Paplepėkim prie kavos puodelio 41 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 9:52 PM | Žinutė # 361 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas vakarėlis mergaitės, kurios dar nemiegat
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 9:55 PM | Žinutė # 362 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) nieko prieš neturiu labai,bet tai pat daug ka žinau kaip kas gaminama ir daroma tai noras preeina valgyti picerijoje o kaip parduotuvėse mišraines perplauna ir pardavinėja kaip geras irgi kažkos siaubas na bet kol nenusinuodijom, tai mes kartais užsuksim į kavinę prasiblaškymui o kai aš kepu picą tai padą jai nusiperku iš JDC
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 9:55 PM | Žinutė # 363 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na aš dar nemiegu,visi pavakarojo,paduko,vaikai pas močiutę išėjo aš likau viena vakaroti prie pc ir man gerai,ramybė
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:01 PM | Žinutė # 364 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kaip parduotuvėse mišraines perplauna ir pardavinėja kaip geras irgi kažkos siaubas liudna liudna liudna na bet kol nenusinuodijom, tai mes kartais užsuksim į kavinę juokas juokas juokas juokas prasiblaškymui _liuks_ _liuks_ o kai aš kepu picą tai padą jai nusiperku iš JDC _liuks_ _liuks_ _liuks_ neperku jokių mišranių iš jokių parduotuvių,viską pati pasigaminu juo labiau puikiai manau žinome kaip gaminamos mišrainės visuose prekybos cetruose,ne viena draugė ar pažystama joje dyrba ir man ačiū,geriau pati mišrainę pasigaminsiu,jau nežinau kiek lako nesu pirkuso iš parduotuvės mišrainės.nesu tokia užsiėmusi kad negalėčiau pati pagaminti mišranės bet nesakau kad netenka nusipirkti prekybos centre,bet tai buna labai retai ir tik kraštutiniu atveju turime rankas ir galime skanias salotas pačios pagaminti
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:02 PM | Žinutė # 365 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) ir man gerai,ramybė tai kur jau vyra praganei???? \ laba vakara..
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:02 PM | Žinutė # 366 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o kaip parduotuvėse mišraines perplauna ir pardavinėja kaip geras irgi kažkos siaubas liudna liudna liudna na bet kol nenusinuodijom, tai mes kartais užsuksim į kavinę juokas juokas juokas juokas prasiblaškymui _liuks_ _liuks_ o kai aš kepu picą tai padą jai nusiperku iš JDC _liuks_ _liuks_ _liuks_ neperku jokių mišranių iš jokių parduotuvių,viską pati pasigaminu juo labiau puikiai manau žinome kaip gaminamos mišrainės visuose prekybos cetruose,ne viena draugė ar pažystama joje dyrba ir man ačiū,geriau pati mišrainę pasigaminsiu,jau nežinau kiek lako nesu pirkuso iš parduotuvės mišrainės.nesu tokia užsiėmusi kad negalėčiau pati pagaminti mišranės bet nesakau kad netenka nusipirkti prekybos centre,bet tai buna labai retai ir tik kraštutiniu atveju turime rankas ir galime skanias salotas pačios pagaminti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:05 PM | Žinutė # 367 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) tai kur jau vyra praganei???? juokas juokas juokas \ sveikute vyras jau miega su vištomis eina miegti,pavargo nuo vaikų šurmulio
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:05 PM | Žinutė # 368 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) bet nesakau kad netenka nusipirkti prekybos centre,bet tai buna labai retai ir tik kraštutiniu atveju turime rankas ir galime skanias salotas pačios pagaminti mes irgi neperkam , laidą kažkokią rodė apie mišraines parduotuvėje, tai net šiurpas perėjo, kai pamačiau laba vakarą šypsenele
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:08 PM | Žinutė # 369 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kadangi aš labai mėgstu silkę, bet kai parodė, kad silkių filė aplieja kažkokiu skysčiu, kuris kaulus tirbdo, kažkoks košmaras na vienu žodžiu, jei nenori sirgti, valgyt tik savo užaugintą maistą ir daržoves , reikia žemės ūkiu užsiimti
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:08 PM | Žinutė # 370 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) vyras jau miega su vištomis eina miegti,pavargo nuo vaikų šurmulio nu va kaip tau gerai tai jau kompa uzvaldzius Quote (snieguoliuke) laba vakarą šypsenele
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:09 PM | Žinutė # 371 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| šypsenėle ir tu one turi kažkurį vakarą keitėmės one
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:11 PM | Žinutė # 372 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) , reikia žemės ūkiu užsiimti va gera mintis
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:12 PM | Žinutė # 373 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ir tu one turi aha turiu
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:13 PM | Žinutė # 374 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes irgi neperkam miela miela miela miela , laidą kažkokią rodė apie mišraines parduotuvėje, tai net šiurpas perėjo, kai pamačiau liudna liudna liudna tinginiai ir mandruoliai perka iš prekybos centrų mišranes fe man nepatinka juk kai malonu pasigaminti pačiai su savo produktais,neskaitant kai reik skubiai.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 10:15 PM | Žinutė # 375 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kadangi aš labai mėgstu silkę, bet kai parodė, kad silkių filė aplieja kažkokiu skysčiu, kuris kaulus tirbdo, kažkoks košmaras liudna liudna na vienu žodžiu, jei nenori sirgti, valgyt tik savo užaugintą maistą ir daržoves juokas juokas _liuks_ , reikia žemės ūkiu užsiimti _liuks_ nieko nėra kames valgome sveika net duona ir nesveika apie mėsa ir daržoves jau nebešneku o kas bus toliau tai geriau negalvoti ka mes valgysime ir ka valgys mūsų vaikai
|
Atsijungęs |
| |