Penktadienis, 2025-01-24, 7:09 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
RomeniukasData: Antradienis, 2010-04-27, 10:05 PM | Žinutė # 886

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Dar yra tokia naujiena,kad ortopedinių batukų nebekompensuoja liudna tik kažin ar visuose miestuose ar ne? na snieguoliuke eis ir sužinos visas naujienas _liuks_

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-04-27, 10:05 PM | Žinutė # 887

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
paskaičiau idomią info intere kadortopediniai batukai būna kompensuojami ir tai priklauso nuo gydytojos ar jie bus kompensuojami ar ne

na žinok nueisi ir pasiklausi _liuks_ _liuks_ blogiausiu atveju jei nori greičiau tai tiesiai eik į orpopedinę kliniką ir užsisakyk padukus kaina berods apie 30Lt, ir įsidėsi į kiekvienus batukus _liuks_

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-04-27, 10:07 PM | Žinutė # 888

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
na žinok nueisi ir pasiklausi _liuks_ _liuks_ blogiausiu atveju jei nori greičiau tai tiesiai eik į orpopedinę kliniką ir užsisakyk padukus kaina berods apie 30Lt, ir įsidėsi į kiekvienus batukus _liuks_

jei labai reikės tai ir visus batukus nupirksime,nes nbeimanoma su tokia eisena,nepaeina griuvinėja ir griuvinėja liudna nereikia tų 300lt tiems batukams

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-04-27, 10:10 PM | Žinutė # 889

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
jei labai reikės tai ir visus batukus nupirksime,nes nbeimanoma su tokia eisena,nepaeina griuvinėja ir griuvinėja nereikia tų 300lt tiems batukams

o tai negi ortopedas anksčiau nepastebėjo?, jug vistiek lankaisi reguliariai tai iš kart pasako _liuks_ , nueini metukų paskui taip kas metus jei reikia kas pusmetį patikrina ir nebūtų problemų , nes negerai taip miela
o ką ortopedas anksčiau sakė?

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-04-27, 10:13 PM | Žinutė # 890

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
o tai negi ortopedas anksčiau nepastebėjo?, jug vistiek lankaisi reguliariai tai iš kart pasako _liuks_ , nueini metukų paskui taip kas metus jei reikia kas pusmetį patikrina ir nebūtų problemų , nes negerai taip miela
o ką ortopedas anksčiau sakė?

nebuvome mes pas ortopedą du metus ,nežinau bet gydytoja niekada nesakė,kad reikia lankytis pas ortopedą kas metus galvoju buvome kai vaikas pradėjo vaikščioti ir viskas buvo gerai, tuom ir baigta mūsų draugystė su ortopedu. jei nėra problemų tai ko ten vaikščioti kas metus,nebent kai kažkas negerai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-04-27, 10:19 PM | Žinutė # 891

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
nebuvome mes pas ortopedą du metus ,nežinau bet gydytoja niekada nesakė,kad reikia lankytis pas ortopedą kas metus buvome kai vaikas pradėjo vaikščioti ir viskas buvo gerai, tuom ir baigta mūsų draugystė su ortopedu. jei nėra problemų tai ko ten vaikščioti kas metus,nebent kai kažkas negerai

tai gydytoja ne viską pastebi, mamos dažniausiai pastebi jei eisena kažkokia ne tokia ir panašiai, tikrai ne per pusmetį pasidaro kažkas netaip, jug matosi jei eina netaip, ir tada reikia savo gydytojos siuntimo paprašyt, o mes einam profilaktiškai pas vaikų chirrurgą-ortopetą, kitaip kavaliauską kas metus, kad nebūtų jokių problemų, jug ir ausis tikrinam per metus vieną kartą akytes ir nieko baisaus nematau tame, baisu, kai jau vaikui kažkas negerai ir tada tai niekas nesakė eiti, aš nežinojau ir panašiai, mamos viską turi žinoti ir matyti, dabar paprašysiu, kad pažiūrėtų ar nugaryte neiškrypus, jug mokykla artėja, ir šeip kai mes nueinam pas savo daktarę ji pati paiūlo, sako nhueikit profilaktiškai ten ir ten, todėl tikriausiai ir nesergam sok sok sok

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-04-27, 10:21 PM | Žinutė # 892

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
d reikia lankytis pas ortopedą kas metus buvome kai vaikas pradėjo vaikščioti ir viskas buvo gerai, tuom ir baigta mūsų draugystė su ortopedu. jei nėra problemų tai ko ten vaikščioti kas metus,nebent kai kažkas negerai

na šeip mūsų gydytoja tokios nuomonės, kad vaikas nors ir nelinks sirgti, bet po metų turi nueiti pas tam tikrus gydytojus, ortopedą, akių, nosies ir pan, dar šeip reikia sakė ir pas vaikų neurologę profilaktiškai nueiti, bet ten eilės labai ilgos juokas juokas juokas

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-04-27, 10:24 PM | Žinutė # 893

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
tai žinoma kai kažką pastebi tada ir eini tikrintis,bet pa sortopedą nei iš šio nei iš to niekas profilaktiškai nevaikšto.

Mūsų berniukas vaikšto normaliai,tik aš per sveikatos laidą išgirdau jei vaikas dažnai eidamas užkliuna griuna tai jau gali būti kažkokių problemų arba papraščiausiai negera avalynė tai ir nusprendžiau dėl ortopedinų basučių.

Svarbiausia vaikas sveikas o kas ir kada eina tikrintis tai jaučia asmeninis reikalas.

