Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
|
|
|
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 4:35 PM | Žinutė # 62 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nu kur tau brangu dujos va benzinas tai brangu,o su dujomis pigu na pažėk kiek kainuoja benzinas ir kiek dujos svarbu kad geros idetos,kaip vyras sako šūstros nes jai buna paprastos kaip buvo musu mazdoje tai šaudo
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 5:28 PM | Žinutė # 63 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) na pažėk kiek kainuoja benzinas ir kiek dujos jo nėra labai brangios, bet kiek žinau, reikia ir dujom ir benzu važinėt, vien dujom negerai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 5:32 PM | Žinutė # 64 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va grįžo maniškiai apsikrovę aktimeliais ir dononkeis
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 6:09 PM | Žinutė # 65 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) svarbu kad geros idetos,kaip vyras sako šūstros nes jai buna paprastos kaip buvo musu mazdoje tai šaudo nėra gerų ar blogų dujų, yra tik gera ir nekokia dujinė įranga , nes dujos yra buitinės ir mašininės , kike žinau tai į mašinas pila ir tokias ir tokias , o jei įranga dujinė buvo nekokia tai ir šaudydavo jūsų mazda, bet jug sakoma jei mazda tai ir bezda , o jei gera įranga sudėta į BMW tai ir nešaudys bet jei iš draugo perkat, tai jug neįkiš kažkokio š.... nors šeip sakoma jei nori susipykt su draugu paskolink jam pinigų,pirk iš jo mašiną arba kurt bendrą verslą tada draugystės nebebus o maniškiui tai turi būti dizelinė nepripažįsta kitokių
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 7:00 PM | Žinutė # 66 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na cia kas per BMW fanes, asju labiausiai nemegstu, man jos asocijuojasi su skustagalviais pacukais bet kiek zmoniu, tiek nuomoniu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 7:16 PM | Žinutė # 67 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) na cia kas per BMW fanes, asju labiausiai nemegstu, man jos asocijuojasi su skustagalviais pacukais oj zinok man irgi su jais asocijuojasi, bet va BMW Z3 ir z5 ir BMW džipas mačiau yra keletas panevėžį, o šeip atsimenu, kad kai atvažiavau į Panevėžį tai kas antras buvo BMW o šeip na nieko nieko mašinos, bet mano vyras sako "bavariškas mėšlo vežimas" man tai tie naujesni labai gražūs senesni tai nelabai va šitas man pasaka
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 7:19 PM | Žinutė # 68 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| maniškis tai audi fanas :juokas: , jo svajonių mašina na tokios aš tai neatsisakyčiau :_liuks_: dove manau, kad nesvarbu kokia mašina, svarbu gera ir kad patiktų :_liuks_: na dar ir negestų :_liuks_:
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Ketvirtadienis, 2010-02-25, 7:21 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 7:23 PM | Žinutė # 69 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką mergaitės veikiat? mano vaikis pas draugę, tai sakau prie kompo atsisėsiu, draugė jau iš Vilniaus atvažiuoja, tai įspudžių bus pilna, jau skambino, sako iš kur tiek sniego, gaila kad prieš mėnesį nebuvo Lietuvoj va tada tai buvo sniego
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 8:23 PM | Žinutė # 70 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) dove manau, kad nesvarbu kokia mašina, svarbu gera ir kad patiktų _liuks_ _liuks_ na dar ir negestų _liuks_ tai už tat kad negestu ir bent jau padoriai atrodytų ta ksedą kur radom tai labai patiko visas salonas šviesus odinis,visur vien oda,pasaka tiesiog tik daužta viena fara tai čia manau ne tokia jau ir didelė problema ar trumumas tai šeštadieni vyras skambins tikiuosi dar bus neparduota
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 8:34 PM | Žinutė # 71 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) visas salonas šviesus odinis,visur vien oda,pasaka tiesiog tik daužta viena fara tai čia manau ne tokia jau ir didelė problema ar trumumas tai šeštadieni vyras skambins tikiuosi dar bus neparduota oj žinok jei sedynės odinės, tai vasarą labai karštą bus o žiemą užpakalius šalti draugo peugeout odines sedynės tai , bet kai medžiaginės dažnai valyt reikia o jei nuvažiuosit pažiūrėt tai tegu gerai apžiūri, kad nebūtų po stiprios avarijos tik kosmetinis biškį padarytas , maniškis kai pirko tai jie tryse važiavo vienas kad apžiūrėtų įšorę o kitas kad variklį apžiūrėtų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 8:35 PM | Žinutė # 72 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) sveikutes,aš tai varškėčių privalgiusi kepiau kaip tu snieguoliuke parašiai ir puikiai pavyko,vyras sako va čia tai tikri varškėčiai,o tada buvo kažkokie kepti birbyzai maniškiui irgi labai patinka kepti, bet labiau spurgos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 8:36 PM | Žinutė # 73 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o dabartinę mašiną jau pardavėt? kaip praėjo sesės dukrytės gimtadienis?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 8:43 PM | Žinutė # 74 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj žinok jei sedynės odinės, tai vasarą labai karštą bus o žiemą užpakalius šalti juokas juokas draugo peugeout odines sedynės tai liudna liudna , bet kai medžiaginės dažnai valyt reikia juokas juokas juokas o jei nuvažiuosit pažiūrėt tai tegu gerai apžiūri, kad nebūtų po stiprios avarijos tik kosmetinis biškį padarytas galvoju , maniškis kai pirko tai jie tryse važiavo juokas juokas vienas kad apžiūrėtų įšorę o kitas kad variklį apžiūrėtų juokas juokas juokas niekada vienas nepirko mašinos tai pat tryse,su draugu ir broliumi tai savaime aišku kad apžiūrės,kas be ko,o del odinių sedųniu tai man atrodo daug feriau,švaru gražu,su srvetėle nuvalai jai kas,o kai medžiaga tai jau taip lengvai nenuvalysi,šlapia jai kas išsipiltu na žodžiu kiek žmonių tiek nuomonių
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-02-25, 8:45 PM | Žinutė # 75 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o dabartinę mašiną jau pardavėt? miela kaip praėjo sesės dukrytės gimtadienis? miela ne dar nepardavėm,šeštadieni gimtadieni seses nebuvome,bet praėjo paprastai,pasveikinome kai atėjo pas mus permiegoti
|
Atsijungęs |
| |