Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:37 PM | Žinutė # 481 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (daniele) -kaip faina.kaip radai tu čia,juk lygtai neseniai dar nedirbai,ar klystu galvoju Tai firmos direktorius paskambino ir pakvietė,ten ir mano vyras dyrba,ir visoj firmoj dyrba šeimos,artimieji ir giminės
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:38 PM | Žinutė # 482 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) jetus jetus... na iš tiesų taip klausai kai kažkas serga ir taip kartu sunku pasidaro... jau linkėjau bet dar palinkėsiu... sveikatytės... Taip liūdna kai negali padėt, o nori kad visiem būtų lengva ir gera. galvoju ačiukas nu žinok šnd jau net pyktis pajeme nu blemba galvoju ir tą ir tą darau kaip negerėja taip negerėja kosulys baisus
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:39 PM | Žinutė # 483 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) jugute ko nesimiega? greit i lovytę nežinau net reik eiti lovyte,nes mažius kelsis valgyti ir būsiu nepamiegojus bet niekaip nenueinu nuo čia o ko pati dar ne lovoje?
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:39 PM | Žinutė # 484 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) nieko tokio kaip tepaliuko neturiu nežinau sako gerai jie bet kokį pirkti konkrečiai nežinau nu ryt pas gydytoją tai jau ta gal ko išrašys. Labai gerai pakvepuoti resorbano tepaliuku,dar ištrinti pėdas,nugarą ir krūtinę,beveik visda gydytoja mums taip liepdavo daryti. arba galima i šilta vandenį ispausti resorbano nedaug ir pamirkyti kojas tai pat labai gerai
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:40 PM | Žinutė # 485 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) nežinau net galvoju reik eiti lovyte,nes mažius kelsis valgyti ir būsiu nepamiegojus bet niekaip nenueinu nuo čia miela juokas juokas o ko pati dar ne lovoje? 10 Šitiek plepučių forume kur aš tau eisiu miegoti,na jau ne reikia man dar papliotkinti
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:41 PM | Žinutė # 486 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) kosijimas koks niekas blemba nepadeda ką dariau kad atsikositų na mano mažius irgi negalėjo atsikositi,bet daktarė pasakė nusipirkti prospan žinok labai padėjo
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:42 PM | Žinutė # 487 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) oj geras nu matai kaip būna gyvenime gali būti kad vyrai geresni draugai iš tikro pamaščius gerai taip ir yra _liuks_ Tikrai gal geresni,mažiau viską ima i galvą,mažiau pletkavoja,nesiskolina drabužių,kosmetikos nezyzia jai neateini i svečius kavos atsigerti ir neverkšlena dėl buvusios meilės
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:47 PM | Žinutė # 488 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| dove pritariu tau
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:48 PM | Žinutė # 489 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) reik eiti lovyte,nes mažius kelsis valgyti ir būsiu nepamiegojus bet niekaip nenueinu nuo čia daugumai čia taip negali atsiplėšti Quote (Dove@Deive) Labai gerai pakvepuoti resorbano tepaliuku,dar ištrinti pėdas,nugarą ir krūtinę,beveik visda gydytoja mums taip liepdavo daryti. arba galima i šilta vandenį ispausti resorbano nedaug ir pamirkyti kojas tai pat labai gerai _liuks_ čia tepaliukas ane?reiks nusipirkti jaučiu Quote (jugute) na mano mažius irgi negalėjo atsikositi,bet daktarė pasakė nusipirkti prospan žinok labai padėjo tai va tikiuosi mums ryt irgi kažko išrašys gero
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:49 PM | Žinutė # 490 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Tikrai gal geresni,mažiau viską ima i galvą,mažiau pletkavoja,nesiskolina drabužių,kosmetikos 10 10 juokas juokas nezyzia jai neateini i svečius kavos atsigerti ir neverkšlena dėl buvusios meilės tikrai taip taigi jieškokime vyrų draugų
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:51 PM | Žinutė # 491 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) čia tepaliukas ane?reiks nusipirkti jaučiu galvoju Taip tepaliukas tikrai labai geras,žėk gal ir gydytoja pati pasiūlys Quote (Laurituke) tikrai taip taigi jieškokime vyrų draugų juokas juokas juokas juokas tai ir pradedame,gaila kad pas mus forume nėra vyruku,bijo čia ateiti tiek daug moterų ir merginų
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:52 PM | Žinutė # 492 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) ir neverkšlena dėl buvusios meilės Būna kad ir verkšlena... būna kad ir snarglį nušluostyt reik, bet ar ne tam draugai reikalingi???? Tai man geriausiai kai tarkim kur pasisėdėt susirenkam... tai tie apie "mergas" šnekasi ir vis žvilgt į mane "Bet gi čia ne merga,-sako, o Indrė, ji- savas"
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:55 PM | Žinutė # 493 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) tai ir pradedame,gaila kad pas mus forume nėra vyruku,bijo čia ateiti tiek daug moterų ir merginų neprisikarksėkit, buvau čia neseniai pas vieną... tai kol jis rūkė įsijungiau forumiuką, atėjo sako kas čia? :DDD Sakau nesveikai geras forumas..... dar pasakiau kad apie photoshop'ą žiauriai daug info ir pagalbos tai susidomėjo...
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:55 PM | Žinutė # 494 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Būna kad ir verkšlena... būna kad ir snarglį nušluostyt reik, bet ar ne tam draugai reikalingi???? Tai man geriausiai kai tarkim kur pasisėdėt susirenkam... tai tie apie "mergas" šnekasi ir vis žvilgt į mane "Bet gi čia ne merga,-sako, o Indrė, ji- savas" juokas juokas Nu geras,bet jaučiu faina vaikinų draugijoje prisiklausai idomybių nei su panom apie madas ir špakli
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Antradienis, 2010-03-23, 10:55 PM | Žinutė # 495 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Administratorė
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Taip tepaliukas tikrai labai geras,žėk gal ir gydytoja pati pasiūlys _liuks_ nu gal,ačiū už patarimus Quote (Dove@Deive) tai ir pradedame,gaila kad pas mus forume nėra vyruku,bijo čia ateiti tiek daug moterų ir merginų juokas juokas jo ko jau trūksta čia tai vyrų Quote (Sindre) Būna kad ir verkšlena... būna kad ir snarglį nušluostyt reik, bet ar ne tam draugai reikalingi???? Tai man geriausiai kai tarkim kur pasisėdėt susirenkam... tai tie apie "mergas" šnekasi ir vis žvilgt į mane "Bet gi čia ne merga,-sako, o Indrė, ji- savas" juokas juokas nu va kaip smagu su tais bernais geras
|
Atsijungęs |
| |