Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 5:07 PM | Žinutė # 91 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutes, pasirodau ir as, tai sveciu turiu, tai medelius lipdau, tai dar ka, maziau cia beiseina uzsukt labas vaidabas seniai matyta , medelių daug jau pridarei?o aš žinok ką mugei sugalvojau, bandysiu vakare padaryt
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 5:08 PM | Žinutė # 92 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) Sveikutes, pasirodau ir as, tai sveciu turiu, tai medelius lipdau, tai dar ka, maziau cia beiseina uzsukt 10 sveikute oj tu darbininke bitute net prie svečių medelius darai tai atsipusk kuria diena be medelių gamybos oj jai aš gaminčiau medelius tai mane užpjautų,jau dabar liepia eiti nuo pc,jie nesupranta su kuom ir apie ka aš čia bendrauju,sako koks čia idomumas??
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 5:10 PM | Žinutė # 93 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oj tie medeliai ir mugės matau jus užvaldė pas mus tai niekas nieko negamina ir neneša i mugę na nieko bus dar progų pagaminti medelių,aš jau turiu ideją kaip pagaminti truputi kitaip nei visos gamina na ne visai kitaip tik truputi kitaip
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 5:12 PM | Žinutė # 94 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o aš žinok ką mugei sugalvojau, bandysiu vakare padaryt _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_ tai butinai pasirodyk Quote (Dove@Deive) oj tu darbininke bitute net prie svečių medelius darai 10 10 tai atsipusk kuria diena be medelių gamybos _liuks_ oj jai aš gaminčiau medelius tai mane užpjautų,jau dabar liepia eiti nuo pc,jie nesupranta su kuom ir apie ka aš čia bendrauju,sako koks čia idomumas?? juokas juokas juokas juokas ne, prie sveciu nedarau.., kad kaimynu jaunu nera aplink, o toli kur eit, tingiu, medeliai belieka, bet cia iki penktadienio, po muges primazinsiu tempus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 5:13 PM | Žinutė # 95 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) sveikute oj tu darbininke bitute net prie svečių medelius darai tai atsipusk kuria diena be medelių gamybos oj jai aš gaminčiau medelius tai mane užpjautų,jau dabar liepia eiti nuo pc,jie nesupranta su kuom ir apie ka aš čia bendrauju,sako koks čia idomumas?? na negerai, kai svečių yra prie PC sedėti, o va kai medelius darai gali visi grožėtis, vakar aš rodžiau draugėm kaip reikia daryti, tik klijų lazdelių pritrūkau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 5:16 PM | Žinutė # 96 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) pas mus tai niekas nieko negamina ir neneša i mugę na nieko bus dar progų pagaminti medelių,aš jau turiu ideją kaip pagaminti truputi kitaip nei visos gamina na ne visai kitaip tik truputi kitaip na mes tai verslą darželį kursim, vaikas sakė kad už gautus pinigėlius pirks kai ką sakė daugiau medelių padaryt , o proga medeliams daryti manau visada atsiras, svarbu, kad saldainių būtų
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 5:17 PM | Žinutė # 97 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) tai butinai pasirodyk būtinai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 5:19 PM | Žinutė # 98 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) oj tie vaikai man jau galvą skauda na nieko gerai kad daug vietos yra jai būtų vienas kambarys tai durnynas tikras būtų bet kuo daugiau vietos tuo daugiau vaikams reikia,jau vaiku kambario nebeužtenka persimetė i saliona tai patikėkit kiek man tvarkymo bus na pas mus vienas kambarys, ir vaikų prieina nemažai, per gimtadienį 12 buvo ir jokio durnyno nebuvo ir pažais ir padurniuot vietos pilna o kai normalus oras, nėr čia ko namuose sedėti lekia į lauką visi, tai vietos daug tada
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 5:32 PM | Žinutė # 99 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o dėl medelių tai jau senai tas versliukas klesti ir nelabai ka čia padarysi,intere pažiūrėjau tai tas versliukas jau klesti senai ir jau patikimi ir savi klientai net yra nebent tarp savų draugų rato bet pas šiandien atvažiavo draugas ir mes jam parodėme ta puokštę,tai sako man tokios dovanos nereikėtų sako gražu bet kaip dovvana tai nepatiktų va tau ir gražumas,na gal čia tik vyrams,o moterims manau labai gražu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 5:38 PM | Žinutė # 100 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) tarp savų draugų rato bet pas šiandien atvažiavo draugas ir mes jam parodėme ta puokštę,tai sako man tokios dovanos nereikėtų sako gražu bet kaip dovvana tai nepatiktų va tau ir gražumas,na gal čia tik vyrams,o moterims manau labai gražu na mano vyrui tai super medelis patiko :_liuks_: na yra tokių vyrų kur vietoj dovanos butelis labiau patinka ir draugėm tai visos ant gimtadienių užsiprašė :_liuks_: :_liuks_:
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Šeštadienis, 2010-02-27, 5:41 PM |
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 5:44 PM | Žinutė # 101 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na kiekvienas savo skoni turi, o kadangi darau draugams, kuriuos pazystu, tai ir zinau kas jiems patinka, be to, kai vaziuoji kur i svecius pasisveciuot, man visai malonu vaikams nuvezt koki maza medeli, kol mes plepam, vaikai graziai gliaudo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
|
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 5:47 PM | Žinutė # 103 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oj kas liečia medelius tai nėra geresnės dovanos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 6:25 PM | Žinutė # 104 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) nuvezt koki maza medeli, kol mes plepam, vaikai graziai gliaudo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 8:41 PM | Žinutė # 105 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| va svečiai jau išsiskyrstė ir aš dar nemiegu,o jus mrgaitės??
|
Atsijungęs |
| |