Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:30 PM | Žinutė # 406 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) mhm... o kai nesigauna tai šudą... aš būsiu sena močia kadanors... juokas bet ką darysi, viskam savas laikas gerai ir sena močia svarbu,kad bent jau močia,o ne kokia senmergė nupezusi ir nukvakusi
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:30 PM | Žinutė # 407 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) NEREALU KAIP FORUMAS ATSIGAVĘS _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_ _liuks_ KAD IR KITOS TEMOS BŪTŲ TOKIOS POPULIARIOS BŪTŲ VISAI FAINA _liuks_ _liuks_ _liuks_ būtų na gal bus kada
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:31 PM | Žinutė # 408 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Milli, kaip sužinojai apie mūsų forumiuką?
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:31 PM | Žinutė # 409 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Milli) na pagal save renkuosi avatara,aš pati visai ne iš kelmo spirta juokas juokas juokas dirbau modeliu siek tiek agenturojem,bet nesmagus man tos darbas VAU pas mus modelių padavė Šaunu
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:32 PM | Žinutė # 410 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Milli) dirbau modeliu siek tiek agenturojem na va viskių mergaičių yra pas mus, kaip smagu tai manekene gal svajojai būti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:32 PM | Žinutė # 411 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va mažasis mano vyrukas jau klojasi lovytę, sako eisiu miegoti
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Milli | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:33 PM | Žinutė # 412 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 59
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) o kai nesigauna tai šudą. na aš nieko nesakau kai nesigauna,duok Dieve kad gautusi,vyra pamučik daugiau,gal ne visas jegas dar išspaude bet aš turėjau omeny,kad kai poros laukia nežinia ko,kol rumus pasistatys ar panasei. na čia tik mano asmenine nuomone.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:34 PM | Žinutė # 413 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na va mažasis mano vyrukas jau klojasi lovytę, sako eisiu miegoti _liuks_ _liuks_ _liuks_ eisiu aš mažiui dėti kompresiuką prausti,reiks guldyti,ryut pas daktarę tikiuos vaistų išrašys pradėsime sveikti gaila vaiko kai kosija ir neatsikosija
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:35 PM | Žinutė # 414 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Milli) na aš nieko nesakau kai nesigauna,duok Dieve kad gautusi,vyra pamučik daugiau,gal ne visas jegas dar išspaude 10 bet aš turėjau omeny,kad kai poros laukia nežinia ko,kol rumus pasistatys ar panasei. na čia tik mano asmenine nuomone. kol namus pasistatysigali buti vėlu jau ir gimdyti
|
Atsijungęs |
| |
Milli | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:36 PM | Žinutė # 415 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Nuotaikos šypsniukas:
Laukiamas dalyvis
Žinutės: 59
Apdovanojimai: 6
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ne tai kad svajojau bet taip gavosi,esu auksta ir liekna del to pasiule,to uztenka demionstruot rubam.
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:36 PM | Žinutė # 416 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) eisiu aš mažiui dėti kompresiuką prausti,reiks guldyti,ryut pas daktarę tikiuos vaistų išrašys pradėsime sveikti gaila vaiko kai kosija ir neatsikosija liudna Žinau kaip nefaina ir negali niekuom padėti reikia laiko kad praeitų. linkiu kuo greičiau pasveikti :mua:
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Antradienis, 2010-03-23, 8:38 PM |
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:36 PM | Žinutė # 417 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) jo šaunu tikrai manau 18 drąsiai gali gimdyti nes vidurinė baigta, o kiti mokslai gali ir palaukt , aš gimdžiau 22 snieguoliuke, kažką ten vapše ne į temą papostinai bet koks skirtumas. Man taip pat smagu čia tiek daug mamyčių girdėt... nes mano aplinkoj kažkaip dar ne laikas visiem... nei viena draugė da neturi pipirų... nors jau visos ne pirmos jaunystės ale karjera visom karjera svarbiausia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:37 PM | Žinutė # 418 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) gaila vaiko kai kosija ir neatsikosija gaila,bet linkiu pasveikti mes tai Hedelix geriam, ir labai padeda , antibiotikų dar neragavom
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Antradienis, 2010-03-23, 8:40 PM |
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:38 PM | Žinutė # 419 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Man taip pat smagu čia tiek daug mamyčių girdėt... nes mano aplinkoj kažkaip dar ne laikas visiem... nei viena draugė da neturi pipirų... nors jau visos ne pirmos jaunystės juokas ale karjera visom karjera svarbiausia juokas Nu vat negerai ir liks be vaikiukų juk taip smagu su vaikais gyventi nors ir išdykę kartais nervuoja bet vaikų nebeisivaizduoju savo gyvenimo,atrodo nebūtų prasmės gyventi
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 8:38 PM | Žinutė # 420 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) snieguoliuke, kažką ten vapše ne į temą papostinai bet koks skirtumas. Man taip pat smagu čia tiek daug mamyčių girdėt... nes mano aplinkoj kažkaip dar ne laikas visiem... nei viena draugė da neturi pipirų... nors jau visos ne pirmos jaunystės ale karjera visom karjera svarbiausia oj o tu karjeristė?
|
Atsijungęs |
| |