Paplepėkim prie kavos puodelio 41 tema.
|
|
Kipsiuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 4:17 PM | Žinutė # 586 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 4038
Apdovanojimai: 9
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kur ji tau rašo per kompą? ir i skaipa ir one. is one iseinu,skaipa paslepiu o ji vistiek raso ,as jau paskutiniom dienom pasidariau labai psihuota Kristalija, sveika
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 8:22 PM | Žinutė # 587 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes, Kipsiuke laikykis o as ir snd valerijankos jau prigerus, mazyli mokykloj sumuse, smauge, parleke vaikas tiesiog purtydamasis, ejau i mokykla aiskintis, pasirodo nezinia kaip butu baigesi, jei ne valytoja, ji ji atgine, o ta museika pabare, tai sake liepe dziaugtis ka neuzmuse.. senai toki stresa beturejau, bet negalejau sulaikyt asaru, kai pamaciau savo toki vaika, vysniavu kaklu nuo smaugimo, ir besipurtanti gal ir direktorius kvaile palaike, bet as negaliu but rami kai tokie dalykai mano vaikui daromi... dabar isgere abu vaistu ramesni, bet kaip prastai jauciuosi, nebenorim jokio Kaziuko, nieko, o tiek ruosiames
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 8:44 PM | Žinutė # 588 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o as ir snd valerijankos jau prigerus, mazyli mokykloj sumuse, smauge, parleke vaikas tiesiog purtydamasis, ejau i mokykla aiskintis, pasirodo nezinia kaip butu baigesi, jei ne valytoja, ji ji atgine, o ta museika pabare, tai sake liepe dziaugtis ka neuzmuse.. senai toki stresa beturejau, bet negalejau sulaikyt asaru, kai pamaciau savo toki vaika, vysniavu kaklu nuo smaugimo, ir besipurtanti gal ir direktorius kvaile palaike, bet as negaliu but rami kai tokie dalykai mano vaikui daromi... dabar isgere abu vaistu ramesni, bet kaip prastai jauciuosi, nebenorim jokio Kaziuko, nieko, o tiek ruosiames koks siaubas nenuleis rankų, manau direktorius turi daryti išvadas, gal vaiką tą iš mokyklos išmes bet žinok rimtai maniškis irgi darželį susimušė, vienas berniukas mušė mano kinderio draugus, tai tas ėjo ginti , tai gerai kad auklėtoja pamatė, sako net nežinau ką su tuo berniuku daryti ir mergaites muša baisiai prieina ir duoda iš kumsčio į pilvą
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 8:45 PM | Žinutė # 589 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| laikykis vaidabas , siaubas kai tokie dalykai mokykloje dedasi
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 8:47 PM | Žinutė # 590 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) o as ir snd valerijankos jau prigerus, mazyli mokykloj sumuse, smauge, parleke vaikas tiesiog purtydamasis, ejau i mokykla aiskintis, pasirodo nezinia kaip butu baigesi, jei ne valytoja, ji ji atgine, o ta museika pabare, tai sake liepe dziaugtis ka neuzmuse.. senai toki stresa beturejau, bet negalejau sulaikyt asaru, kai pamaciau savo toki vaika, vysniavu kaklu nuo smaugimo, ir besipurtanti liudna gal ir direktorius kvaile palaike, bet as negaliu but rami kai tokie dalykai mano vaikui daromi... dabar isgere abu vaistu ramesni, bet kaip prastai jauciuosi, nebenorim jokio Kaziuko, nieko, o tiek ruosiames liudna sveikute o siaube,na bet tikrai košmaras kažkoks kas tose mokyklose darosi,nebesuprantu,neleisiu savo vaikų i mokyklą užjaučiu vaidabas tave pilnai,čia kekvienai motinai taip būtų,net tik valerijono reikėtu,o kaip vaikui sunku isivaizduoju užjaučiu tikrai tave. o tai kas taip padarė ir kodel? reikia išsikviesti to ar tų skriaudikų tėvus tikrai labai nemalonu kai tokie dalykai vyksta sveikatos tavo berniukui ir tau stiprybės na bet kaip taip galima nesuprantu tai kas bus toliau juk taip viskas nesibaigs,rašykite pareiškimą
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 8:49 PM | Žinutė # 591 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės visos mergaites tikrai forumiukas ištuštėjas,aš nesilankiau nes nebuvo kada reikalai problemos ir taip toliau. o kur visos kitos pleputės? reikės greičiausiai pareklamuti šį šaunų ir mėgstamiausią foruma internete kad dagiau prie mūsų prisijungtų
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 8:51 PM | Žinutė # 592 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| aciu mergaites , issiliejau cia jums, o vaikais ir dabar kaip nesavas, guli, i lubas ziuri, tai ir as i ji pazejus graudinuos pas tevus buvau, mama ten stengias kiek imanoma, tevas girtas miegojo, tai ta verke, prase ka dabar garsiai nesnekeciau, nes jei pabus vyras, ne tik ja, ir vaika uzmus, be to pati prisipazino jog uz ta bernioka yra baudas mokejus
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 8:54 PM | Žinutė # 593 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) tai kas bus toliau juk taip viskas nesibaigs,rašykite pareiškimą aš irgi manau, kad reiktų pareiškimą rašyt, bet kad blogiau sūnui nebūtų, tipo skundikas ir pan manau baudą tėvams uždėtų ir viskas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 8:55 PM | Žinutė # 594 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) rimtai maniškis irgi darželį susimušė, vienas berniukas mušė mano kinderio draugus, tai tas ėjo ginti galvoju , tai gerai kad auklėtoja pamatė, sako net nežinau ką su tuo berniuku daryti pas mus tai pat darželyje yra berniukas,kuris turi invalidumo grupę,užeina jam pykčio priepoliai,auklėtojos to vaiko negali nei minutei vieno palikti,ir kaip tyčia musiškis tai pat nėra šventas bet,kitų vaikų nemuša,o tas berniukas viską atiminėja ir mušasi,tai mūsų vaikas tris dienas gryžo su pradrekstu žanduku,su meline ir guzu,tai jau galvojau apie ejima i kitą grupę,bet kaip ir nebesimuša,na bet juk taip negalima jai vaikas yra spetceliūjų poreikių tai i\ar mano vaikas turi dėl to kentėti??? negaliu tokių dalykų pakesti kai yra skriaudžiamas vaikas darželyje ar mokykloje
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 8:56 PM | Žinutė # 595 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) laikykis vaidabas _liuks_ _liuks_ _liuks_ , siaubas kai tokie dalykai mokykloje dedasi liudna liudna tikrai laikykis vaidabas ir nenusileisk turi tas berniukas buti nubaustas,nes skriaus ir kitus vaikus.reikia tam galą padaryti,taip negalima
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 8:58 PM | Žinutė # 596 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš irgi manau, kad reiktų pareiškimą rašyt, bet kad blogiau sūnui nebūtų, tipo skundikas ir pan galvoju galvoju galvoju manau baudą tėvams uždėtų ir viskas galvoju as ir ta maniau, bet policija sake tada ieskos maciusiu, reiks simtus kartu kartot, kas kaip, tai dabar dvejoju, ar nepadarysiu as vaikui dar blogiau, ar nepravardziuos skundiku kiti, nei sustot su tuo kad direktoriui parasiau ir pas tevus buvau, ar eit toliau...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 8:59 PM | Žinutė # 597 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) aciu mergaites , issiliejau cia jums, o vaikais ir dabar kaip nesavas, guli, i lubas ziuri, tai ir as i ji pazejus graudinuos pas tevus buvau, mama ten stengias kiek imanoma, tevas girtas miegojo, tai ta verke, prase ka dabar garsiai nesnekeciau, nes jei pabus vyras, ne tik ja, ir vaika uzmus, be to pati prisipazino jog uz ta bernioka yra baudas mokejus o siaube kaip gaila vaiko,mano vyras tai nežinau ka padaytų už toki dalyka isivaizduoju kaip vaikui sunku ir visai šeimai. na bet juk eisite pas direktorių tvarka turi būti ir bausmė vaikui kuris nuskriaudė kitana nieko sau nuskriaudė čia jau sužalojimas net nežinau ka daryčiau tokiu atveju tai labai suni ir skaudi tema kas liečia tavo vaiko skriaudimą
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 9:01 PM | Žinutė # 598 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš irgi manau, kad reiktų pareiškimą rašyt, bet kad blogiau sūnui nebūtų, tipo skundikas ir pan galvoju galvoju galvoju manau baudą tėvams uždėtų ir viskas galvoju kad ir kas jau bebūtų gali tekti vaikui net iš mokyklos išeiti,bet šiaip turėtu ta skriaudiką pašalinti,bet nepašalins jai tai pirmas kartas bus tik perpėjimas o vaika gali ir toliau skriausti ar terorizuoti
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 9:04 PM | Žinutė # 599 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) as ir ta maniau, bet policija sake tada ieskos maciusiu, reiks simtus kartu kartot, kas kaip, tai dabar dvejoju, ar nepadarysiu as vaikui dar blogiau, ar nepravardziuos skundiku kiti, nei sustot su tuo kad direktoriui parasiau ir pas tevus buvau, ar eit toliau... galvoju na čia gal ir tiesa,negaliu kažko labai patarti,nes pas mane nėra dar mokyklinukų,bet faktas tas kad skriaudikas turi būti nubaustas,tai jau faktas,negalima to ramiai palikti.
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 9:05 PM | Žinutė # 600 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| is mokyklos nesalina, nes pas mus viena tera..., o cia uz 6namu gyvena..dabar baisu, kad neuzkabinetu.. dar baisu ir del vyro, toks isiutes buvo, sakau jei butu pamates, tai taip ji nupurtes butu, tada jau ji mentai tampytu
|
Atsijungęs |
| |