Paplepėkim prie kavos puodelio 41 tema.
|
|
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 5:39 PM | Žinutė # 346 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) bet kai draugė kepa picas picerijoje irgi matai ką ideda ir kaina šeimyninės 12Lt _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_ toks ir matymas nematai ir nežinai koki suri deda ir kokia dešrytę ar prieskonius kokybė namuose ir picerijoje didelis skirumas mano sesuo dirba mokykloje ir tai nepasižymimi kokybišku maistu,tai ka bešnekėti apie piceriją žinau kaip jos kepamos ir kas i jas dedama mano sesuo tai pat prie ju dirbusi ne vienerius metus ir žino ta visą picų procesą.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 5:43 PM | Žinutė # 347 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| nėra ka liginti picerijos pica ir namie keptą net nežinai koki suri deda koki kumpį ar pievagribius namie yra namie
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 5:45 PM | Žinutė # 348 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aliejuje kepamos picos kelius kartus tai visa esmė kaip ir čeburekai,tai viskas rtaupymo sumetimais
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 5:49 PM | Žinutė # 349 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) aliejuje kepamos picos kelius kartus liudna tai visa esmė liudna kaip ir čeburekai,tai viskas rtaupymo sumetimais liudna tai,kad be aliejaus,juk pečiuje jas kepa
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 5:56 PM | Žinutė # 350 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) aliejuje kepamos picos kelius kartus tai visa esmė kaip ir čeburekai,tai viskas rtaupymo sumetimais :juokas: :juokas: nu žvengėm iki nugriuvimo :juokas: nuo kada picos kepamos aliejuje :juokas: , juga kiekvcienoje picerijoje gali stebėti, kaip jas daro, paima tešlą, išsuka padą, uždeda ant picos ingridientus, ir šauna į pečių , ir kur čia aliejus :juokas: na tai tada nežinau, kokia picas kepė tavo sesė :galvoju: :galvoju: , na mes neseniai buvom picerijoj ir tikrai pečiui kepė :_liuks_: :_liuks_: ir maža picą kainuoja 5Lt pigiau gribo ir pavalgai ir papromogauji, seniau kiekvieną savaitgalį lėkdavom į piceriją, kadangi dabar krizė tai stengiamės bent jau 2 ar 1 kartą per mėnesį prasiblaškyti :_liuks_: o gal dabar kepa ir aliejuje :galvoju: ką manot mergaitės? ar ragavot aliejuje keptų picų?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Šeštadienis, 2010-02-27, 6:17 PM |
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 6:06 PM | Žinutė # 351 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na kartais ir as picerija megstu, kai sauletekio rinkiminej dirbau, tai prie Sermuto, Pica Arena berods, man patikdavo, o jau cesnaku padazas.... kas del kokybes, namie ir man atrodo darai su meile, geresniu produktu noris det, tik va tose parduotuvese rask ka be E.. skirtumas manau tik tas, jog picerijose dazniausia kepa is mo;tinio misinio, ir mesytes maziau, as kai kepu, tai mesos sluoksnis storesnis uz picos pada buna
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 6:08 PM | Žinutė # 352 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) pas mus banguotoji papūgėlė o jos labai netriukšmauja? nes man patiktų papūgėlę Quote (daniele) -nors namie žinai ką pridedi,bet ir man picerijoj skaniau gerai daniele pasakyta, ir dar pramoga jug visame maiste chemijos tiek kad ojoji, ir ta pati dešra ir picerijoj ir namie ir t.t.... man tai juokas imė, kai brangios dešros net šuo nevalgė, kai per laidą kažkokią rodė
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 6:12 PM | Žinutė # 353 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) skirtumas manau tik tas, jog picerijose dazniausia kepa is mo;tinio misinio, ir mesytes maziau, as kai kepu, tai mesos sluoksnis storesnis uz picos pada buna oj žinok mano draugė mikse dirba, tai ten ne iš mišinio kepa o pačios tešlą daro , o jau padažas česnakinis ir namuose tokį darau
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 6:15 PM | Žinutė # 354 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o jos labai netriukšmauja? nes man patiktų papūgėlę 10 10 -na mūsu panelė netriukšmauja,bet buvom jai draugą įtaisę tai ojojoj kokį balselį jis turėjo,,,,vasarą į balkoną išnešdavau,tai pabėgo,nors triukšmadarys,bet begalo gaila buvo beje jei įsigytumei tai patarsiu narvelį aukštai laikyti,nes turėjom žemai tai vis taikydavosi pabėgti,o kai pakėliau aukštai ,tai adaras dureles palieku niekur nebepuola,tik kartais sparniukus pramankština
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 6:16 PM | Žinutė # 355 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o jau padažas česnakinis submarine man česnakinisniam niam...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 6:19 PM | Žinutė # 356 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) submarine man česnakinisniam niam... naim naim ir man česnakinis , vyras namuose jį super padaro ir įdeda truputį mėtų , na o apie papūgėlę reikės rimčiau pagalvoti , nes reikia kinderiui augintinio
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 6:22 PM | Žinutė # 357 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va skanaujam spurgas su arbatyte :4: skanaus ir jums jei ką valgot vilmutee sakei nori spurgų, tai siunčiu tau varškės spurgytes
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Šeštadienis, 2010-02-27, 6:24 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 8:37 PM | Žinutė # 358 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| veikutės ši velų vakarą o kas liečia picas tai turiu savo nuomonę kad jos neprilygo ir neprilygs namie kptai pycai čia jau ginčitinas dalykas bet skonio reikalas,čia būtų galima pasiginčyti del idėtų ingridėntų kas dedama namie ir picerijoje
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 8:39 PM | Žinutė # 359 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke tavo spurgos labai gražios ir skanios
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 9:45 PM | Žinutė # 360 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj žinok mano draugė mikse dirba, tai ten ne iš mišinio kepa o pačios tešlą daro _liuks_ , o jau padažas česnakinis ir namuose tokį darau visai negundo kas daroma kaninėse nieko prieš neturiu labai,bet tai pat daug ka žinau kaip kas gaminama ir daroma tai noras preeina valgyti picerijoje čia tik mano nuomonė kuri nekeičia nieko kas ėjo tas ir eis i picerjas bet aš geriau namie išsikepsiu
|
Atsijungęs |
| |