Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:28 PM | Žinutė # 466 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| jugute ko nesimiega? greit i lovytę
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:30 PM | Žinutė # 467 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 3283
Apdovanojimai: 40
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| na va vaikai miega ramiakas Quote (Dove@Deive) gerai supratai,taip ryt i darbą,jau ir šiandien dyrbau _liuks_ _liuks_ faina nors kiek padirbsiu vis prasiblaškysiu ir užsidirbsiu _liuks_ _liuks_ - kur dirbsi jei nepaslaptis
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:30 PM | Žinutė # 468 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) gerai supratai,taip ryt i darbą,jau ir šiandien dyrbau _liuks_ _liuks_ faina nors kiek padirbsiu vis prasiblaškysiu ir užsidirbsiu _liuks_ _liuks_ ką dirbi? Quote (Sindre) Se bastasse una bella canzone... aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Ramazzottis garsiai garsiai yyyyyyr visi kartu seeeee bastasse una bella canzone... Geras negaliu juokas juokas atejo trumpam draugas kuriam aš mielai per veidą duočiau, nes sutrukdė vakarienę, tai sėdžiu uzsidarius kambary ramazzotti plesiu ir laukiu kol išsinešdins juokas juokas nu su tavim tai neliūdna Quote (Dove@Deive) Oj tu bajeriste tikra juokas bet jaučiu fainas ir mielas žmogeliukas esi,neliūdna padruškėm su tavimi. _liuks_ man irgi taip atrodo kad su ja realei turėtų būti nerealiai smagu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:31 PM | Žinutė # 469 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) na va vaikai miega ramiakas tau gerai mano dar nemiega o kosijimas koks niekas blemba nepadeda ką dariau kad atsikositų gal ryt kokių vaistų gausime nuo kurių pagerės
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:31 PM | Žinutė # 470 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ką dirbi? miela kokios mes smalsios
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Saulėtą rytą pamojuokim Saulei, nes ji moteris, Pėdomis paglostykim Žemę, nes ji - moteris. Nulenkim galvą gyvybei, nes ji - moteris, Nusišypsokim sau, nes mes - moterys!
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:32 PM | Žinutė # 471 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) na va vaikai miega ramiakas aha maniškiai tai pat jau atlinko net gera Quote (daniele) kur dirbsi jei nepaslaptis 10 Savo buvusioje darbovietėje iš kurios atleido reklamos firmoje Laikinai kol bus daug užsakymų,nebespėja.
Paskutinį kartą redaguota Dove@Deive - Antradienis, 2010-03-23, 10:34 PM |
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:32 PM | Žinutė # 472 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) bet jaučiufainas ir mielas žmogeliukas esi,neliūdna padruškėm su tavimi Nedaug aš padruškių turiu... mano draugų sąraše bernų kokius 15 kartų daugiau nei mergaičių... Ta prasme TIK draugų. Kitos sako jog vyras ir moteris negali būti tik draugai... bet man rodos jog tikrai gali... Man jie kaip broliai, su kai kuriais nuo kūdikystės ant vieno šikpuodžio sėdėjau ir vienam vežime gulėjau, tai kaip į tokį žmogų gali žiūrėt kaip į vyrą? O be to vyrai taip greit neįsižeidžia, gali drėbt tiesą į akis ir nebijot, kad po to savaitę nepaskambins O drauges tai turiu kelias tikrai labai labai geras, kurias labai vertinu ir didžiuojuosi, bet sakau be savaitgalio tai nesusimatysi nei su viena nes tūkstantis darbų pas jas, doktorantūros dar visokios ir t.t. Quote (Dove@Deive) dėk snukin nuėjusi jooooo mielai, nes ir taip aš jo nemėgstu bet pabūsiu kultūringa Dove@Deive, o ko tu dar nemiegi, jau pries pusantros valandos sakei eini gult, kam aš tau tą labanaktį siunčiau?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:33 PM | Žinutė # 473 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) ką dirbi? miela Reklamos firmoje,dizaino vygdytoja kuriam gaminam reklamą
