Antradienis, 2025-01-07, 5:29 PM
Welcome Svečias
Pagrindinis | Registracija | Prisijungti
''Kartą užsukęs, negali sustot...''

Archive - read only
Forum moderator: Laurituke  
Paplepėkim prie kavos puodelio 41 tema.
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-02-28, 0:02 AM | Žinutė # 466

[ (LT) ]

Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
aga aš irgi tą patį pagalvojau, _liuks_
o šeip iš tikrųjų aš tokių dalykų nepatyriau, nes kažkaip mūsų santykiai, labai puikūs ir prieš neštumą ir po jo, manau, netgi dar labaiu pamilome vienas kitą 10 , nes kadangi vyras dalyvavo gimdyme ir pamatė kaip aš kankinuosi, visai kitaip pradėjo mastyti apie neštumą ir gimdymą _liuks_ , ir man nuoširdžiai gaila mamyčių, kurios nors jas ir skriaudžia, o neduog dieve ir muša ir jos nieko nedaro galvoju , todėl labai džiaugiuosi šypsenėle už tave, kad tu kovoji

oj kip gerai kai vyras dalyvauja gimdyme,su manimi tai pat vyras buvo pr visa gimdyma tai pamatė ka reiškia pagimdyti vaika,bet už tat kai antro susilaukėme tai jau nebenorėjo būt kartu juokas juokas užteko ir vieno karto,svarbu kad pamatė iž žino ka tai reiškia pagimdyti vaiką

Pagalba naujokams ir ne tik čia

Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-02-28, 0:04 AM | Žinutė # 467

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (sypsenele)
na neveltui esu augusi tarp 4 bernu

o tai ne pėsčia merga esi juokas juokas juokas tarp tek ber juokas nų aužaugai juokas

Atsijungęs
sypseneleData: Sekmadienis, 2010-02-28, 0:04 AM | Žinutė # 468

[ (LT) ]

Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
gal baikime mergaitės tais liudnumais mnes jau man pačiai liūdna darosi,pradedu savo nekokius laikus prisiminti,liudnoka gal apie ka nors linksmesnio pašnekėkime?

na nzn kaip jums bet man kazkaip ner liudna kalbet tokiom temom ,,, nors gal geriau nekalbam ba lelius da supyks..
Quote (Dove@Deive)
sypsenele o tau tikrai viskas bus gerai,nes stebukleli,angeliuka pilvelyje nešioji
as tikiu neveltui esu liutas kuris nepasiduoda ir vis laimi
Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-02-28, 0:07 AM | Žinutė # 469

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
o jums mergaitės dar nesimiega???? 10 10 man tai dar ne,kažkaip nesinori miego,nes gana vėlokai išgeriau dar kavos,kai čia vaikai davėsi juokas bet kaip gera kai visi išėjo irmusiškiai pas močiutę juokas juokas 10 10 senai jau buvome vieni 10

Atsijungęs
sypseneleData: Sekmadienis, 2010-02-28, 0:07 AM | Žinutė # 470

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (snieguoliuke)
tai gal kaipnors su mokytojais susitarsi , šeip jei sesija bus tai nusikelt galėsi , manau kad mokytojai supras, pas mane kelios grupiokės besilaukiančios buvo tai susitvarkė ir padėjo dėstytojai

tai taip tarsiuosi su jais kaip man cia daryt... ba stypke dar gaunu tai zinai nemaiso tie pinigai...o jai dar neblogai pavarau moksluos tai net gaunas 90lt....
Quote (Dove@Deive)
o tai ne pėsčia merga esi tarp tek ber nų aužaugai
tai taip nepescia.....daug kas sako kad esu net su kiausiais bet nepiktybine
Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-02-28, 0:09 AM | Žinutė # 471

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (sypsenele)
na nzn kaip jums bet man kazkaip ner liudna kalbet tokiom temom ,,, nors gal geriau nekalbam ba lelius da supyks..

na tai šaunu kad tau neliūdna tai ir leliukui gerai _liuks_ _liuks_

oho sakai esi liūtas _liuks_ _liuks_ tai dar čia mus turėtum palaikyti apginti,aš tik mažas vėžiukas,o snieguoliuke mergelė juokas juokas

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-02-28, 0:11 AM | Žinutė # 472

[ (LT) ]

Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
senai jau buvome vieni

tai va vaikų nėra, o taviškis miega juokas juokas juokas tai jaučiu ryte nuo kokių 7 bus gyvas juokas juokas

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-02-28, 0:11 AM | Žinutė # 473

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (sypsenele)
tai taip nepescia.....daug kas sako kad esu net su kiausiais bet nepiktybine

tai gerai,šiais laikais ir reikia kaip sakoma būti su kiaušais nes kitaip neišgyvensi juokas juokas šaunuolė kad stipri esi,aš manau silpnenė už tave esu 10 juokas na nieko i gyvenimo mokomės,viskas bus gerai _liuks_ mua mua

