Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-23, 6:04 PM | Žinutė # 271 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) o va tų savaimio įdegio lasjonų aš nemėgstu, kaip išsitepa mergos nelygiai tai atrodo tai reikia lygiai ir gražiai išsitepti,o ne bet kaip išsimalevoti kaip su kokiu paprastu lasvoju,reikia kruopščiai ir gražiai tada viskas liuks gaunasi,pas mane drabužių netepa tai liuks
Pagalba naujokams ir ne tik čia
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Antradienis, 2010-03-23, 6:06 PM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 6:05 PM | Žinutė # 272 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) nu Dove&Deive pasakyk jie tau nesmirda? Jei ne papasakok kokios firmos. Nors man atrodo jie visi turi tą specifinį kvapą, o be to po no nelygiai nusiplauna... bet jei esi kategoriškai prieš soliariumus tada na bet man jų kvapas nepraeina nors tu ką jo man tai irgi smirda ir nelygiai ima odą tokiais lopiniais
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 6:05 PM | Žinutė # 273 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) ikissss susitiksime vėliau dar užsuksiu ikiiiii
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-23, 6:06 PM | Žinutė # 274 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) nu Dove&Deive pasakyk jie tau nesmirda? Jei ne papasakok kokios firmos. Nors man atrodo jie visi turi tą specifinį kvapą, o be to po no nelygiai nusiplauna... bet jei esi kategoriškai prieš soliariumus tada _liuks_ na bet man jų kvapas nepraeina nors tu ką Taip turi jie savotišką kvapą bet man nieko galiu pakesti, reikia kekvieną diena teptis tada ir nusiplauna tolugiai,o jai nereguleriaitepi tai tada ir buna visokie neligūmai ir taip toliau.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-23, 6:07 PM | Žinutė # 275 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jo man tai irgi smirda juokas juokas juokas juokas ir nelygiai ima odą tokiais lopiniais juokas juokas juokas Jai nemoka gražiai atlikti šios procedūros tai tada gal... o kas liečia soliariumo trūkumus tai neužtektū pirštų jų ivardinti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 6:10 PM | Žinutė # 276 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) nu ka reikės eiti lupti bulvių malti vištiena,bet geriau čia pasedėti palauks tos bulvės supyks vyras kad valgyt neduodi mes jau pavakarieniavę
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 6:15 PM | Žinutė # 277 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) reikia kruopščiai ir gražiai tada viskas liuks gaunasi,pas mane drabužių netepa tai liuks tai kokios firmos naudoji?
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 6:15 PM | Žinutė # 278 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) mes jau pavakarieniavę aš irgi, bent jau vieną kartą tai tikrai hmz... galvoju pas ką čia į svečius prašytis, ar pasikviest pas save reik gal buvusiajam pasukt, kad atvažiuoju daiktų susirinkt nes aš kai nuvažiuoju tai visai smagiai gaunas, tik tų daiktų kaip neparsivežu taip neparsivežu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 6:19 PM | Žinutė # 279 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) o kas liečia soliariumo trūkumus tai neužtektū pirštų jų ivardinti jai perdaug tai viskas nesveika kenkia ir nagų priauginimas, ir plaukų priauginimas ir t.t.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 6:23 PM | Žinutė # 280 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Aš geriau pabūsiu pora dienų gera ir vyras tada leis prisiauginti nagus aš tai savus atsiauginau , nebijai, kad vėl po kelių dienų nusiplėši
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 6:25 PM | Žinutė # 281 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) snieguoliuke, ką darei visą dieną apart kad svetimavai buvau darbe, buvau pas draugę, buvau turguje, valgyt padariau, susitvarkiau vaiką pas kipėją užrašiau saldainių medį pradėjau daryti dabar prie kompo sėdžiu
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 6:27 PM | Žinutė # 282 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kenkia ir nagų priauginimas, ir plaukų priauginimas ir t.t. Aš tai buvau plaukus prisiauginus, mėnesiukas koks atgal kaip nusiėmiau... tai ką žinau, aš irgi galvojau kad bus nekas, bet realiai tai mano natūralūs gerokai paūgėję, kažkaip jokios žalos nepajaučiau... Aš niekaip savo neužsiauginu, nes dažau šviesiai jau melejoną metų, visada džiovintuvu džiovinu ir tiesinu žnyplėm (ko prisiauginus nedarydavau) tai jie labai išsausėja ir galiukai nulūžta, tai tas ant to ir gaunas kiek užauga tiek nulūžta... o norisi ilgų... Tai dabar galvoju kol nenutrupėjo reik vėl prisiaugint, kad natūralūs dar ūgteltų. Bet dar nenooooriu.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 6:27 PM | Žinutė # 283 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) aš irgi, bent jau vieną kartą tai tikrai hmz... galvoju pas ką čia į svečius prašytis, ar pasikviest pas save reik gal buvusiajam pasukt, kad atvažiuoju daiktų susirinkt nes aš kai nuvažiuoju tai visai smagiai gaunas, tik tų daiktų kaip neparsivežu taip neparsivežu tai tada kvieskis jį
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 6:28 PM | Žinutė # 284 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) saldainių medį pradėjau daryti oooo pats laikas, kiek prisimenu ryt kažkieno gimtadienis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 6:29 PM | Žinutė # 285 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Aš geriau pabūsiu pora dienų gera ir vyras tada leis prisiauginti nagus man jau norisi,juk pavasaris tada aišku pabūk gera mane tai vyras ir pikčiurną lepina sako kad dar piktesnė būtum mes tai visa šeimynėlė sakėm vėl nuo balandžio visi į baseinus eisim, na ir į sauną, na vienu žodžiu į sporto klubą,
|
Atsijungęs |
| |