Paplepėkim prie kavos puodelio 41 tema.
|
|
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 9:13 PM | Žinutė # 601 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) dar baisu ir del vyro, toks isiutes buvo, sakau jei butu pamates, tai taip ji nupurtes butu, tada jau ji mentai tampytu tikrai, manau tada vyrą tampytų po policijas ir būtų visiems dzin, kai savo vaiką gynė
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 9:13 PM | Žinutė # 602 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) is mokyklos nesalina, nes pas mus viena tera..., o cia uz 6namu gyvena..dabar baisu, kad neuzkabinetu.. dar baisu ir del vyro, toks isiutes buvo, sakau jei butu pamates, tai taip ji nupurtes butu, tada jau ji mentai tampytu tai suprantama,mūsų tetis manau tai pat gerai papurtytų nes taip negalima o tų to vaiko tėvų nepažysti,nesueinate?
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 9:16 PM | Žinutė # 603 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tikrai, manau tada vyrą tampytų po policijas ir būtų visiems dzin, kai savo vaiką gynė galvoju galvoju galvoju ka ta policija ji neapsaugo musu tai patys darome savo tvarką tai kaip apginti ir apsaugoti savo vaiką jai visi bejėgiai,mokykla nieko negali padaryti,tevai tai pat tai kas tada apgins vaika?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 9:16 PM | Žinutė # 604 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (vaidabas) a ten stengias kiek imanoma, tevas girtas miegojo, tai ta verke, prase ka dabar garsiai nesnekeciau, nes jei pabus vyras, ne tik ja, ir vaika uzmus, be to pati prisipazino jog uz ta bernioka yra baudas mokejus tai tas vaikas ne tik tavo sūnelį buvo primušęs manau ir motina ne ką bepadarys, sumokės baudą ir viskas Quote (vaidabas) s ir ta maniau, bet policija sake tada ieskos maciusiu, reiks simtus kartu kartot, kas kaip, tai dabar dvejoju, ar nepadarysiu as vaikui dar blogiau, ar nepravardziuos skundiku kiti, nei sustot su tuo kad direktoriui parasiau ir pas tevus buvau, ar eit toliau... svarbiausia apie savo sūnelį reikia pagalvoti, žinok net neabejoju, kad pradės vadinti skundiku ir pan. nes vaikas dabar labai žiaurūs aš pati pagalvoju ką daryčiau tavo vietoje, net nežinau....
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 9:16 PM | Žinutė # 605 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) o tų to vaiko tėvų nepažysti,nesueinate? pazystu ir gerai, ten tevas pijokas, mama gal 8klases baigus, 4 vaikus turi, vienam bendrabucio kambariuke gyvena.. na mama negeria, matos myli tuos vaikus, rupinasi..., bet ka tie vaikai mato, ja pacia girtas vaiko, musa.., tai man sazine kazkaip kirba, bauda dar uzdes, atimsiu is tu mazyliu koki skanesni kasne, o tas razbainikas kaip dare sunybes, taip ir darys
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 9:17 PM | Žinutė # 606 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) ka ta policija ji neapsaugo musu tai patys darome savo tvarką tai kaip apginti ir apsaugoti savo vaiką jai visi bejėgiai,mokykla nieko negali padaryti,tevai tai pat tai kas tada apgins vaika? man regis kartais mokykla ne negali, o nenori
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 9:37 PM | Žinutė # 607 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) man regis kartais mokykla ne negali, o nenori čia jau mes ta žinome,kai vaikas nusižudo tada vsi sukruta, o iki tol niekas nieko nežino žodžiu čia žiauru manau vaidabas gal turėtų kreiptis i vaikų teises,na jai tėtis girtauja,daug vaikų,gal šeima socialiai remtina na aš net nežinau nesu susodurusi su tokia situacija,bet teisybė turi būti sunku kažką patarti,kaip sakoma lengva patarti,sunku padaryti. bet žiauru kai tokie dalykia vyksya švietimo įstaigose.
|
Atsijungęs |
| |
zuika | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 9:48 PM | Žinutė # 608 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3559
Apdovanojimai: 26
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| vaidabas laikykis...jetus mana koks siaubas,kad taip elgesi su vaikais..
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 9:58 PM | Žinutė # 609 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1049
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labutis mergytes vaidabas, oj kokie dalykai negeri darosi kad net baisu kokie jau vaikais yra ziaurus ...kas toliau bus.... na tik laikykis mergyt ir nepasiduoki. dar kas nors cia gyva
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:00 PM | Žinutė # 610 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| yra yra gyvų sypsenele
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:03 PM | Žinutė # 611 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, mmmmm galvojau jau miega visos
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:06 PM | Žinutė # 612 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) sypsenele kaip tavo sveikatyte? kaip laikosi tavo pilviukas? oj sveikatyte puiki kaip ir kai pirmagimes laukiausi as pilvukas labai gerai auga didelis gerai muistosi ale kartais buna kad net ir smarkiai kaip spiria net gera buna megejas ir pasidraskyti ale va kad nzn ka cia reiskia kad paskauda man skrandy is apacios lyg kelia i virsu ir buna kad sunku kvepuoti net.... gal tai kad leliukas nemazas kiek zinau..
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:07 PM | Žinutė # 613 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Dove@Deive, tai va dar si naktele ir privanosime tu snekuciu tik reik daug daug arbatytes dar ir sedim naktim ir pliurpiam kol uzmiegam prie kompo
|
Atsijungęs |
| |
sypsenele | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:08 PM | Žinutė # 614 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) kuo mūsų daugiau tuo smagiau
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Ketvirtadienis, 2010-03-04, 10:08 PM | Žinutė # 615 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| tikrai reikia manu reklamos ir agitacijos
|
Atsijungęs |
| |