Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
|
|
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-04-27, 10:25 AM | Žinutė # 826 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| LABUKAS RYTUKAS KRASTIETES Quote (Dove@Deive) žinau,kad negerai... 10 reikės rūpintis labiau. RUPINKIS SAVIM DOVE ANEMIJA NEJUOKAS
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-27, 4:04 PM | Žinutė # 827 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas brangiosios, na štai pagaliau grįžau iš Pasvalio ką veikinėjat? kokie šiandienos planai
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-04-27, 4:09 PM | Žinutė # 828 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) na būtinai nueik pas gydytoją,su sveikata negalima juokauti Eisiu eisiu Quote (editaspuliuke) RUPINKIS SAVIM DOVE ANEMIJA NEJUOKAS liudna liudna Pradėsiu po truputi rūpintis,jau šiandien nusipirkau nakvišų aliejaus kapsulių. gerai jos kelia apetitą,surweeguliuoja mėnesines,gražina odą plaukus ir bendrai pagerina moters savijautą. svarbiausia,kad apetitą man keltų.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-04-27, 4:10 PM | Žinutė # 829 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) bendrai pagerina moters savijautą. as ir girdejau geru atsiliepimu apie nakvisu alieju bet del apetito kelimo tai tikrai nezinau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-27, 4:11 PM | Žinutė # 830 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Pradėsiu po truputi rūpintis,jau šiandien nusipirkau nakvišų aliejaus kapsulių. gerai jos kelia apetitą,surweeguliuoja mėnesines,gražina odą plaukus ir bendrai pagerina moters savijautą. svarbiausia,kad apetitą man keltų. manau tau su gydytoja reiktų pasitarti na ką suplanavusios vakarui?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-04-27, 4:11 PM | Žinutė # 831 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Pamiršau pasisveikinti labutis mergaitės Nieko šiandien su drauge kepėme čeburekus,tai privalgiau šiandien už 3 dienas dabar darau sarašą pirkinių kokių reikia daigtų, vaistų ir viso kito,kad nuėjus į parduotuvę neprisipirkti bereikalingų daigtų ir kas svarbu nepamiršti.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-27, 4:11 PM | Žinutė # 832 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aš geriu welwomen, seniau gėriau Vitamax
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-04-27, 4:12 PM | Žinutė # 833 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) manau tau su gydytoja reiktų pasitarti miela Man gydytoja jau seniau liepė jas nusipirkti,bet aš nepirkau,tik dabar nusipirkau
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-04-27, 4:12 PM | Žinutė # 834 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kokie šiandienos planai mano tai jokie lauksiu savo vyru tiksliau viena pati parsivesiu o kitas pats pareis ir visas vakaras namie oras ne koks varciau darbo skelbimus kontakte tai nieko o darbo birza sunervino reike 7 siuveju bet va problema visos turi but su negalia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-27, 4:12 PM | Žinutė # 835 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Nieko šiandien su drauge kepėme čeburekus,tai privalgiau šiandien už 3 dienas dabar darau sarašą pirkinių kokių reikia daigtų, vaistų ir viso kito,kad nuėjus į parduotuvę neprisipirkti bereikalingų daigtų ir kas svarbu nepamiršti. tai didysis apsipirkimas šiandien , mes dažniausiai važiuojam penktadienį
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-04-27, 4:13 PM | Žinutė # 836 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš geriu welwomen, seniau gėriau Vitamax _liuks_ O dėl vitaminų tai pati nepirksiu,jų daug yra ir išsirinkti ne taip jau ir lengva geriau gydytoja patars.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-27, 4:14 PM | Žinutė # 837 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) mano tai jokie lauksiu savo vyru tiksliau viena pati parsivesiu o kitas pats pareis ir visas vakaras namie oras ne koks varciau darbo skelbimus kontakte tai nieko o darbo birza sunervino reike 7 siuveju bet va problema visos turi but su negalia o aš net nežinau, reiktų iki sodo palėkt , bet vakar buvom , o šeip noriu namuose pabūt prisivažinėjau šiandiem
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-04-27, 4:14 PM | Žinutė # 838 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai didysis apsipirkimas šiandien juokas juokas , mes dažniausiai važiuojam penktadienį juokas Ne ne šiandien apsipirkimas gal savaitgalį tik sarašiuką darausi kas svarbiausia šiuo metu ir reikalingiausia.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-04-27, 4:17 PM | Žinutė # 839 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Ne ne šiandien apsipirkimas gal savaitgalį tik sarašiuką darausi kas svarbiausia šiuo metu ir reikalingiausia. aišku, maniškis tai nemėgsta savaitgaliais į pardą lėkt sako žmonių daug visi skuba visur , o va maisto atsargas reiktų pasipildyti ir mums, o daigtų kažkaip nereikia , velnias pasikeitė mūsų savaitgalio planai nes vyrą pakėlė pareigose, tai dabar ir šeštadienį pusę dienos turės dirbti , taio va kaip spėsim visur net neįsivaizduoju, o be jo važiuoti nesinori
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-04-27, 4:19 PM | Žinutė # 840 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau