Paplepėkim prie kavos puodelio 41 tema.
|
|
sypsenele | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:26 PM | Žinutė # 436 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) turi savo mažytę ir leliuką pilvuke, dėl jų turi būti stipri taip jiem man svarbus juk mano kunas .... as juos auginau 9menesiukus ir tai savrbu.... Quote (snieguoliuke) na manu kad ir vyras į protą turėtų ateiti, jug taps antro vaiko tėčiu o del sito tai nzn kazkaip jis atstumenciai su manim elgias kai antro laukiuosi.... Quote (snieguoliuke) o tavo anyta tame pačiame mieste gyvena? blyn tam paciam mieste ir toj pacioj gatvei dar....... Quote (Dove@Deive) viskas bus gerai,tik nenusileisk,ir žiūrėk kad būtų gerai tau ir vaikams,o ne vyrui ar anytai zinai bus taip pat kai su jos vyru man jis niekas nei gimine nei ka......tiesiog paprastas zmogus kuris bijo nes buvo tokiu bajariu kad as praskeliau kakta... Quote (Dove@Deive) sypsenele,linkiu tau stiprybės ir pasisekimo viskas bus gerai aciukas mazut
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:27 PM | Žinutė # 437 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sypsenele kur dingai?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:27 PM | Žinutė # 438 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| mačiau tas pačias žinutes,nžn kodėltaip atsitiko
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:29 PM | Žinutė # 439 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) blyn tam paciam mieste ir toj pacioj gatvei dar....... na tikrai kažkoks košmaras manau būtų kitame mieste būtų padėtis kitokia, neprilakstytų taip dažnai Quote (sypsenele) o del sito tai nzn kazkaip jis atstumenciai su manim elgias kai antro laukiuosi.... na tikriausiai mamytė pribūrė kažką negerai jis čia su tavim
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:30 PM | Žinutė # 440 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) kodėltaip atsitiko ir dar kažkur mačiau, kažkada kugei dubliavosi, ne visos bet keletas
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:30 PM | Žinutė # 441 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o dukrytė, tikra šaunuolė aš kartais žiūrėdama kokį filmą apsiverkiu tai maniškis irgi apsikabina ir sako neverk mamytė viskas bus gerai čia tik filmas, apsikabina pabučiuoja aha mano ir taip daro bet as meginu valdyt verkima nes paskui leliukas pilve bus neramus... Quote (Dove@Deive) va ta mergaitė ir yra didžiausias ikvėpimas ir siprybė tai didžiausias gyvenimo variklis ie daugiau nieko nreikia,jokie vyrai ar anytos neturėtų rūpėti,kai toks stebuklas šalia tavęs sypsenele tai taip.... bus tu vyru juk nekaro metas..... bet va vyras baisiai bijo kad as jo tik nepalikciau nzn kodel... bet bijo jis... jis atsidawes i savo teva daugiau tai jai jis.nepasikeis iki tol kol gims leliukas tai gyvensiu viena su vaikais/
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:31 PM | Žinutė # 442 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) sypsenele kur dingai? as cia tik daug rasau ir buvau pas mazule biskiuka nuejus neramiai miega per tuos jobitute...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:32 PM | Žinutė # 443 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) zinai bus taip pat kai su jos vyru man jis niekas nei gimine nei ka......tiesiog paprastas zmogus kuris bijo nes buvo tokiu bajariu kad as praskeliau kakta... ot tai bajeris,ne tik kaktą praskelčiau ne juokas su besilaukiančia moterimi bet tikrai viskas bus gerai,tikėk tuom tikrai to liniu kad viskas būtų gerai ir visos lauksime tavo leliaus gymimo ir paskui foto
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:33 PM | Žinutė # 444 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na tikrai kažkoks košmaras manau būtų kitame mieste būtų padėtis kitokia, neprilakstytų taip dažnai tai taip... bet mano tevai nors ir kitam bet kiekviena dien atleke jai reik mazule paziurek kai i sule reik man....Quote (snieguoliuke) na tikriausiai mamytė pribūrė kažką negerai jis čia su tavim tai taip ji tu drusku ipila i musu sultis....
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:33 PM | Žinutė # 445 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) tai taip.... bus tu vyru juk nekaro metas..... bet va vyras baisiai bijo kad as jo tik nepalikciau nzn kodel... bet bijo jis... jis atsidawes i savo teva daugiau tai jai jis.nepasikeis iki tol kol gims leliukas tai gyvensiu viena su vaikais/ manau, kad reiktų kažkaip paprotinti tavo vyrą, arba pats į protą turėtų ateiti , jug tokia žmona šalia ir dukrytė ir sūnelis netrukus atkeliaus
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:35 PM | Žinutė # 446 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) ot tai bajeris,ne tik kaktą praskelčiau ne juokas su besilaukiančia moterimi na tai taip buvo net ir mentai prisitate bet vyras prisiime kalte ir daugiau nei pusantru su juo nekalbejo....gyvenom kaime mes su mazule kai jai buvo 3menesiukai kazkur..... ir poto tik sakiau jai gyvent kartu tai i nuoma tai stengesi o dabar kazko jis apleido rankas.... na tikiu sis nestumas man sunkesnis as piktesne bet nereik su manim taip elgtis......
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:38 PM | Žinutė # 447 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) manau, kad reiktų kažkaip paprotinti tavo vyrą, arba pats į protą turėtų ateiti , jug tokia žmona šalia ir dukrytė ir sūnelis netrukus atkeliaus reiktu reiktu dar ir kaip bet va jis sako kas as cia proto neturiu kai girtas... ir visad savo poterius varo..... na nzn dar kas gims antras gal ir berniukas bet vyras kazkoks nera laimingas.. na ir nereik svarbu esam mes su mazule laimingos...
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:41 PM | Žinutė # 448 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) viskas bus gerai,tik žiūrėk savo ir leliuko sveikatą ir aiku jau augančios dukrytės tu jai tai pat esi labai reikalinga nebegalvok apie blogus dalykus,apie anytas piktas,geriau galvok apie leliuką luria auga tavo pilvelyje ir jaučia visas tavo negatyvias emocijas,elkis taip kad būtų tau ir vaikams viskas gerai,tada būsite laimingos,kalbu iš patirties,oj aš kiek apkalbų esu ištvėrusi ir tik nuo vieno žmogaus,bet nieko atsilaikiau tai taip....esu reikalinga ir tikiuosi viskas gerai baigsis antras gimdymas nes per pirma man kazko stojo sirdis kai mazaja isnese i kita palata sutvarkyt.....
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:44 PM | Žinutė # 449 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) sypsenele STIPRYBĖS TAU, SVEIKATYTĖS IR KANTRYBĖS, MANAU KAD TAU TO LABAI REIKIA, IR BŪK STIPRI DĖL DUKRYTĖS, SAVO GYVENIMO ŠVIESELĖS IR DŽIAUGSMO SPINDULĖLIO, IR DĖL NAUJOS GYVYBĖS KURI YRA TAVO PILVUKE, JIEMS TAVĘS REIKIA KADANGI NEGALIU TAVĘS APKABINU GYVAI, TAI APKABINU PER ATSTUMĄ :26:, LABAI TAVE PALAIKAU, LAIKYKIS MERGYTE aciu man tos stiprybes reik ir nemazai....ir ramscio reik kur galeciau netik laimeja pasidziaugti bet ir nors viena asara praliet bet tik viena.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:44 PM | Žinutė # 450 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) na ir nereik svarbu esam mes su mazule laimingos... ir kai bus dar vienas mažius tai būsit visi trys labai laimingi
|
Atsijungęs |
| |