Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-04-25, 7:48 PM | Žinutė # 796 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laba vakarėli kaip mergaitės jūms savaitgalis praėjo? mūms tai labai gerai,keliavome ir keliavome aplankėme motinos kapus,paskui buvome rokiški aplankiau klasiokę paskui užsukome į obelius kur aš mokinausi ir augau kaip faina prisiminti vaikystę toliau patraukėme į zarasus,ten smagiai laiką praleidome,buvome prie ežero,aplamkėme vyro mamos broli ir visur kirtur taip pasiekėme latvija,užsipylėme dujų ir gryžome namo.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-04-25, 7:57 PM | Žinutė # 797 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Štai toks mūsų savaitgalis,kitą svaitgalį trauksime į kitą galą gal jau su palapinėmis Na o kaip jūsų savaitgalis kraštietės?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-04-25, 10:22 PM | Žinutė # 798 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakarėlis kraštietės Quote (Dove@Deive) Na o kaip jūsų savaitgalis kraštietės? o tai čia praeitą penktadienį keliavot ane ? aha tai vyras išdarbo pasiplovė , o ko mažojo nepasiemėt ? jug jam irgi būtų patikę zarasuose mes buvom praeitą vasarą, pasaka kaip gražu, labai gražus miestas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-04-25, 10:24 PM | Žinutė # 799 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Štai toks mūsų savaitgalis,kitą svaitgalį trauksime į kitą galą gal jau su palapinėmis na manau su palapinėm dar bus šaltoka
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-04-25, 10:27 PM | Žinutė # 800 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na o mūsų savaitgalis irgi turiningas buvo, ašVilniuje buvau Europos City viešbutyje teko pabuvoti nes konferencija vyko, mano vyrukai dalyvavo lenktynėse, vyko šeštadienį prie cido arenos su vėj kartais paskui vakare lėkėm į pirtelę pas draugę, tada pratesimas namuose, o sekmadienį ėjom į baseina, tada į piceriją, dar mašinų turgui apsilankėm ir po senvagę pasivaikščiojom
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-04-25, 10:32 PM | Žinutė # 801 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oj geras dar su su keturračiu teko garbė pavažiuoti , draugės vyras turi ir jį ir britvą tai pasaka
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 6:43 AM | Žinutė # 802 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 8:44 AM | Žinutė # 803 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sekmadieny kilom is alytaus lekem i lazdijus nes drauges 30 buvo tai ten pora valandikiu pasedejom na ir ilga kelione namo ,o siandien vel va namuose ir tarsi savaitgalio ir nebuvo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 9:05 AM | Žinutė # 804 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas mergaitės
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 9:09 AM | Žinutė # 805 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o tai čia praeitą penktadienį keliavot ane galvoju ? aha tai vyras išdarbo pasiplovė juokas juokas , o ko mažojo nepasiemėt ? miela jug jam irgi būtų patikę miela zarasuose mes buvom praeitą vasarą, pasaka kaip gražu, labai gražus miestas _liuks_ Ne keliavome šį savaitgalis,nekreip dėmesio į fotiko datą jis grybauja nenureguliuota data Mažylis dar geriau laiką leido su močiute pas teta kaime Quote (snieguoliuke) zarasuose mes buvom praeitą vasarą, pasaka kaip gražu, labai gražus miestas _liuks_ Nieko ten gražaus tuose zarasuose,tik savaime aišku ežerai Quote (snieguoliuke) na manau su palapinėm dar bus šaltoka galvoju galvoju Na jei orai sušils tai visai nešaltoka editaspuliuke Šaunu kad gerai praleidote savaitgali
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 9:57 AM | Žinutė # 806 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas mergaitės Quote (Dove@Deive) Nieko ten gražaus tuose zarasuose,tik savaime aišku ežerai na tikriausiai vasarą nebuvai, nes zarasai vienas gražiausias miestas ypač man gražus centras, Quote (Dove@Deive) Ne keliavome šį savaitgalis,nekreip dėmesio į fotiko datą jis grybauja nenureguliuota data o kada keliavot šeštadienį? , nes šeip oras šeštadienį tai labai prastas Quote (Dove@Deive) Na jei orai sušils tai visai nešaltoka na žinok, su vaikais tai tikrai manau šalta, bet suaugusiems gal ir ne , bet aš tai palapinėj tikrai dar nenorėčiau miegoti, kai naktį būna tik +2
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:02 AM | Žinutė # 807 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kada keliavot šeštadienį? miela , nes šeip oras šeštadienį tai labai prastas liudna Vakar keliavome,gražus oras buvo Šeštadienį aplankėme draugus ir mamos kapą ns penktadienį niekur nebevažiavome vėlai vyras iš darbo gryžo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:07 AM | Žinutė # 808 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) nekreip dėmesio į fotiko datą jis grybauja nenureguliuota data tai tada jūsų fotikas grybas na vakar tikrai fantastiškas oras buvo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:12 AM | Žinutė # 809 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai tada jūsų fotikas grybas na vakar tikrai fantastiškas oras buvo _liuks_ Žinau,kad grybauja ne pirmas čia kartas Oras tikrai buvo geras,bet šiandiendar geresnis jei vyras nenusivėlins gal po darbo nuvažiuosime pasisedėti Pas katiną vaivaduose,ten faina aikštelė žaidimų smagi yra vaikams pažaisti oras gbražus ką tuos namuos dujų prisilpylėme daug tai dabar galime gastroliuoti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-04-26, 10:15 AM | Žinutė # 810 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Žinau,kad grybauja ne pirmas čia kartas Oras tikrai buvo geras,bet šiandiendar geresnis jei vyras nenusivėlins gal po darbo nuvažiuosime pasisedėti Pas katiną vaivaduose,ten faina aikštelė žaidimų smagi yra vaikams pažaisti oras gbražus ką tuos namuos dujų prisilpylėme daug tai dabar galime gastroliuoti o dar veikia vaivaduose katinas, žinau kad buvo užsidaręs ir patalpas nuomavo mes tai va dabar lėksim iki sodo, pažiūrėt kaip ten reikalai
|
Atsijungęs |
| |