Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
Maribella | Data: Antradienis, 2010-03-23, 3:08 PM | Žinutė # 241 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1174
Apdovanojimai: 2
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikutes visos Kaip laikotes? kas naujo?
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 3:15 PM | Žinutė # 242 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) a ko ne balandį ? galvoju a va to kad nelabai yra darbų,sake jai kas būtų paskambins kad nereiktų vaikščioti Quote (Sindre) na, tikiuosi kad nuo arbatų iki ryt praeis tau tie bronchitai... negalima sirgti, gi pavasarius ateina :) neidomu pataluos.... tai va žiauriai neidomu bet žinai nepasirinksi Quote (Sindre) aš šiandien sakiau man grožio ir kitų bobiškų traleliūškių diena... pedikiūras manikiūras jau atlikti, dabar galvoju dar iki soliarkės nulekt, išspaudžiau spuogą, reik uždžiovint juokas juokas juokas bet tokios niūrios spalvos už lango, net nesinori niekur nosies kišt... ale man dar karoliukų reik nuspirkt tai matyt teks vistiek į lauką lyst 10 oj gera mintis jau senai buvau soleriume noriu reiks eiti kada būtinai Quote (Venera) Sveikutes visos mua na va ir pražuvėlė čia sveikute laikomės neblogai visai,kaip tu kur dingusi buvai?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Antradienis, 2010-03-23, 3:18 PM | Žinutė # 243 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kaip tu kur dingusi buvai? Nebespeju as jusu skaityt tai sakau busiu kaip is dangaus nukritus tai ir prapuoliau
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 3:20 PM | Žinutė # 244 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) Nebespeju as jusu skaityt tai sakau busiu kaip is dangaus nukritus tai ir prapuoliau nu čia dabar kitos irgi nespėja čia merginos plepsikės yra daug prirašo
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Antradienis, 2010-03-23, 3:25 PM | Žinutė # 245 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) čia merginos plepsikės yra daug prirašo Sita tai jau pastebejau
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 3:26 PM | Žinutė # 246 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Venera) Sita tai jau pastebejau tai va kitą kartą nebijok ir rašyk juk nepyksta niekas
|
Atsijungęs |
| |
Maribella | Data: Antradienis, 2010-03-23, 3:39 PM | Žinutė # 247 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kitą kartą nebijok ir rašyk Sutarta
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 3:47 PM | Žinutė # 248 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ko čia šiandien taip tylu palyginus? Snieguoliuke aš jau pavalgiau, taip kad gali ten labai nesistengt su ta vištiena, geriau eik čia paplepėt Dove&Deive matyt etiketes inirtingai gamina, tai net nesijungia forumo, nes žino, kad visi darbai iškart pasibaigtų Jugute irgi matyt virtuvėj sukiojas...
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 3:52 PM | Žinutė # 249 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| gerai psio... neplepat i nereikia čiuožiu soliariuman. Bye
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-23, 4:19 PM | Žinutė # 250 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės Štai ir aš po darbo 7 ryto paskambino ir pakvietė i darbą nes nebepėja užsakymų pilna, tai kaip šokau iš lovos i vonią plautis galvos ruoštis ir i darbą,greitai darbo diena praėjo. :_liuks_: ką jūs pleputės veikiate? aš tai jau užsikaičiau puodus darysiu didžkukulius
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Antradienis, 2010-03-23, 4:20 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-23, 4:47 PM | Žinutė # 251 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ot nesiseka užsilenkė vaikų televizorius ką teks dalintis vienu,gal geriau vakarais miegos be televizoriaus
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 5:17 PM | Žinutė # 252 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Labas Dove@Deive, o tai čia dabar jau visad dirbsi, ar laikinai? Beje kaip tavo etiketės? :D
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-23, 5:21 PM | Žinutė # 253 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Labas Dove@Deive, o tai čia dabar jau visad dirbsi, ar laikinai? Beje kaip tavo etiketės? :D Sveikute ne ne visam laikinai kol bus darbo gal kokiom dviem savaitėm aik jau etikėtės kokios dar etiketės jau nebe tas galvoj,yra darbo tai dzin tos etiketės kai reikės greit pagaminsiu nesimaivydama kad neišeina. Ka tu šiandien nuveikei?
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 5:45 PM | Žinutė # 254 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) yra darbo tai dzin tos etiketės kai reikės greit pagaminsiu nesimaivydama kad neišeina. nuuu maladiec!!! tai klausyk, liūdna čia dienom bus jei neapsilankysi... bet džiugu už tave darbštuolyte dėl to darbo... vis prasiblaškysi... ;) Quote (Dove@Deive) Ka tu šiandien nuveikei? lepinau šiandien save pa polnoj programe... jamiau vonia su burbulais ir žvakėm... po to pedikiūrai, manikiūrai, dar į soliariumą nubėgau (bo pirštai man niežti jei tik kokį spuogelį pamatau bepradedant kaltis, būtinai man reik paspaudyt, tai soliariumas man uždžiovina, greičiau "užgyja") va... dar daug prisivalgiau ir bevek diena praėjo. Einu Naisius pažiūrėt, o vėliau reiks galvot, gal ką į svečius pasikviest, ar pačiai pas ką nors apsilankyt neblogai būt
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-23, 5:51 PM | Žinutė # 255 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) lepinau šiandien save pa polnoj programe... juokas jamiau vonia su burbulais ir žvakėm... po to pedikiūrai, manikiūrai, dar į soliariumą nubėgau (bo pirštai man niežti jei tik kokį spuogelį pamatau bepradedant kaltis, būtinai man reik paspaudyt, tai soliariumas man uždžiovina, greičiau "užgyja") va... dar daug prisivalgiau ir bevek diena praėjo. Einu Naisius pažiūrėt, o vėliau reiks galvot, gal ką į svečius pasikviest, ar pačiai pas ką nors apsilankyt neblogai būt juokas juokas juokas Vau fantastiška tavo šiandien diena tikrai nereali,ir nerealiai jaučiu jautiesi po tiek visokių procedūrų ir malonumų faina ne tas žodis aš ir taip norėčiau tik ne i soliariumą nepatinka man ir bijau aš tų dėžių ir tokios mažos patalpos negaliu ir viskas pykina mane ir silpna darosi
|
Atsijungęs |
| |