Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
|
|
editaspuliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:12 AM | Žinutė # 721 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) galva juodai nedirba na tai kokios problemos kad galva nedirba sniegolyt?Quote (Dove@Deive) Aš tai juodai noriu miego visai neišsimiegojau o kas tau nakty dove nedave miegot? as tai puikiai issimiegojau jau susitvarkiau namucius energijos pilna prisedau prie pc paziuret ka jus veiket
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:16 AM | Žinutė # 722 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) o kas tau nakty dove nedave miegot? as tai puikiai issimiegojau jau susitvarkiau namucius energijos pilna love5 prisedau prie pc paziuret ka jus veiket Sunki kažkokia naktis buvo,sapnavau nesamones,paskui vaikas du kartus nakti prikėlė tai dėl to gal ir neišsimiegojau,matai man miegas šventas reikalas,ne mažiau 8 valandas turiu miegoti Aš tai vakar išsikuopiau susitvarkiau,bet šiandien vakare vėl reikės tvarkytis,žinai kaip būna trys šika vienas tvarko
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:19 AM | Žinutė # 723 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) jau susitvarkiau namucius energijos pilna prisedau prie pc paziuret ka jus veiket aš nusimaudžiau tai atsigavau, laukiu brangiausiojo pietaut grįžtančio, papietausime ir vėl kibsiu į darbus
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:20 AM | Žinutė # 724 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| pas mane visad po savaitgalio bardakas tai kai lieku pirmadieny viena ir susitvarkau viska ramiai
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:22 AM | Žinutė # 725 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš nusimaudžiau tai atsigavau ir as va soksiu po dusu reike biski susitvarkyt eisiu dar pas daktarike sendien jau prisiruosiau manasis visa savaitgaly uze kad sveikatos neziuriu tai prizadejau kad nueisiu
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:23 AM | Žinutė # 726 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labai nemegstu eiti i poliklinika man tai didziausia kancia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:26 AM | Žinutė # 727 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) pas mane visad po savaitgalio bardakas tai kai lieku pirmadieny viena ir susitvarkau viska ramiai Man ir patinka tvarkytis kai lieku namie viena Quote (editaspuliuke) labai nemegstu eiti i poliklinika liudna liudna liudna man tai didziausia kancia _pikt_ _pikt_ _pikt_ Aš ir nemėgstu tai ir neinu kol kas nors reikia nepabaigti visi tyrimai,reikia dar kraują paidaryti,pas moterų nueiti,bet dar palauksiu
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:29 AM | Žinutė # 728 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) bet dar palauksiu man tai jau neina laukt , sveikatos nebera
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:30 AM | Žinutė # 729 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) labai nemegstu eiti i poliklinika man tai didziausia kancia kadangi einam labai retai man tai dzin
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:30 AM | Žinutė # 730 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) man tai jau neina laukt , liudna liudna sveikatos nebera O tai kokios problemos su sveikata,kuom skundiesi?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:31 AM | Žinutė # 731 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) nors reikia nepabaigti visi tyrimai,reikia dar kraują paidaryti,pas moterų nueiti,bet dar palauksiu nebedurniuok, jug vaistai brangiau kainuos kai sveikata sušlubuos, dabar laiko turi ir lėk , mano gydytoja tai priešais name gyvena ir klinika jos, tai sakiau kraują reiktų pasitikrinti, gliukozės kiekį ir pan
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:34 AM | Žinutė # 732 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nebedurniuok, jug vaistai brangiau kainuos kai sveikata sušlubuos, dabar laiko turi ir lėk _liuks_ _liuks_ , mano gydytoja tai priešais name gyvena ir klinika jos, tai sakiau kraują reiktų pasitikrinti, gliukozės kiekį ir pan _liuks_ Žinau kas man yra tai ir nepergyvenu baisiausiai,tik žinau kad reikia vėl pasitikrinti kraują ar pagerėjo,bet vis neprisiruošiu,nes ima iš venos,o man tai didžiausia tragedija,net silpna pasidaro,karštis išmuša fe nepatinka man tokios procedūros. Aišku yra toks šventas žodis kaip REIKIA
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:37 AM | Žinutė # 733 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) O tai kokios problemos su sveikata dvi savaites temperatura kvailioja dar koset pradejau kazko nemaloniai o va mano kraujas jau senai darytas gal jau metai daugeu na ziuresiu ka cia su manim darys
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 11:39 AM | Žinutė # 734 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mano gydytoja tai priešais name gyvena ir klinika jos gal tose klinikose gereu ziuri nei poliklinikoi as kai cia panevezy prisiraseu tai ejau i nemuno gatvei esancia poliklinika bet ir db pagalvojiu gal reikejo i seimos klinika prisirasyt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-19, 12:00 PM | Žinutė # 735 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) gal tose klinikose gereu ziuri nei poliklinikoi as kai cia panevezy prisiraseu tai ejau i nemuno gatvei esancia poliklinika bet ir db pagalvojiu gal reikejo i seimos klinika prisirasyt galvoju galvoju galvoju Oj man nepatinka nemuno poliklinika ir aš ir vaikai ir vyras prisirašę prie šeimos klinikos,nėra geriau sesuo ir nemuno poliklinikoj prisirašiusi,jei tai pat nepatinka tai persirašys į kliniką
|
Atsijungęs |
| |