Paplepėkim prie kavos puodelio 41 tema.
|
|
sypsenele | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:45 PM | Žinutė # 451 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, Dove@Deive, aciu mergytes kad mane palaikot nors ir budamos toli ir net visai nepazystamos... dekoju jums labai mergytes...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:46 PM | Žinutė # 452 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) ir ramscio reik kur galeciau netik laimeja pasidziaugti bet ir nors viena asara praliet bet tik viena. taip tau ašarų nereikia daug lieti, visada šypsokis ir bus maloniau gyventi kažkaip pagalvojau ir aš apie savąjį, labai džiaugiuosi, kad man netenka to išgyventi, todėl tau mažute linkiu visko visko daug, kad tik tau būtų lengviau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:47 PM | Žinutė # 453 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) aciu mergytes kad mane palaikot nors ir budamos toli ir net visai nepazystamos... dekoju jums labai mergytes... nėra mergyte už ką, svarbu, kad tau lengviau ant širdelės būtų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:48 PM | Žinutė # 454 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) tai taip....esu reikalinga ir tikiuosi viskas gerai baigsis antras gimdymas nes per pirma man kazko stojo sirdis kai mazaja isnese i kita palata sutvarkyt..... oj mažut negalvok apie tai viskas bus gerai,antras gimdymas lemgvesnis ir paprastenis nes jau daug ka žinai kaip būna ir kas bus viskas bus gerai tik žėk save ir vaikiukus,o ne apkalbas,jos tave mažiausiai turėtu jaudinti kada tau gimdyti?
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:49 PM | Žinutė # 455 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ir kai bus dar vienas mažius tai būsit visi trys labai laimingi laukiu nesulaukiu kada galesim su mazute juo rupintis -mazoji net sudejo zaisliukus kuriuos jam ar jai duos pazaisti.....va viena kart buvom pas drauge ir ji turi 3menesiuku leliuka berniuka . tai ji su juo zaide ziurejo.... dave tiute bet ir pati norejo bet..... na ir gulejo salia sako pamiegosim kartu ir net dave butuku i lupytes ir taip meilei atrode... tai tikiu kad ji man pades rupintis leliuku mazu...nebus man liudna nes mazoji pades tikrai jau ir drabuziuku atnesa parodo sako paziurek kokie jie mazi mano didesni--ar galesiu ji rengti.... va vienakart maciotei ji ir sako mes nzn kas gims ar broliukas ar sesute-o mociute juokias
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:52 PM | Žinutė # 456 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) snieguoliuke, Dove@Deive, aciu mergytes kad mane palaikot nors ir budamos toli ir net visai nepazystamos... dekoju jums labai mergytes... nereikia mums mergut dėkoti,juk ir mes esame momos ir žinome ka tai reiškia,gal snieguoliuke ir nepatyrė kai kurių nemalonių dalykų,bet manau puikiai supranta ka kartais patira kitos besilaukiančios mamytės,ir jas pilnai supranta sypsenele gaila kad ne mūsų kraštiete esu tai tikrai susitktume gyvai pakalbėtume,kažkaip jaučiasi paprastas ir šiltas žmogutis esi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:52 PM | Žinutė # 457 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tikrai negalvok blogai apie gimdymą, viskas bus , net nepajusi, kaip pagimdysi , o gal žinai kas gims?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:54 PM | Žinutė # 458 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| kaip čia keistai jau ilgą laiką tik trise ir bendraujame,o kur kitos pleputės? na nieko puikiai mes ir tryse bendraujame užvaldėme visą temą
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:54 PM | Žinutė # 459 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) taip tau ašarų nereikia daug lieti, visada šypsokis ir bus maloniau gyventi as visad su sypsena bet kartais jau buna... bet daznai moku ja paslepti po sypsena neveltui ir pasivadinusi sypsenele... visad sypsausi niekad liudesio ner bet kartais jis atsiranda juk... Quote (snieguoliuke) nėra mergyte už ką, svarbu, kad tau lengviau ant širdelės būtų netik ant sirdeles bet leliukui geriau kai nemastau apie tai ka jis padare sian... Quote (Dove@Deive) viskas bus gerai tik žėk save ir vaikiukus,o ne apkalbas,jos tave mažiausiai turėtu jaudinti a manes nejaudina tik va kad keista kai taip pasako.... taip turejo but matyt tik tereikejo anos dienos.... sapnai visagaliai siaip... Quote (Dove@Deive) kada tau gimdyti? oj jau man gimdyt tai birzelio pabaigoi liepos pradzioj... ir tai dar sulen reiks.. nenoriu jokiu akademiniu imtis nei ka.... ir tikiuosi kas nereiks is sules i gimdykla...