Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:25 PM | Žinutė # 316 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) snieguoliuke, visada paaiškins viską o mergyte ačiū , jei žinau tikrai paaiškinsiu, nes kai aš prisijungiau irgi truputi grybą pjoviau
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:27 PM | Žinutė # 317 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| milli papasakok apie save
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:27 PM | Žinutė # 318 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) O TU NIVEA KAUKĖS NEBANDEI? KUR TIPO PLAUKUS IŠTIESINA man ten tie visi kaukei tai nieko netiesina... naudoju aš ir kaukes ir aliejukus, bet ne dėl to kad ištiesintų... ištiesina man tik žnyplės. Quote (snieguoliuke) o jos plaukai buvo žemiau pečių, vidutinio storumo, tai sumokėjo virš 300Lt, o tai dabar bent kainą įsivaizduosiu. Mano taip pat žemiau pečių per gerą sprindį... reiks pamąstyt... otai kad ir vasarą tarkim iš jūros išlipus nervina... visada į kuoduką susisuku, nes jei natūraliai išdžiūtų tai siaubas baubas būtų...
|
Atsijungęs |
| |
Milli | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:28 PM | Žinutė # 319 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 59
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na tai smagu tada,kad jus tokios draugiskos jei kas nebus aisku butinai paklausiu.na apie ka plepat? maciau kad apie plauku tiesinimus ir panaseii. as kirpeja busima,tai jei kas su plaukais neaisku paklauskit jei zinoisu padesiu
|
Atsijungęs |
| |
Milli | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:31 PM | Žinutė # 320 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na ka apie save galiu papasakoti,esu dar jauna mergaite,21 metu,vaiku neturiu,nors butu miela ir smagu susilaukti birbiziuko mazo mokausi kirpeja,hmmm ka dar papasakojus,net nezinau,klauskit. o jus ka apie save papasakosit?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:32 PM | Žinutė # 321 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) kuoduką susisuku, nes jei natūraliai išdžiūtų tai siaubas baubas būtų... norėčiau pamatyt
|
Atsijungęs |
| |
Ala | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:32 PM | Žinutė # 322 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1410
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikos mergytes, Rojus. Adomas su Ieva nuobodžiauja sode. Pas juos nusileidžia Dievas ir sako: "Vaikai mano, turiu jums dvi dovanas, tik reikia pasirinkti kuriam atiteks kuri... Pirma dovana - sysioti atsistojus..." ....Adomas iš kart pašoka, pradeda garsiai šaukti ir galvą į medžius daužyti, kad jam labai reikalinga šita dovana, apie ją jis visą gyvenimą svajojo ir t.t. Ieva jam nusileidžia ir dovana atitenka Adomui. Jis visas laimingas pradeda šaukti, šokinėti, lakstyti po sodą čiurkšdamas ant visko kas papuola pakeliui! Ant medžių, ant gėlių, ant kiekvieno vabaliuko ar tiesiog ant takelio! Ieva ir Dievas stovėjo vienas šalia kito ir žiūrėjo į šitą beprotybę.. Ir tada Ieva paklausė: "Dieve, o kokia gi antroji dovana??" ... Ir atsakė Dievas: "Smegenys, Ieva... Smegenys...! Bet smegenis, Ieva, teks taip pat Adomui atiduoti, nes kitaip jis čia viską apmyš...
http://groziosala.weebly.com/index.html
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:32 PM | Žinutė # 323 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Milli) Sveikos mergaites ,as cia naujoke,nezinojau kur rasyti,tai cia parasiau, miela gal ne i tema,bet padesit gal man susigaudyt. labutis junkis prie mūsų būtinai
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:34 PM | Žinutė # 324 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Milli) as kirpeja busima,tai jei kas su plaukais neaisku paklauskit jei zinoisu padesiu oooo matai ir kirpėjų kolektyve plepučių turėsim. Malonu. malonu. O pliurpiam tai mes apie ką tik sugalvojam... ir apie nagus ir apie plaukus ir apie soliariumus ir apie maistą (snieguoliuke čia vis ką skanaus pagamina ) ir apie orą ir apie darbą ir apie tai kaip kavą geriam žodžiu universalios mes. Milli, o kaip sugalvojai prisijunkt? Kas pasiūlė?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:35 PM | Žinutė # 325 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Milli) na tai smagu tada,kad jus tokios draugiskos jei kas nebus aisku butinai paklausiu.na apie ka plepat? maciau kad apie plauku tiesinimus ir panaseii. as kirpeja busima,tai jei kas su plaukais neaisku paklauskit jei zinoisu padesiu taip, mes visos labai draugiškos ir administratorė Laurituke jei kas neaišku, drąsiai klausk jos kalbam apie tiesinimą plaukų chemiškai, kokia tavo nuomonė
|
Atsijungęs |
| |
Milli | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:35 PM | Žinutė # 326 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Laukiamas dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| geras apie Adoma,dar gerai kad ievos neapsisiojo
|
Atsijungęs |
| |
Ala | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:36 PM | Žinutė # 327 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1410
Apdovanojimai: 9
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) buvau darbe, buvau pas draugę, buvau turguje, valgyt padariau, susitvarkiau vaiką pas kipėją užrašiau saldainių medį pradėjau daryti dabar prie kompo sėdžiu oho kiek daug nuveikei siandien,saunuole.
http://groziosala.weebly.com/index.html
Paskutinį kartą redaguota Ala - Antradienis, 2010-03-23, 7:40 PM |
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:36 PM | Žinutė # 328 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) norėčiau pamatyt Žiauri Tu !!!
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:37 PM | Žinutė # 329 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Milli) na ka apie save galiu papasakoti,esu dar jauna mergaite,21 metu,vaiku neturiu,nors butu miela ir smagu susilaukti birbiziuko mazo mokausi kirpeja,hmmm ka dar papasakojus,net nezinau,klauskit. o jus ka apie save papasakosit? na tikrai jaunutė, nors im mes dar ne senutės man 27, vaikiukui 5, vyrui 27 aš ką tik baigiau socialinio darbuotojo Bakalaurą
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Antradienis, 2010-03-23, 7:37 PM | Žinutė # 330 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| sveikutės pirmiausia pasisveikinu ir bėgu skaitinėti ką prirašet ,kol aš akytes gydžiausi Matau naujokę,sveikute Milli,
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |