Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
jugute | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:21 PM | Žinutė # 391 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Milli) na mano nuomone yra labai smagu būti jauna mamyte tikrai smagu ir labai džiaugiuosi kad esu jauna mamytė
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:24 PM | Žinutė # 392 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) ot skaniai pavalgiau soti dabar ir laiminga mmmm didžkukuliai jau virškinami reiškias Quote (jugute) sindre bernioką jau pamiršai? ar nebelėksi pas jį Iš tikrūjų, užsipliurpiau, pamiršau.... daba tik paskambijau sakė iš kauno tik apie 9 grįš... tai dar anksti... a man ir čia gerai...
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:25 PM | Žinutė # 393 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) kaip tavo sunelis? antibijotikus jau baigėm gerti truputi slogytė dar ir pakoso bet taip jau gerai laukiam kada jau pilnumoi nebekosis ir slogytės nebebus ir tada i kiema lėksim
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:25 PM | Žinutė # 394 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) tikrai smagu ir labai džiaugiuosi kad esu jauna mamytė Džiaukis kol gali Milli gražus avataras
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:25 PM | Žinutė # 395 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Man man... jau ko nedarėm ir dienas atsiskaičiuoji ir tą sušiktą temperatūrą matuojies kad tik gautųsi ir nieko... reik pas daktarų varyt, bet bijau aš... sakiau kad jei jau sergu kuom, tai žinot nenoriu... geriau nežinosiu ir nugyvensiu kiek skirta... Negaliu, man labai psichologiškai pjauna tie ginekologų kabinetai... na manau kad bus tikrai viskas gerai Quote (snieguoliuke) neblogai, reiktų ir antrą konstruoti juokas smile juokas juokas nes pirmas tikrai geras gavosi _liuks_ konstruok,konstruok turėsim dar vieną nėštukę
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:26 PM | Žinutė # 396 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| viskas nebespėju su jumsi stop.....................
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Milli | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:26 PM | Žinutė # 397 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 59
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Baikit panos jugute ir Dove@Deive ,nebeerzinkit,aš kaip norėčiau tokio stebuklelio,kad tik duotu Dievas toki Aš tik už jaunas mamaytes,na iki 25 veliausiai turetu pagimdyt ir nelimpa man tie stereotipai kad tik kai pagrindas bus po kojom ir panasei.o jei niekad jo nebus? ka tada,niekad ir nesigimdyt..pff nesamone kiek laiko tavo berniukams ir is kur tu Dove@Deive?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:26 PM | Žinutė # 398 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) antibijotikus jau baigėm gerti truputi slogytė dar ir pakoso bet taip jau gerai laukiam kada jau pilnumoi nebekosis ir slogytės nebebus ir tada i kiema lėksim Tai šaunu kad sparčiai sveikstate orai gražėja taigalėsite lėkti i kiemą antyčių maitinti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:28 PM | Žinutė # 399 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na bet kaip šlykščiai lyja kažin koks oras rytoj?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:28 PM | Žinutė # 400 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Milli) Baikit panos jugute ir Dove@Deive ,nebeerzinkit,aš kaip norėčiau tokio stebuklelio,kad tik duotu Dievas toki Aš tik už jaunas mamaytes,na iki 25 veliausiai turetu pagimdyt ir nelimpa man tie stereotipai kad tik kai pagrindas bus po kojom ir panasei.o jei niekad jo nebus? ka tada,niekad ir nesigimdyt..pff nesamone kiek laiko tavo berniukams ir is kur tu Dove@Deive? Aš iš panevėžio tavo kraštietė dideli jau mūsų berniukai mažajam 3 metukaididžiajam geguži bus 5 metukai tai konstruok ir tu jau leliuką ar nėra su kuom?
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:28 PM | Žinutė # 401 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Milli) na mano nuomone yra labai smagu būti jauna mamyte mhm... o kai nesigauna tai šudą... aš būsiu sena močia kadanors... bet ką darysi, viskam savas laikas
|
Atsijungęs |
| |
Milli | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:29 PM | Žinutė # 402 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 59
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) gražus avataras na pagal save renkuosi avatara,aš pati visai ne iš kelmo spirta dirbau modeliu siek tiek agenturojem,bet nesmagus man tos darbas
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:30 PM | Žinutė # 403 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| NEREALU KAIP FORUMAS ATSIGAVĘS KAD IR KITOS TEMOS BŪTŲ TOKIOS POPULIARIOS BŪTŲ VISAI FAINA
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:30 PM | Žinutė # 404 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) mhm... o kai nesigauna tai šudą... aš būsiu sena močia kadanors... bet ką darysi, viskam savas laikas jo šaunu tikrai manau 18 drąsiai gali gimdyti nes vidurinė baigta, o kiti mokslai gali ir palaukt , aš gimdžiau 22
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:30 PM | Žinutė # 405 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Milli) na pagal save renkuosi avatara,aš pati visai ne iš kelmo spirta juokas juokas juokas dirbau modeliu siek tiek agenturojem,bet nesmagus man tos darbas oooo...ir makene turėsime
|
Atsijungęs |
| |