Panevėžiečių forumiukas 2 tema.
|
|
editaspuliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 11:04 AM | Žinutė # 1021 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 549
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sestadieny burbiskio dvare tulpiu zydejimo svente gaila maniskis dirba tai neteks nuvaziuot
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 11:05 AM | Žinutė # 1022 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) sestadieny burbiskio dvare tulpiu zydejimo svente gaila maniskis dirba tai neteks nuvaziuot oj ten žiauriai daug žmonių būna kažkoks košmaras mes pernai buvom
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 11:10 AM | Žinutė # 1023 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj ten žiauriai daug žmonių būna kažkoks košmaras mes pernai buvom as isivaizduojiu bet grozis neapsakytas as nesu buvus is nuotrauku ziurejau bet vienoi vietoi tiek zydinciu tulpiu pamatyt tai oi esu buvus prie koke 10 metu bet ne per tulpiu zydejima buvom su grupe rudeny
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 11:15 AM | Žinutė # 1024 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) as isivaizduojiu bet grozis neapsakytas as nesu buvus is nuotrauku ziurejau bet vienoi vietoi tiek zydinciu tulpiu pamatyt tai oi esu buvus prie koke 10 metu bet ne per tulpiu zydejima buvom su grupe rudeny NA TIKRAI LABAI GRAŽU bet pavargsti nuo to triukšmo, spūsties ir pan
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 11:17 AM | Žinutė # 1025 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet pavargsti nuo to triukšmo, spūsties ir pan reiks gal koky savaitgaly kita istaikyt bus zmoniu gal maziau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 11:22 AM | Žinutė # 1026 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) reiks gal koky savaitgaly kita istaikyt bus zmoniu gal maziau mes irgi tą patį galvojam nepertoliausiai jis yra tai sėsim ir nuvažiuosim
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 11:22 AM | Žinutė # 1027 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ką lekiu gėlytes persisodinsiu vis atedelioju manau pats laikas
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-05-03, 5:06 PM | Žinutė # 1028 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas pupos ką veikinėjat?
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-05-04, 8:47 AM | Žinutė # 1029 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| LABAS RYTAS KRASTIETES kaip miegojosi jums sianakt? as tai pamigau sy ryt gerai kad nedaug
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-05-04, 9:35 AM | Žinutė # 1030 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) blaškiausi puse nakties nuo to sapno. GAL IS VAKARO KOKIOS SILKES PRIVALGEI KAD TOKIE SAPNAI KANKINA Quote (Dove@Deive) Oras bjaurus,planai neišdegė sode pasikepti šašlykiuko su drauge oras tikrai kad prastas vejas lauke baisulinis ryte iki pardes lekeu tai ne kas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-04, 10:01 AM | Žinutė # 1031 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) GAL IS VAKARO KOKIOS SILKES PRIVALGEI KAD TOKIE SAPNAI KANKINA Ne silkės nevalgiau,bet valgiau prieš miegą mėsos,tai dėl to greičiausiai juk sakoma negalima valgyti mėsos prieš miegą Quote (editaspuliuke) oras tikrai kad prastas vejas lauke baisulinis ryte iki pardes lekeu tai ne kas liudna tikrai ne kas,labai šalta ir vėjas bjaurus
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-05-04, 10:09 AM | Žinutė # 1032 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) juk sakoma negalima valgyti mėsos prieš miegą nu to negirdejau tik zinau kad aplamai pries miega negalima prikist skrandzio kai toks oras nesinori ne namuos ka veikt tik lovoi gulet
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-04, 10:10 AM | Žinutė # 1033 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) nu to negirdejau galvoju galvoju tik zinau kad aplamai pries miega negalima prikist skrandzio galvoju galvoju kai toks oras nesinori ne namuos ka veikt tik lovoi gulet Aš ir nežinau ką čia nuveikus kai toks oras,eičiau iki kokio miesto,betkur jau per toki orą kaip iš namų išvaryta. Einu per skelbimus ir žiūrinėju dviratukus
|
Atsijungęs |
| |
editaspuliuke | Data: Antradienis, 2010-05-04, 10:16 AM | Žinutė # 1034 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Einu per skelbimus ir žiūrinėju dviratukus pabandyk savo skelbima ydet. Quote (Dove@Deive) eičiau iki kokio miesto as tai vakare iki jaksto popliklinikos su vaiku leksiu pas akiu gydytoja pasitikryt,mmaniskis siandien turbut chalturys tai teks autobusu lekt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-05-04, 10:18 AM | Žinutė # 1035 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (editaspuliuke) as tai vakare iki jaksto popliklinikos su vaiku leksiu pas akiu gydytoja pasitikryt,mmaniskis siandien turbut chalturys tai teks autobusu lekt Aiškutis Aš tai gal vėliau pas draugike nulėksiu jei lyti nepradės. Dar reikės tai pat į polikliniką nueiti,bet gal rytoj
|
Atsijungęs |
| |