinesim lb brangu, tai galvojam nueisim i zioga ar i ta kita kur daug batutu ir tie kamuoliai ant vandens ,kokiu ledu i picerija ir namuciu vaikam pramogos truputi o tortuka namie suvalgysim

jo užsakyti tai labai brangu liudna liudna mes irgi norėjom užsakyt tai pasiskaičiavom, kad ojojio kokį balių ir kiek dovanų pripirkt galėtum juokas juokas , kažkurį savaitgalį buvom atrakcionuose tai sugalvojom į čili užeit kur vaikų yra antrame aukšte, tai vien už įjėjimą ir kad galėtų vaikas pažaist ten 6Lt reikia moketi juokas juokas juokas , na o mūsiškis tai jau vyrukas jam bus 6, tai kai ir 5 buvo šventė su darželio draugais _liuks_ tada namuose su draugais mes suauguseji nesikišom, o vakare atėjo draugai ir šeip vyresni pasveikint, nes kažkada darėm kartu su suaugusiais tai nesąmonė vaikai susikaustę buvo, o praeitą rudenį grįžom iš kaimo tai dar lauke pastatėm vaikams palapines tai pasaka jiems buvo juokas juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-04-16, 7:19 PM | Žinutė # 682

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (editaspuliuke)
maniskio mergaites gimtadieny ,ir

o kiek metukų? miela
Quote (editaspuliuke)
i ta kita kur daug batutu ir tie kamuoliai ant vandens ,

oj mums kaip ten patinka, bet šeip brangu 1val 15Lt, bet kai grupiokė dirba tai _liuks_ _liuks_ _liuks_ , maniškis tai kiekvieną dieną galėtų eit, o ten šeip patinka _liuks_ gera atrakcija vaikams, o tie komuoliai 5min 6Lt, apie juos kalbi? super jie _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-04-16, 7:21 PM | Žinutė # 683

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
girdėjot mergaitės, kad vaikučiai kurie linkę į astmą ar ja serga rytoj jiems nepatartina eiti į lauką liudna liudna dėl tų pelenų

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-04-16, 7:33 PM | Žinutė # 684

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai sugalvojom į čili užeit kur vaikų yra antrame aukšte, tai vien už įjėjimą ir kad galėtų vaikas pažaist ten 6Lt reikia moketi

o mes ten planuojame gimtadieni švesti 10 10 sako nėra taip brangu ten,reikia išsiaiškinti kaipten yra jai brangu tai tada neisime liudna

Quote (snieguoliuke)
girdėjot mergaitės, kad vaikučiai kurie linkę į astmą ar ja serga rytoj jiems nepatartina eiti į lauką dėl tų pelenų

editaspuliuke jau rašė apie kažką panašaus juokas juokas tai ką būsime namie tada liudna

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-04-16, 7:39 PM | Žinutė # 685

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Oj mano vaikai jaučiu bijotų į tą didelį kamuoli lysti,tikrai nelystų jaučiu 10 10

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-04-16, 7:42 PM | Žinutė # 686

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
sako nėra taip brangu ten,reikia išsiaiškinti kaipten yra jai brangu tai tada neisime

na tai faktas mes tai buvom "žige" tai paskaičiavom kad brangu, o čili tą savaitgalį buvo užsakyta liudna
Quote (Dove@Deive)
Oj mano vaikai jaučiu bijotų į tą didelį kamuoli lysti,tikrai nelystų jaučiu

o gal kaip tik ne pamatytų kad kitiems smagu ir norėtų, maniškis tai tik duok juokas juokas juokas bet irgi nepigu liudna liudna

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-04-16, 7:52 PM | Žinutė # 687

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
na tai faktas mes tai buvom "žige" tai paskaičiavom kad brangu, o čili tą savaitgalį buvo užsakyta

Tai man jau pats laikas būtų užsisakyti rezervuoti staliuką 10 10

Atsijungęs
snieguoliukeData: Penktadienis, 2010-04-16, 7:56 PM | Žinutė # 688

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
Tai man jau pats laikas būtų užsisakyti rezervuoti staliuką

ta tu pirma nueik išsiaiškink kaip ten kas ir tada apsispreęsk, mums tai nepatiko meniu vaikams už tokius pinigus labai mažai, nebent kainą dabar numušė liudna , o šeip jei brangu, manau turint kur švęti gerai ir namie, tik atvežti vaikus papromogaut ir _liuks_ _liuks_ , nes mes kažkaip apsiskaičiavom, geriau sakom dovan geresnę nupirkt nei už porą valandų tokią suma mokėt, aišku, jei tik keli vaikai tai tada gal ir apsimoka _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-04-16, 8:00 PM | Žinutė # 689

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
ta tu pirma nueik išsiaiškink kaip ten kas ir tada apsispreęsk, mums tai nepatiko meniu vaikams už tokius pinigus labai mažai, nebent kainą dabar numušė , o šeip jei brangu, manau turint kur švęti gerai ir namie, tik atvežti vaikus papromogaut ir , nes mes kažkaip apsiskaičiavom, geriau sakom dovan geresnę nupirkt nei už porą valandų tokią suma mokėt, aišku, jei tik keli vaikai tai tada gal ir apsimoka

Na juk pasiskambinsiu ir išsiklausinėsiu arba užeisiu kai nuvažiuosime į babiloną,o kam tas meniu kažkoks ipatingas,svarbu nauja aplinka pramoga vaikams ir gerai,o tas brangumas nu ką aš žinau kiek kam brangu,na tarkim 200lt keliems vaikams manauu sočiai per akis būtų kokie 5 vaikai. va tik kažin kokios kainos tų pačių picų vaikiškų su meškučiais ir panašiai. žėsim jai brangu tai bus gerai tada ir namie _liuks_

Beje juk būna kažkoks komplektas kiek žinau galvoju va ir idomu kokia jo kaina jai kosminė tai eina sau jie tegul juokas

Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Penktadienis, 2010-04-16, 8:01 PM
Atsijungęs
RomeniukasData: Penktadienis, 2010-04-16, 8:14 PM | Žinutė # 690

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
O ramybė ijungiau tv3 ir rodo kažkoki filmuką tai žiūri abu idėmiai juokas juokas kaip man galvą skauda ar čia nuo pc ar nuo tų atplaukiančių pelenų juokas juokas

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025