Paplepėkim prie kavos puodelio 41 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 4:44 PM | Žinutė # 331 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaida) bet kazko biski didesnio reiketu nes dukra nukankintu, mes irgi kažko didesnio ieškom
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 4:45 PM | Žinutė # 332 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) tikra šaunuolė tavo mergaitė,šaunu kad savarankiška ir gera mergaitė pas mus vienas toks pat berniukas geras ir savarankiškas,o kitas truputi padykęs ir ne toks geras,bet tai nereiškia kad nemylimas,gal nety dar labiau mylimas,nes jam reikia padėti,mes ji mylime labai labai ir aplamai savo vaikus labai mylime. manau visoms mamytėms ir tetukams jų vaikiukai yra mylimiausi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 4:47 PM | Žinutė # 333 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) ka veikiate mergaitės?? aš tai savo vaikus atiduosiu močiutei oj aš tai spurgas iškepiau, tai jau maniškiai valgo , lėksim gal į filmą kokį, bilietai šį savaitgalį pigūs o vakare ateis draugės su vaikais, tai medelius darysim saldainių
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 4:53 PM | Žinutė # 334 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) manau visoms mamytėms ir tetukams jų vaikiukai yra mylimiausi tai taip ir yra
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 4:55 PM | Žinutė # 335 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nieko šiandien negaminau,išsikepėp po picukę ir buvo gerai patinka namiškiams mano kepta pica,dar vaikai gavo sriubitės tai kaip savaitgaliui manau užtenka,juk dar močiutė primaitins
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 4:57 PM | Žinutė # 336 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) tai taip ir yra kaip sakoma kas mano tas mylimiausias ir pats geriausias tai naturalu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 4:57 PM | Žinutė # 337 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) vakare važiuosime i svečius tai ir mes pasilinksminsime jei mašina kojos nepakiš , maniškis tai vandeninias dažais mokė draugės vaiką piešti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 4:59 PM | Žinutė # 338 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) patinka namiškiams mano kepta pica,dar vaikai gavo sriubitės tai kaip savaitgaliui manau užtenka,juk dar močiutė primaitins mėgstam ir mes picą, bet picerijoj skaniau ir dabar labai pigu, tai lekiam dažniau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 5:05 PM | Žinutė # 339 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mes geriau namie išsikepame ir skaniau ir patogiau :_liuks_: žinai ka idėjai ir ka valgai
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Šeštadienis, 2010-02-27, 5:13 PM |
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 5:16 PM | Žinutė # 340 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės pleputės Quote (snieguoliuke) tai turim žuvytę, bet norisi kažkokio kitokio, sakau gal šinšiliuką, žiūrkėno tai nenoriu, man jie nelabai liudna liudna , o galjūrų kiaulytę, o vaida ko tu norėtum miela pas mus banguotoji papūgėlė,sūnus gavo antrojo gimtadienio proga,tai jai jau saptyneri greit,ir dar šuniuką baltą pekinuką,pusbrolis išvyko į Airiją tai mes priglaudėm Quote (Dove@Deive) oj pas mus tai atėjo svečiai su savo vaikais juokas juokas tai šiuo metu pas mus bute yra 6 vaikai juokas juokas juokas trys berniukiai ir trys mergaitės juokas juokas visi porelėmis juokas aš truputi prisėdau prie pc tai papiko sako ka čia sedi lugtai neatsisėdi per dienas prie pc juokas juokas -o tu šaunuolė,ir svečiam esant randi laiko paplepėt Quote (snieguoliuke) mėgstam ir mes picą, bet picerijoj skaniau -nors namie žinai ką pridedi,bet ir man picerijoj skaniau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
Paskutinį kartą redaguota daniele - Šeštadienis, 2010-02-27, 5:17 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 5:16 PM | Žinutė # 341 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mėgstam ir mes picą, bet picerijoj skaniau ir dabar labai pigu, tai lekiam dažniau _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_ nieko ten neskaniau,kaip išsikepame namie tai nepalyginams dalykas su picerijoje kepama pica mums jau bent asmeniškai skanesnė kaip aš iškepu labai mums skani ir patinka
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 5:17 PM | Žinutė # 342 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) -o tu šaunuolė,ir svečiam esant randi laiko paplepėt žinai toks ir randu laiko viena minutę čia kita jau bėgu nuo pc nes ant manes rekia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 5:21 PM | Žinutė # 343 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) -nors namie žinai ką pridedi,bet ir man picerijoj skaniau visai neskaniau picerijoje,joje daugiau chemijos dėl to ir skaniau namie skanu nes žinai ka idėjai ir ka valgai man jauačiū aš žinau kaip kepamos picos ir kas i jas dedama,na gal visur skirtingai bet esmė ta pati tai geriau namie išsikepti ir gražiai pasiruošti stalą namie. nors žinosi ka valgai šiais laikais tai geriau valgyk namie nes visi taupo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 5:22 PM | Žinutė # 344 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) žinai ka idėjai ir ka valgai bet kai draugė kepa picas picerijoje irgi matai ką ideda ir kaina šeimyninės 12Lt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 5:37 PM | Žinutė # 345 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) visai neskaniau picerijoje,joje daugiau chemijos dėl to ir skaniau namie skanu nes žinai ka idėjai ir ka valgai man jauačiū aš žinau kaip kepamos picos ir kas i jas dedama,na gal visur skirtingai bet esmė ta pati tai geriau namie išsikepti ir gražiai pasiruošti stalą namie. nors žinosi ka valgai šiais laikais tai geriau valgyk namie nes visi taupo na picerijoje chemijos tai nėra , jug ir miltai tie patys ir kumpis ir prieskoniai , tik tiek kad kažkur išeit ir prasiblaškyt malonu, žinoma ne kasdien, bet vistiek malonu vis pramoga
|
Atsijungęs |
| |