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:33 PM | Žinutė # 474 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kosijimas koks niekas blemba nepadeda ką dariau kad atsikositų _pikt_ gal ryt kokių vaistų gausime nuo kurių pagerės galvoju -vargšiukas,reikėjo pagarint ir virtų bulvių kompresas labai padeda,bet dar mažiukas,kažin ar leistųsi
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:34 PM | Žinutė # 475 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tau gerai mano dar nemiega o kosijimas koks niekas blemba nepadeda ką dariau kad atsikositų _pikt_ gal ryt kokių vaistų gausime nuo kurių pagerės galvoju O nebandei duoti pakvepuoti garais kokiu resorbano tepaliuku? šiaip labai gerai,padeda
|
Atsijungęs |
| |
daniele | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:34 PM | Žinutė # 476 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Reklamos firmoje,dizaino vygdytoja 10 kuriam gaminam reklamą _liuks_ -kaip faina.kaip radai tu čia,juk lygtai neseniai dar nedirbai,ar klystu
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:35 PM | Žinutė # 477 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) kokios mes smalsios juokas o kaip jau ne Quote (Dove@Deive) reklamos firmoje 10 Laikinai kol bus daug užsakymų,nebespėja. aišku tai gerai visai Quote (Sindre) Nedaug aš padruškių turiu... mano draugų sąraše bernų kokius 15 kartų daugiau nei mergaičių... Ta prasme TIK draugų. Kitos sako jog vyras ir moteris negali būti tik draugai... bet man rodos jog tikrai gali... Man jie kaip broliai, su kai kuriais nuo kūdikystės ant vieno šikpuodžio sėdėjau ir vienam vežime gulėjau, tai kaip į tokį žmogų gali žiūrėt kaip į vyrą? O be to vyrai taip greit neįsižeidžia, gali drėbt tiesą į akis ir nebijot, kad po to savaitę nepaskambins juokas O drauges tai turiu kelias tikrai labai labai geras, kurias labai vertinu ir didžiuojuosi, bet sakau be savaitgalio tai nesusimatysi nei su viena nes tūkstantis darbų pas jas, doktorantūros dar visokios ir t.t. oj geras nu matai kaip būna gyvenime gali būti kad vyrai geresni draugai iš tikro pamaščius gerai taip ir yra
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:35 PM | Žinutė # 478 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Dove@Deive, o ko tu dar nemiegi, jau pries pusantros valandos sakei eini gult, kam aš tau tą labanaktį siunčiau? juokas ai apsigalvojau vyras pc užleido tai negaliu nepasinaudoti tokia proga su jumis nepapliurpti
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:37 PM | Žinutė # 479 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) tau gerai mano dar nemiega o kosijimas koks niekas blemba nepadeda ką dariau kad atsikositų jetus jetus... na iš tiesų taip klausai kai kažkas serga ir taip kartu sunku pasidaro... jau linkėjau bet dar palinkėsiu... sveikatytės... Taip liūdna kai negali padėt, o nori kad visiem būtų lengva ir gera.
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:37 PM | Žinutė # 480 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) vargšiukas,reikėjo pagarint ir virtų bulvių kompresas labai padeda,bet dar mažiukas,kažin ar leistųsi galvoju tai vat kad mažas tai nelabai į kalbas eina dėjau kompresą tiksliau tryniau krutinę,nugarą nu nežianu gal ryt bus geriau jau.... Quote (Dove@Deive) O nebandei duoti pakvepuoti garais kokiu resorbano tepaliuku? šiaip labai gerai,padeda _liuks_ nieko tokio kaip tepaliuko neturiu nežinau sako gerai jie bet kokį pirkti konkrečiai nežinau nu ryt pas gydytoją tai jau ta gal ko išrašys.
|
Atsijungęs |
| |