Ketvirtadienis, 2025-01-09, 9:21 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-04-27, 9:42 PM | Žinutė # 871

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
mes tai su draugytėm ryt po kirpyklos susibėgsim kavytės į kavinukę sok sok sok , nesinori namuose visiškai sedėti juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-04-27, 9:43 PM | Žinutė # 872

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai tu nueik pas ortopedą su mažyliu ir užsisakysi basutes ir nekainuos nei lito _liuks_
mes kitą mėn prisiregistravom, kad pažiūrėtų profilaktiškai _liuks_

Kaip tai nekainuos? galvoju galvoju dar nepirkti basučių, o pirma pasirodyti pas ortopedą. o aš galiu pati užsiregistruoti pas ortopedą ar reikia iš gydytojos siuntimo? gal žinai? galvoju

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-04-27, 9:47 PM | Žinutė # 873

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
Kaip tai nekainuos? galvoju dar nepirkti basučių, o pirma pasirodyti pas ortopedą. o aš galiu pati užsiregistruoti pas ortopedą ar reikia iš gydytojos siuntimo? gal žinai?

reikia siuntimo pas ortopedą iš šeimos gydytojo, tada nueini prisiregistruoji, jis apžiūri apžiūri avalinę su kuria atėjote, ar ji tinka ar ne, ir jei reikia tai duoda siuntimą, ir su juo į ortopedijos kliniką prie jakšto poliklinikos, išmatuoja kojytę ir viskas lauki batukų, tik tiek kad ilgai reikia laukt apie 2mėn liudna liudna o tikrų ortopedinių batukų kaina apie 300Lt liudna

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-04-27, 9:50 PM | Žinutė # 874

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
reikia siuntimo pas ortopedą iš šeimos gydytojo, tada nueini prisiregistruoji, jis apžiūri apžiūri avalinę su kuria atėjote, ar ji tinka ar ne, ir jei reikia tai duoda siuntimą, ir su juo į ortopedijos kliniką prie jakšto poliklinikos, išmatuoja kojytę ir viskas lauki batukų, tik tiek kad ilgai reikia laukt apie 2mėn liudna liudna o tikrų ortopedinių batukų kaina apie 300Lt liudna

Aiškutis.dėkui už informaciją reikės tada registruotis pas gydytoją miela

Atsijungęs
Vai2skeData: Antradienis, 2010-04-27, 9:53 PM | Žinutė # 875

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Sveikos, ka cia pliurpinejat? galvoju
Quote (snieguoliuke)

na cia pirma karta girdziu, pas Kavaliauska jau 10m lankomes, ortopedines basutes nesiojom, bet ju uz dyka nei kart negavom, kazkada tik padelius specialius gavom, daugiau pirkom, va kai ranka gipsuot mergaitei reikejo, tai nemokamai, bet batai-netikiu

Forumo taisyklės ir ne tik čia
Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-04-27, 9:54 PM | Žinutė # 876

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
na cia pirma karta girdziu, pas Kavaliauska jau 10m lankomes, ortopedines basutes nesiojom, bet ju uz dyka nei kart negavom, kazkada tik padelius specialius gavom, daugiau pirkom, va kai ranka gipsuot mergaitei reikejo, tai nemokamai, bet batai-netikiu

duoda duoda, mes pernai pasiemėm _liuks_ norėjom ir padukus pasiimt bet už juos reiktų mokėti, o su siuntimu nereikia, tik tiek kad man tos ortopedinės basutės neišvaizdžios juokas , bet tikrai nemokėjom _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-04-27, 9:56 PM | Žinutė # 877

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (vaidabas)

Nu va tai kaip čia yra? galvoju na aš ir žinojau,kad padelius tuos spetcialus duoda,o kad batukus ar basutes tai nežinau. 10

Beje sveikute

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-04-27, 9:56 PM | Žinutė # 878

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
rimtai dar net brangiausiojo pasiklausiau sakau gal ką sumaišiau juokas juokas juokas , sakė nemokėjom, seniau ir įdėklus į batukus galėjai gauti bet kažkaip nuo praeito rugsėjo gali tik vieną pasirinkti, jei sakykim daktaras paskyrė abu, o už kitą reikia susimokėti, sakau gal nemokamai duoda vaikams iki 7 metukų galvoju

Atsijungęs
Vai2skeData: Antradienis, 2010-04-27, 9:57 PM | Žinutė # 879

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
duoda duoda, mes pernai pasiemėm _liuks_ norėjom ir padukus pasiimt bet už juos reiktų mokėti, o su siuntimu nereikia, tik tiek kad man tos ortopedinės basutės neišvaizdžios juokas , bet tikrai nemokėjom _liuks_

na kito apsilankymo metu reiks uzklaust Kavaliausko, manau nedalina visiems, gal pagal spec ligas.. galvoju

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-04-27, 9:58 PM | Žinutė # 880

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (vaidabas)
na kito apsilankymo metu reiks uzklaust Kavaliausko, manau nedalina visiems, gal pagal spec ligas.. galvoju

na idomiai čia jei kekvienam dalina už dyką tai labai gerai _liuks_ reikės pasidomėti

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-04-27, 9:58 PM | Žinutė # 881

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (vaidabas)
na kito apsilankymo metu reiks uzklaust Kavaliausko, manau nedalina visiems, gal pagal spec ligas..

na net nežinau, mes pernai vasarą buvom, dėl ploksčiapėdystės ar kaip ten ją ir mums paskrė _liuks_ na žinok ir tikrai nemokėjom _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-04-27, 10:00 PM | Žinutė # 882

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
na idomiai čia jei kekvienam dalina už dyką tai labai gerai reikės pasidomėti

na pasidomėk, bet mes tikrai nemokėjom, manau kad vaikams iki 7 metukų nemokamai, net nežinau, na nieko mes netrukus eisim, gal vėl paskirs tai žinosiu _liuks_

Atsijungęs
Vai2skeData: Antradienis, 2010-04-27, 10:01 PM | Žinutė # 883

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
nesigincysiu, nes mano panikei jau 12, ir mums buvo sleivapadyste, pernai tik visiskai atstatem kojas, , gal kazkas kitaip cia..

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-04-27, 10:02 PM | Žinutė # 884

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
paskaičiau idomią info intere kadortopediniai batukai būna kompensuojami ir tai priklauso nuo gydytojos ar jie bus kompensuojami ar ne 10

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-04-27, 10:03 PM | Žinutė # 885

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
bet juk galima i batukus ar basutes idėti tuos spetcialius vitpadžius ir bus tas pats poveikis _liuks_

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025