Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:45 PM | Žinutė # 346 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) aš žabala nematau to "veiduko" kur "duoda penkis" bet čia jis tiktų, man taip pat dvadcat pet oj prisimenu savo 25 kelias dienas atsigauti negalėjau , su striptizu buvo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:45 PM | Žinutė # 347 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) netravink, tegu plepa čia, atai jei visos subėgsim į savo miestų forumiukus, tai aš viena turėsiu kalbėtis juokas tikrai taip
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:46 PM | Žinutė # 348 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) gerai konstravote reiškias Joooo kam netyčiukai, o kam ir tyčiukai nesigauna nors tu ką...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:46 PM | Žinutė # 349 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ala) as irgi nepiknaudziauju,bet man atrodo cia dar nuo odos priklauso,vienai gali nekenkti ir rauksliu nebuti,o kitai atvirksciai. tikrai manau, daug ką duoda odos tipas , na man patinka nueiti kartais, kad tik nebalta būčiau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:46 PM | Žinutė # 350 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke aš taip pat iš Panevėžio ir vis prie ten neprisijungiu bet reikia ir man lėkti prisijungti
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:47 PM | Žinutė # 351 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Milli) na aš irgi nelabai speju čia rasyti,blaškaus dar,kol paspaudžziu ka nors,žiuriu jau kokios 4 žinutės prirašytos,nieko iprasiu smile aš esu is panevėžio,o jus is kokiu miestų?ką veikiate gyvenime? o dar viena panevežiete gerai jums jau galėsite mytą daryti daug jau jūsų aš tai iš šiaulių esu auginu sūnelį tai esu kol kas namų šeimininkė daugiau nieko Quote (snieguoliuke) oj prisimenu savo 25 juokas juokas juokas juokas juokas kelias dienas atsigauti negalėjau juokas juokas juokas juokas , su striptizu buvo juokas juokas wow nu reiks ir man taip atšvesti kad prisiminčiau kelis metus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:48 PM | Žinutė # 352 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) o kam ir tyčiukai nesigauna nors tu ką... _pikt_ tau nesigauna? Quote (Ala) as irgi nepiknaudziauju,bet man atrodo cia dar nuo odos priklauso,vienai gali nekenkti ir rauksliu nebuti,o kitai atvirksciai. tikrai taip manau ir aš
|
Atsijungęs |
| |
Milli | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:48 PM | Žinutė # 353 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 59
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| o kaip reikia padaryti kad atsakyti kuriai nors asmeniskai?
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:49 PM | Žinutė # 354 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) oj prisimenu savo 25 kelias dienas atsigauti negalėjau aš taip tik 17 švenčiau... man kažkaip per savo gimtadienį "nesusitūsina', jaučiuosi atsakinga už baliaus kokybę ir šokinėju aplink visus. O va kitų gimtadieniuose tai man patinka
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:50 PM | Žinutė # 355 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) netravink, tegu plepa čia, atai jei visos subėgsim į savo miestų forumiukus, tai aš viena turėsiu kalbėtis tai dabar kai daug kalbančių tai žinoma nėra ko ten veikti, bet va tam forumiuke tik mes su dove ir vaidabas prisijungiam ir viskas, nagi jugute ir milli parašot žinutę ir panevėžiečiųforumiuke o plepam ir toliau čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:51 PM | Žinutė # 356 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Milli) o kaip reikia padaryti kad atsakyti kuriai nors asmeniskai? spausk PM prie profilio yra
|
Atsijungęs |
| |
Ala | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:51 PM | Žinutė # 357 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1410
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na man patinka nueiti kartais, kad tik nebalta būčiau as kazkaip geriau karatina,tokios tabletytes,tai nereikejo ir eiti,oda tamsesne buvo.
http://groziosala.weebly.com/index.html
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:51 PM | Žinutė # 358 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tau nesigauna? Man man... jau ko nedarėm ir dienas atsiskaičiuoji ir tą sušiktą temperatūrą matuojies kad tik gautųsi ir nieko... reik pas daktarų varyt, bet bijau aš... sakiau kad jei jau sergu kuom, tai žinot nenoriu... geriau nežinosiu ir nugyvensiu kiek skirta... Negaliu, man labai psichologiškai pjauna tie ginekologų kabinetai...
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:52 PM | Žinutė # 359 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) gerai konstravote reiškias neblogai, reiktų ir antrą konstruoti nes pirmas tikrai geras gavosi
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:52 PM | Žinutė # 360 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Ala) as kazkaip geriau karatina,tokios tabletytes,tai nereikejo ir eiti,oda tamsesne buvo. Keratino morkose yra... Visai nieko būt po stiklinę morkų sulčių kasdien
|
Atsijungęs |
| |