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:56 PM | Žinutė # 460 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) sypsenele gaila kad ne mūsų kraštiete esu tai tikrai susitktume gyvai pakalbėtume,kažkaip jaučiasi paprastas ir šiltas žmogutis esi aga aš irgi tą patį pagalvojau, o šeip iš tikrųjų aš tokių dalykų nepatyriau, nes kažkaip mūsų santykiai, labai puikūs ir prieš neštumą ir po jo, manau, netgi dar labaiu pamilome vienas kitą , nes kadangi vyras dalyvavo gimdyme ir pamatė kaip aš kankinuosi, visai kitaip pradėjo mastyti apie neštumą ir gimdymą , ir man nuoširdžiai gaila mamyčių, kurios nors jas ir skriaudžia, o neduog dieve ir muša ir jos nieko nedaro , todėl labai džiaugiuosi šypsenėle už tave, kad tu kovoji
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:57 PM | Žinutė # 461 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nėra mergyte už ką, svarbu, kad tau lengviau ant širdelės būtų mua mua gal baikime mergaitės tais liudnumais mnes jau man pačiai liūdna darosi,pradedu savo nekokius laikus prisiminti,liudnoka gal apie ka nors linksmesnio pašnekėkime? sypsenele o tau tikrai viskas bus gerai,nes stebukleli,angeliuka pilvelyje nešioji
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:58 PM | Žinutė # 462 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) sypsenele gaila kad ne mūsų kraštiete esu tai tikrai susitktume gyvai pakalbėtume,kažkaip jaučiasi paprastas ir šiltas žmogutis esi na esu paprasta ir nesu jau tokia pasikelus kai ta pinda sake...nors jai su kazkuom nesisveikinu tai man tas zmogus nieko nereiskia ir jis man neaktualus... na visai noreciau ir as susitikt su jumis tik jauciu esu toliausiai nei kitos pasnekoves... Quote (Dove@Deive) kaip čia keistai jau ilgą laiką tik trise ir bendraujame,o kur kitos pleputės? na nieko puikiai mes ir tryse bendraujame užvaldėme visą temą tai taip...man tai kazkaip nesimiega leliukas pilvuke miega ramiai turbut supykes miega nes pries tai kai ziurejau tv tai buvo kietas pilvas isitempes...paskui pradejo muistytis bet turbut piktas ba maziau muistos sian...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:59 PM | Žinutė # 463 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) laukiu nesulaukiu kada galesim su mazute juo rupintis -mazoji net sudejo zaisliukus kuriuos jam ar jai duos pazaisti.....va viena kart buvom pas drauge ir ji turi 3menesiuku leliuka berniuka . tai ji su juo zaide ziurejo.... dave tiute bet ir pati norejo bet..... na ir gulejo salia sako pamiegosim kartu ir net dave butuku i lupytes ir taip meilei atrode... tai tikiu kad ji man pades rupintis leliuku mazu...nebus man liudna nes mazoji pades tikrai jau ir drabuziuku atnesa parodo sako paziurek kokie jie mazi mano didesni--ar galesiu ji rengti.... tikrai dukrytė tau padės,bus gera padejėja ir busite visi laimingi,na visko juk gyvenime pasitaiko,bet tais smulkmenos
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-02-27, 11:59 PM | Žinutė # 464 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (sypsenele) oj jau man gimdyt tai birzelio pabaigoi liepos pradzioj... ir tai dar sulen reiks.. nenoriu jokiu akademiniu imtis nei ka.... ir tikiuosi kas nereiks is sules i gimdykla... tai gal kaipnors su mokytojais susitarsi , šeip jei sesija bus tai nusikelt galėsi , manau kad mokytojai supras, pas mane kelios grupiokės besilaukiančios buvo tai susitvarkė ir padėjo dėstytojai
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Sekmadienis, 2010-02-28, 0:02 AM | Žinutė # 465 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) nes kadangi vyras dalyvavo gimdyme ir pamatė kaip aš kankinuosi, visai kitaip pradėjo mastyti apie neštumą ir gimdymą , ir man nuoširdžiai gaila mamyčių, kurios nors jas ir skriaudžia, o neduog dieve ir muša ir jos nieko nedaro , todėl labai džiaugiuosi šypsenėle už tave, kad tu kovoji na man dare cezariuka tai ir dar vyras velavo tai neleido jo pas mane bet siaip gal ir butu leide... nors ka zinai... taip kovosiu uz vaikus labai ir uz save moku pastoveti pati nereik kad kas pastevetu. sulei net ir bernus aplupdavau jai kas netaip budavo... na neveltui esu augusi tarp 4 bernu
|
Atsijungęs |
| |