Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 8:24 AM | Žinutė # 991 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas rytas mergaitės Kaip šiandien jūsų nuotaikos kokie dienos planai? Aš tai dar nežinau,gal su drauge važiuosiu iki jos sodo.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 8:27 AM | Žinutė # 992 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) Mino dainavo vakar nuo 19val, atrodo, o antrame babilone vyko koncertas vaikams _liuks_ _liuks_ _liuks_ Kaip gaila kad nežinojau na nieko bus dar tų koncertų Quote (snieguoliuke) aišku jei tik yra kur miegti vaikams gryname ore palakstyti tikra pasaka o toli vyro gimtinė galvoju , jei susitvrakytumėte tai gal ir gyvent būtų galima _liuks_ _liuks_ Tiksliai net nežinau kur ji randasi,žinau kad kažkur 150km nuo panevežio ten didelis namas didelis kiemas tik apleistas,tai reikia susitvarkyti,vasarą visai gal ir nieko būti kieme gamtoje,nes nėra elektros Miegoti tai yra kur jokių problemų. Kiemo aplinka man svarbiau vasarą o ne vidus.
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 8:51 AM | Žinutė # 993 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ar zinot mergaites kad cirkas bus panevezy cia prie cido arenos jau trecia diena renkasi masinos jai neklystu baltijos cirkas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 8:53 AM | Žinutė # 994 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) ar zinot mergaites kad cirkas bus panevezy galvoju cia prie cido arenos jau trecia diena renkasi masinos jai neklystu baltijos cirkas galvoju galvoju Oj net nežinojau,bet kažin ar eitume,nes mano berniukams neidomu visai cirkas. Sveikute
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 8:54 AM | Žinutė # 995 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Tikrai galėtųlabiau informuoti žmones apie babilone vykstančius renginius,juk ne visi kekvieną savaitalį ten nuvažiuoja ir pataiko ant renginių ar sužino,kad kažkas vyks,aš beveik niekada nežinau kokie vyksta renginiai,tik netyčia iš kitų sužinai.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 8:56 AM | Žinutė # 996 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dieve šiandien savo didyji papuošiau ružavais marškinukais tai jis jau galvoja,kad jo gimtadienis tai klausia ar jau gaus šiandien žmogaus voro dviratį Gavau vieną pasiūlymą dviračio su žmogumi voru už 250lt,bet manau brangoka tikrai gaučiau pigiau. Dieve prisikalbėjau dabar teks pirkti. Mūms va tokį siūlo,tik žiūriu aš į jį ir man jis kažkoks mažas nu bet rašiau,kad 5 metų berniukui
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Pirmadienis, 2010-05-03, 9:00 AM |
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 9:04 AM | Žinutė # 997 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Oj net nežinojau,bet kažin ar eitume,nes mano berniukams neidomu visai cirkas. o mes zinok nesame buve cirke kazkaip net pati nezinau kaip taip anksciau vaikas buvo mazas o ir i jurbarka retai tas cirkas uzsugdavo bet reiks nueit Quote (Dove@Deive) Tikrai galėtųlabiau informuoti žmones apie babilone vykstančius renginius nu taip as visad babilono renginiu internete ieskau bet nieko ten neraso irgi viska su zinau jau po laiko Quote (Dove@Deive) Gavau vieną pasiūlymą dviračio su žmogumi voru už 250lt dove tu turbut pinigu neturi kur det ? pirkt uz toke kaina dviraty kur turgui uz koky 100 o gal ir maziau jai koky deveta na bet kiekvienas pagal savo kisene as tikrai nepirkciau va maniskis paspirtuko norejo paziurejau su zmogum voru 120 kazkur kainuoja kam tokius pinigus moket turgui paprasta uz 20 lt gali rast dar nezinia kiek vaziuos gal atsibos na bet kaip sakiau kiekvienas pagal savo kisene
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 9:22 AM | Žinutė # 998 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) dove tu turbut pinigu neturi kur det ? galvoju galvoju pirkt uz toke kaina dviraty kur turgui uz koky 100 o gal ir maziau jai koky deveta galvoju galvoju na bet kiekvienas pagal savo kisene as tikrai nepirkciau va maniskis paspirtuko norejo paziurejau su zmogum voru 120 kazkur kainuoja kam tokius pinigus moket turgui paprasta uz 20 lt gali rast dar nezinia kiek vaziuos gal atsibos galvoju galvoju na bet kaip sakiau kiekvienas pagal savo kisene miela miela Na pinigėlių tai aš turiu kur dėti,bet papraščiausiai per gimtadienį visada stengiuosi pagal kišenę vaiką pradžiuginti ir kažką naudingo nuupirkti o kasliečia dvirati tai reikės pasižiūrėti kokios kainos titei ritei ir city bume ten visokių yra bus matyt kokį čia nupirksime aišku būtų geriau pigiau gauti,ir nebutinai su žmogumi voru.
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 9:32 AM | Žinutė # 999 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Mūms va tokį siūlo,tik žiūriu aš į jį ir man jis kažkoks mažas ir man jis kazkoks mazas Quote (Dove@Deive) nebutinai su žmogumi voru. na su visais tais multiku herojais visad viskas buna brangeu bet uz dviraty moket 250 manau yra daug tikrai paieskok rasi pigeu nors pas tave 2 vaikiukai liks mazesnejam nebus taip gaila isleistu pinigu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 10:29 AM | Žinutė # 1000 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas pleputės Quote (Dove@Deive) Dieve šiandien savo didyji papuošiau ružavais marškinukais tai jis jau galvoja,kad jo gimtadienis tai klausia ar jau gaus šiandien žmogaus voro dviratį Gavau vieną pasiūlymą dviračio su žmogumi voru už 250lt,bet manau brangoka tikrai gaučiau pigiau. Dieve prisikalbėjau dabar teks pirkti. Mūms va tokį siūlo,tik žiūriu aš į jį ir man jis kažkoks mažas nu bet rašiau,kad 5 metų berniukui na žinok nemažas manyčiau, o pigiau man regis ir negausi, nes titei ritei kažkada žiūrėjom tai be 250 iki 350 panašūs dviratukai mašinų turgui yra po 150, bet man jie neišvaizdūs
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 10:31 AM | Žinutė # 1001 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Kaip šiandien jūsų nuotaikos kokie dienos planai? planų daug, reikia susitvarkyti, gėles persisodinti, atsipūsti prieš rydieną
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 10:33 AM | Žinutė # 1002 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Na pinigėlių tai aš turiu kur dėti,bet papraščiausiai per gimtadienį visada stengiuosi pagal kišenę vaiką pradžiuginti ir kažką naudingo nuupirkti o kasliečia dvirati tai reikės pasižiūrėti kokios kainos titei ritei ir city bume ten visokių yra bus matyt kokį čia nupirksime aišku būtų geriau pigiau gauti,ir nebutinai su žmogumi voru. pardoj man regis tikrai brangesni bus, ten kainos kosminės Quote (Dove@Deive) Oj net nežinojau,bet kažin ar eitume,nes mano berniukams neidomu visai cirkas. oj mes tai stengiamės nuvesti, vis nauja pramoga vaikui, kažkaip keista, kaip vaiams cirkas gali nepatikti , gal vyresniems labaiu patiks, na mūsų 5, tai žiūri išsižiojęs
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 10:34 AM | Žinutė # 1003 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nes titei ritei kažkada žiūrėjom tai be 250 iki 350 panašūs dviratukai NU BET TOKE KAINA MOKET UZ DVIRATY VAIKUI YRA ZIAURU SITOKIE PINIGAI MANAU PAIESKOJUS GALIMA RASTI KAZKA PIGEU O IR TETIS YRA MANAU GALIMA KAZKA PADAZYTI LIBDUKAIS APLIPYTI NU CIA MANO NUOMONE,KARTAIS PASKAITAU TA FORUMIUKA IR GALVOJIU KIEK TIE VYRAI TURI UZDIRBTI KAD MOTERYS TIEK VISKO SAU IR VAIKAM LEIDZE TURBUT NE MAZIAU NEI 5-7 TUKSTANCIUS O DAR VISI DEJUOJA KAD KRIZE
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 10:34 AM | Žinutė # 1004 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) nu taip as visad babilono renginiu internete ieskau bet nieko ten neraso irgi viska su zinau jau po laiko mano draugė dirba babilone tai visada informuoja apie renginius
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 10:38 AM | Žinutė # 1005 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) NU BET TOKE KAINA MOKET UZ DVIRATY VAIKUI YRA ZIAURU SITOKIE PINIGAI MANAU PAIESKOJUS GALIMA RASTI KAZKA PIGEU O IR TETIS YRA MANAU GALIMA KAZKA PADAZYTI LIBDUKAIS APLIPYTI NU CIA MANO NUOMONE,KARTAIS PASKAITAU TA FORUMIUKA IR GALVOJIU KIEK TIE VYRAI TURI UZDIRBTI KAD MOTERYS TIEK VISKO SAU IR VAIKAM LEIDZE TURBUT NE MAZIAU NEI 5-7 TUKSTANCIUS O DAR VISI DEJUOJA KAD KRIZE jo jo žinok suaugusiems dviratis kainuoja mažiau nei vaikams, o kažkada kai mes norėjom pirkti ir nuvažiavom į titę ritę, tai kainos kosminės, manasis sako na 300Lt dviračiui tikrai neleisiu šeip jei vyras turi rankas tiikrai gali ką sugalvoti
|
Atsijungęs |
| |