Atsijungęs
sypseneleData: Sekmadienis, 2010-02-28, 0:11 AM | Žinutė # 474

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
o jums mergaitės dar nesimiega???? man tai dar ne,kažkaip nesinori miego,nes gana vėlokai išgeriau dar kavos,kai čia vaikai davėsi bet kaip gera kai visi išėjo irmusiškiai pas močiutę senai jau buvome vieni
na man tai tikrai nesinorisi.... nzn vel velai uzmigsiu ... bet gerai kad mazoji dar biskiuka man leidzia pasnausti ne tik ryte.... bet buna kai multikus ziuri per tv tai pamiegot leidzia ir uzsizaidzia ir ramu ir nieko nepridaro jokiu skadu... tik kai jau jai atsibosta vienai ateina butuku duoda ir gulas salia.. tada tenka keltis

tai zinai tau gerai kai ner leluku tavo tai nors gali pabut su vyru...ar jau miega taviskis????

as ir pasiilgau tokiu graziu vakaru pasisedejimu-prisiglaudimu... bet matyt as laukiuosi berniuko tai negrazi esu kad nieko nenori... o kai buvau nescia pirmakart tai be manes niekur ir vakarus leisdavom nuostabiai... ah geri seni laikai

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-02-28, 0:13 AM | Žinutė # 475

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (sypsenele)
tai taip tarsiuosi su jais kaip man cia daryt... ba stypke dar gaunu tai zinai nemaiso tie pinigai...o jai dar neblogai pavarau moksluos tai net gaunas 90lt....

o kur mokaisi, aš tai vasarį baigiau kolegiją tai stipkė buvo 250, kadangi dešimtukai _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_
kiek liko mokytis?

Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Atsijungęs
sypseneleData: Sekmadienis, 2010-02-28, 0:14 AM | Žinutė # 476

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
oho sakai esi liūtas

aga liutas .... mano mergyte tai skorpijonas ir toks stiprus ir balsa moka parodyti gera...kai reikia gali but ir pikta net..... a va vyras tai labai jau svarsto per daug net... na svarstykles.
Atsijungęs
RomeniukasData: Sekmadienis, 2010-02-28, 0:14 AM | Žinutė # 477

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Už super moderavimą
Quote (snieguoliuke)
tai va vaikų nėra, o taviškis miega juokas juokas juokas tai jaučiu ryte nuo kokių 7 bus gyvas juokas juokas

tai užtat kaip tyčia jis miega juk yra proga 10 10 juokas juokas ai nieko mums irvaikai nelabai trugdo kai kuriems planams juokas juokas tik tiek kad jau ne nuo 7 ryto o nuo kokių 5 jau sedės prie kompo juokas juokas juokas

ryte man kavitę paruoš mua mua

Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-02-28, 0:16 AM | Žinutė # 478

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (sypsenele)
bet matyt as laukiuosi berniuko tai negrazi esu kad nieko nenori... o kai buvau nescia pirmakart tai be manes niekur ir vakarus leisdavom nuostabiai... ah geri seni laikai

oj žinok kai laukiausi saviškio visi sakė kad bus mergaitė juokas juokas juokas , visur manęs pilna būdavo juokas juokas

Atsijungęs
sypseneleData: Sekmadienis, 2010-02-28, 0:16 AM | Žinutė # 479

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
šaunuolė kad stipri esi,aš manau silpnenė už tave esu
nieko dar grudinsiuosi juk mes moterys visad grudinames ir i prieki galvojam...smegenim o ne anu galu..
Quote (snieguoliuke)
o kur mokaisi, aš tai vasarį baigiau kolegiją tai stipkė buvo 250, kadangi dešimtukai kiek liko mokytis?
o tai tu cia rimtesne baigei... na pas mane vien 9....na as tai profkei bet dabar ji kitaip vadinas... bet gerai tuos pinigus galiu mazajai isleisti
Atsijungęs
snieguoliukeData: Sekmadienis, 2010-02-28, 0:18 AM | Žinutė # 480

[ (LT) ]

Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau

Dalyvio įvertinimas:
Quote (Dove@Deive)
ai nieko mums irvaikai nelabai trugdo kai kuriems planams tik tiek kad jau ne nuo 7 ryto o nuo kokių 5 jau sedės prie kompo

ir ką jis prie kompo taip anksti daro? maniškio tokiu laiku net neprikelsi juokas juokas juokas juokas , ryt važiuoja yra truputį darbelio _liuks_ , sakė vakare prie Bernatoniu kažkoks sprogimas buvo, kad Bliūdžiai be elektros liko galvoju

Atsijungęs
Search:

Kartą užsukęs negali sustoti© 2025