Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-03-27, 11:00 PM | Žinutė # 796 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) na kad rodos neseniai valgiau, bet... aš negaliu miegot kai valgyt noriu.... būna tada atsikeliu 3 val. nakties ir vistiek einu iekot duoklės skrandžiui. juokas kad taip nenutiktų, įsimečiau mėsytės su daržovėm ir sūrelį (labai derinasi) juokas psio dabar soti ir laiminga. Galima ir filmą ramiai iki užmigsiu žiūrėt. Tik dar neišsirinkau. Fe po mėsytės surelis nu neskanu mergyt ai nu gal tau tinka Tai kokį filmą žiūrėsi???
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Šeštadienis, 2010-03-27, 11:09 PM | Žinutė # 797 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) Fe po mėsytės surelis nu neskanu mergyt ai nu gal tau tinka Tai kokį filmą žiūrėsi??? Taigi po maisto, desertas, kas tau čia neskanu?? juokauju, žinau kad nesamonė, bet man būna kartais kad vos ne dešros su jogurtu užsimanau. Kažin kaip bus kai lauksiuosi Okey obey, jungiuosi savo vlc player'į, bandysiu "Prabudimai" žiūrėt.. velnias žino kas čia per daiktas, bet pažiūrėsiu, nes kompe ir taip sunku rast dar nematytą filmuką. Ryt reiks atsinaujint... Ką Dove@Deive, saldžių snapukų... susipaišysim ryt. Labos visom
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Šeštadienis, 2010-03-27, 11:10 PM | Žinutė # 798 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Žinutės: 469
Apdovanojimai: 11
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) juokinga ane??? juokas juokas juokas juokas Man irgi kad liepiau tau eiti miegoti juokas juokas tai jau eik,juk palinkėjau saldžių sapnų dar neisu pati ir eik
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Šeštadienis, 2010-03-27, 11:12 PM | Žinutė # 799 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Labos visom labos ir tau
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-03-27, 11:13 PM | Žinutė # 800 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Taigi po maisto, desertas, kas tau čia neskanu?? juokas juokas juokas juokauju, žinau kad nesamonė, bet man būna kartais kad vos ne dešros su jogurtu užsimanau. Kažin kaip bus kai lauksiuosi juokas juokas Okey obey, jungiuosi savo vlc player'į, bandysiu "Prabudimai" žiūrėt.. velnias žino kas čia per daiktas, bet pažiūrėsiu, nes kompe ir taip sunku rast dar nematytą filmuką. Ryt reiks atsinaujint... miela Ką Dove@Deive, saldžių snapukų... susipaišysim ryt. Labos visom mua Na tai gero tau virškinimo ir jokių čia saldžiųsapnų,nes aš dar nesiruosšiu miegoti ka jau tu eini liuliuko? nu dar papliurpkime
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-03-27, 11:14 PM | Žinutė # 801 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sindre kas čia per labos nakties??? Su vištom pradėjai eiti miegoti kaip ir mano sese?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-03-27, 11:21 PM | Žinutė # 802 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas sindre tai nejaugi nuobodžiauji šeštadienį , mes jau po šašlų
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-03-27, 11:27 PM | Žinutė # 803 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (jugute) dar neisu 10 juokas pati ir eik juokas Norėtum pati ir eik aš dar nenoriu
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Šeštadienis, 2010-03-27, 11:28 PM | Žinutė # 804 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) labas sindre tai nejaugi nuobodžiauji šeštadienį , mes jau po šašlų oooooooo kokie žmogai.... snieguoliuke, nenuobodžiauju.. bet nusikalus kaip kupranugaris. Šian daug visur laksčiau, dariau, kėliausi 4:30 kaip priklauso pas senelius... tai daba jau praktiškai į akis krapštukus įsistačius dar bandau filmą žiet. Bet jaučiu po 20 min jau miegosiu buvau vakare į žmones išlindus, tai viskas vos nepasibaigė rimtu balium, bet kadangi aš už vairo, tai sakau, ne, bičiuliai mieli, riedu namuko... ryt irgi keltis gi reiks, aišku ne taip anksti kaip šnd, bet vistiek.... bažnyčiaut trauksiu :) oooo tu jaučiu mmm taip skaniai šašlų prisikirtus.... Niekis, ruoškis, ryt spurgas darysim! Nepak, ilgai neužsibūnu, nes tikrai jėgų žiūrėt į monitorių nebėr Miela, kad dar Tavi sulaukiau šiandi, maniau ilgiau užsibaliavosi.... Tai Ryt susipaišysim
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Šeštadienis, 2010-03-27, 11:35 PM | Žinutė # 805 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) Niekis, ruoškis, ryt spurgas darysim! Nepak, ilgai neužsibūnu, nes tikrai jėgų žiūrėt į monitorių nebėr Miela, kad dar Tavi sulaukiau šiandi, maniau ilgiau užsibaliavosi.... Tai Ryt susipaišysim o ir tu nemažai nuveikei padruške aš tai šiandien irgi kojų nejaučiu vaikiui šiandien daug pramogų, o ryt kiek darbų o spurgas rytoj būtinai kepsim ryt galvoju su draugėm iki bažnyčios nueiti, o tu eisi?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Šeštadienis, 2010-03-27, 11:40 PM | Žinutė # 806 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ryt galvoju su draugėm iki bažnyčios nueiti, o tu eisi? Nu tu ir paklausei kas rytoj neis į bažnyčią,manau kad dauguma O mūms netoli bažnyčia Mūsų gyminė prekiauja verbomis ir visomis kitomis grožybėmis Brolio žmona tuom užsiima su šeima jau daug metų
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Šeštadienis, 2010-03-27, 11:42 PM | Žinutė # 807 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) aš tai šiandien irgi kojų nejaučiu o aš JAUČIU ir kojas ir rankas ir nugarą, bet taip jaučiu kad net nefainai Quote (snieguoliuke) ryt galvoju su draugėm iki bažnyčios nueiti, o tu eisi? aš juoooo, žygiuosiu būtinai. Tik nežinau kada atsikelsiu. Pas mum jaunimo mišios nuo 10:30 tai vadinas 9:00 keltis... kažin ar išeis man... o gal... jei ne, tai su pencininkais nuo 12:00 nuvažiuosiu snieguoliuke, o tu aik masažiuko reikalauk, jei kojyčių nejauti
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 0:13 AM | Žinutė # 808 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) snieguoliuke, o tu aik masažiuko reikalauk, jei kojyčių nejauti tai sakė kad padarys masažiuką, laukiu kol drauges išvežios po namus brangusis Quote (Dove@Deive) Nu tu ir paklausei kas rytoj neis į bažnyčią,manau kad dauguma na kiek žinau tai daugelis neina, todėl ir paklausiau , mes irgi ryt eisim su draugėm išpažintį reikia atlikt kažkaip man gera pasidaro po apsilankymo bažnyčioje
|
Atsijungęs |
| |
jugute | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 1:22 AM | Žinutė # 809 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Aktyvus dalyvis
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labos naktelės visoms
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 1:44 AM | Žinutė # 810 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na kiek žinau tai daugelis neina, todėl ir paklausiau juokas juokas , mes irgi ryt eisim su draugėm išpažintį reikia atlikt _liuks_ kažkaip man gera pasidaro po apsilankymo bažnyčioje _liuks_ Kaip kunigas tavasis visas drauges išvežioja
|
Atsijungęs |
| |