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-04-27, 10:28 PM | Žinutė # 894

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
na šeip mūsų gydytoja tokios nuomonės, kad vaikas nors ir nelinks sirgti, bet po metų turi nueiti pas tam tikrus gydytojus, ortopedą, akių, nosies ir pan, dar šeip reikia sakė ir pas vaikų neurologę profilaktiškai nueiti, bet ten eilės labai ilgos juokas juokas juokas

Nežinau niekur mūsų gydytoja taip nesiuntinėja profilaktiškai tikrintis,padaro kraują, pasveria, pamatuoja,. apžiūri skiepus ir viskas. nebent pati pasakai kuom skundiesi ir kas negerai tada duoda siuntimą ir tikriniesi. mes ligoninėje ne vieną kartą gulėje tai visi tyrimai ten padaryti ir ausys nosys galva ištirta ir viskas gerai _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-04-27, 10:29 PM | Žinutė # 895

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
tai žinoma kai kažką pastebi tada ir eini tikrintis,bet pa sortopedą nei iš šio nei iš to niekas profilaktiškai nevaikšto.
Mūsų berniukas vaikšto normaliai,tik aš per sveikatos laidą išgirdau jei vaikas dažnai eidamas užkliuna griuna tai jau gali būti kažkokių problemų arba papraščiausiai negera avalynė tai ir nusprendžiau dėl ortopedinų basučių.
Svarbiausia vaikas sveikas o kas ir kada eina tikrintis tai jaučia asmeninis reikalas.

irgi teisybė _liuks_ , na nueisi ir išsiaiškinsi, šeip sako kai vaikai pradeda eiti į mokyklą dažnai ateina pasitikrinti ar neiškrypo stuburas nuo sedėjimo ir pan miela , na mes tai buvom, metukų, tada 2, nereikėjo batukų _liuks_ bet vėliau žiūriu kad vieną kojytę lenkia į vidų tai ir gavom batukus tai dabar vėl eisim, gal net nebereikės , šeip manau kad šeimos gydytojai pasirodykit ir viskas _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Antradienis, 2010-04-27, 10:30 PM | Žinutė # 896

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Čia pas jus kaip su mažu vaiku kas mėnesį einate tikrintis 10
man atrodo dažnas profilaktinis pasitikrinimas reikalingas tada kai vaikas turi kažkokių problemų.

Pakalbėjom apie vaikus ir 10 prisiminiu kad mes vieną skiepą pražiopsoje ta prasme slogavome ir neskiepijo,tai jau reikės keliauti.

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-04-27, 10:33 PM | Žinutė # 897

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
bet pa sortopedą nei iš šio nei iš to niekas profilaktiškai nevaikšto.

na žinok kas kaip supranta tą nei iš šio nei iš to, jei vieną kartą apsilankei pas jį tai po kiek laiko ir vėl reikia eiti, nesvarbu kad viskas gerai , pasako ateikit kitais metais ir pan _liuks_ _liuks_ , tas pats ir akyčių daktarė, dabar einam irgi regėjimo pasitikrinti, nes senokai buvome, nes kažkaip labai vaikų regėjimas silpnas, pas mus grupėje 6 vaikai su akinukais liudna , tai daktarė sako nueikit ir pas ausų klausą pasitikrinsit nereikės rudenį kai bus 6m, nes sakė tada labai daug daktarų turi aplakyti, nes ruošia mokyklai žiūri ar viskas gerai ir pan, tai va nueisim dabar nereikės rudenį

Atsijungęs
snieguoliukeData: Antradienis, 2010-04-27, 10:38 PM | Žinutė # 898

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
Čia pas jus kaip su mažu vaiku kas mėnesį einate tikrintis
man atrodo dažnas profilaktinis pasitikrinimas reikalingas tada kai vaikas turi kažkokių problemų.
Pakalbėjom apie vaikus ir prisiminiu kad mes vieną skiepą pražiopsoje ta prasme slogavome ir neskiepijo,tai jau reikės keliauti.

eidavom nesitikrinti o svertis juokas juokas juokas juokas ir matuotis, dabar nueiname kas metus juokas juokas
tu kažką maišai, profilaktika- tai nereiškia kad vaikas serga ir pan, mūsiškiui 6 metukai o niekada nėra net antibiotikų vartojęs _liuks_ _liuks_ ir net rimčiau nesirgęs, tam ir skirta profilaktika, kad jei kas netaip laiku būtų tas pastebėta, na kad ir mes su vyru, į metus kartą nueiname kraujo pasitikrinti, _liuks_ _liuks_ , neiname tada kai jau kažkas blogai, bet nueiname profilaktiškai _liuks_ nors sveikata nesiskundžiam _liuks_
o va aš manaujei vaikas linkęs sirgti tai jam tikrintis reikėtų dažniau, nei kad sveikam, o dažniausiai būna kad ateina jau susirgę liudna , o profilaktika į metus kartą manau nėra dažna, va tik kai 4 metukų buvom pas vaikų kardiologę pasakė ateiti 7m tai yra prieš mokyklą _liuks_

Atsijungęs
RomeniukasData: Trečiadienis, 2010-04-28, 9:17 AM | Žinutė # 899

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Labas rytas 4 gražus oras saulutė lenda _liuks_ _liuks_

Atsijungęs
snieguoliukeData: Trečiadienis, 2010-04-28, 10:10 AM | Žinutė # 900

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
labas rytas 4

Quote (Dove@Deive)
gražus oras saulutė lenda

kažin kur tu tą saulę matai, apsiniaukę, kaip vakar ir sakė liudna

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025