Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 8:17 PM | Žinutė # 691 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Na juk pasiskambinsiu ir išsiklausinėsiu arba užeisiu kai nuvažiuosime į babiloną,o kam tas meniu kažkoks ipatingas,svarbu nauja aplinka pramoga vaikams ir gerai,o tas brangumas nu ką aš žinau kiek kam brangu,na tarkim 200lt keliems vaikams manauu sočiai per akis būtų kokie 5 vaikai. va tik kažin kokios kainos tų pačių picų vaikiškų su meškučiais ir panašiai. žėsim jai brangu tai bus gerai tada ir namie Beje juk būna kažkoks komplektas kiek žinau va ir idomu kokia jo kaina jai kosminė tai eina sau jie tegul namūsų buvo 12vaikų , tai žinok nemaža suma buvo o atrakcionai atskirai , o šeip pramoga pramogai nelygi, kadangi dažnokai į tą babiloną lakstom ir į atrakcionus tai kažkaip jau gaunasi įprasta pramoga , o šeip tai dar skaičiuokis ir suaugusius nes dabar babilone bent jau atrakcionuose reikia būti su vaikasi po tos nelaimės šiauliuose, pati tai nesužiūrėsi kelių vaikų o šeip aišku visi daro kaip kam norisi ir kaip kam geriau, mes tai pasitariam ir nusprendžiam, žiūrėk ką vyras patars
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 8:18 PM | Žinutė # 692 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) O ramybė ijungiau tv3 ir rodo kažkoki filmuką tai žiūri abu idėmiai kaip man galvą skauda ar čia nuo pc ar nuo tų atplaukiančių pelenų pas maniški tai darželio draugas atvažiavo , tikriausiai nakvos tai bus jam užsiėmimo, rytoj maniškis pas jį lėks
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 8:22 PM | Žinutė # 693 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o šeip aišku visi daro kaip kam norisi ir kaip kam geriau, mes tai pasitariam ir nusprendžiam, žiūrėk ką vyras patars Na bus matyt kaip čia bus. dar geriau jaučiu būtų gamtoj kaianksti planuoji viskas pasikeičia geriau neplanuoti iš anksto kaip bus taip bus gerai Quote (snieguoliuke) pas maniški tai darželio draugas atvažiavo , tikriausiai nakvos tai bus jam užsiėmimo, rytoj maniškis pas jį lėks Tai vienoj lovoj du berniukai miegos?
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 8:24 PM | Žinutė # 694 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Tai vienoj lovoj du berniukai miegos? aga, dabar lovą plati draugės dvi telpa, tai vaikai mažesni
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 8:25 PM | Žinutė # 695 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Na bus matyt kaip čia bus. dar geriau jaučiu būtų gamtoj kaianksti planuoji viskas pasikeičia geriau neplanuoti iš anksto kaip bus taip bus gerai pramoga ir vaikams ir tėvams o ką dovanų planuojat?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 8:29 PM | Žinutė # 696 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) pramoga ir vaikams ir tėvams o ką dovanų planuojat? Greičiausiai kad pirksime dvirati,matai kaip negerai anksti planuoti ka dovanoti,galvojau visai kitka,o gavosi taip kad dviratis jau geras broliui ir dovei jau reikia diesnio tai pirksime dvirati tikiuosi vėl nepasikeis planai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 8:31 PM | Žinutė # 697 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Greičiausiai kad pirksime dvirati,matai kaip negerai anksti planuoti ka dovanoti,galvojau visai kitka,o gavosi taip kad dviratis jau geras broliui ir dovei jau reikia diesnio tai pirksime dvirati tikiuosi vėl nepasikeis planai jo gera dovana mūsų irgi didelis pirkom didesnį tai dar kokiems 2 metams bus geras, pernai tai vos užsėsdavo dabar tai jau ratukus papildomus bandysim nuimt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 8:33 PM | Žinutė # 698 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| va lekiu, vėliau gal dar užsuksiui, o tu bėk stalo vyrui ruošt, pamalonintas bus
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 8:39 PM | Žinutė # 699 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) va lekiu, vėliau gal dar užsuksiui, o tu bėk stalo vyrui ruošt, pamalonintas bus Laukiu vyro ką ruošti jai produktų neturiu nupirks ko reikia tada kartu draugiškai pasiruošime Quote (snieguoliuke) jo gera dovana mūsų irgi didelis pirkom didesnį tai dar kokiems 2 metams bus geras, pernai tai vos užsėsdavo dabar tai jau ratukus papildomus bandysim nuimt Aišku gera dovana,mačiau ir su Ratais ir su žmogu vorumi yra dviratukų tai bus matyt kokį čia itaisysime,priklausys kiek pinigėlių galėsime skirti dovanai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Penktadienis, 2010-04-16, 11:22 PM | Žinutė # 700 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) ir su Ratais ir su žmogu vorumi yra dviratukų tai bus matyt kokį čia itaisysime,priklausys kiek pinigėlių galėsime skirti dovanai kai mes pirkom dviratį irgi norėjau su žmogumi voru, bet titei ritei kaina buvo 285 tai gerai ir mašinų turgui už 185 Quote (Dove@Deive) Laukiu vyro ką ruošti jai produktų neturiu nupirks ko reikia tada kartu draugiškai pasiruošime maniškis tai visada savaitgaliais pusryčius gamina, rytoj bus dešrainiai
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Šeštadienis, 2010-04-17, 8:22 AM | Žinutė # 701 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Šeštadienis, 2010-04-17, 8:24 AM | Žinutė # 702 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| saulė šviečia į gamtą kviečia kol nepradės lyti
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Šeštadienis, 2010-04-17, 9:51 AM | Žinutė # 703 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas mergaites Quote (snieguoliuke) o kiek metukų? 7 metukai didele , jau rugseji i mokykla eis Quote (snieguoliuke) o tie komuoliai 5min 6Lt, apie juos kalbi? super jie aga snieguolyt apie tuos kalbu Quote (Dove@Deive) jau rašė apie kažką panašaus juokas juokas tai ką būsime namie tada nu dove tokiu oru ir dar sestadieny nuodeme but namie bet va del tu pelenu tai kazkaip neramu
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Šeštadienis, 2010-04-17, 2:47 PM | Žinutė # 704 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nes brangusis į "1lito atciją išvarė kas cia per akcija kokius atrakcijonus planuojat aplankyt
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Sekmadienis, 2010-04-18, 8:46 AM | Žinutė # 705 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau