Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
Sindre | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 1:17 PM | Žinutė # 826 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| ogho, kokia griežta Lauritukės kalba.... tokia nešventiška įdomu kas čia dedas... bet tuo pačiu ir neįdomu :) Intrigos negerai.
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 1:18 PM | Žinutė # 827 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) tai daba užarchyvinkit ir po kiek tais metų jai "padovanokit"... mane taip padrūškė su valentadieniu sveikino atsiuntė filmuką pavadinimu "Myli-nemyli" ai galvojau eilinė blevyzga iš youtubo, ale atsidarius žiūriu kad ten mes su padrūške prieš daug metų arbūzą meiliai valgom su daug juoko ir visokiais "Bleeeeeeeeeeeamba, gaila, bernai nemato..." taip juokas paimė... Išvis labai linksma "topus" nufilmuotus aptikti tada, kai apie juos jau seniai pamiršta tai būtinai reiks taip padaryt jaučiu daug juoko būtų na kepsi spurgas
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 1:24 PM | Žinutė # 828 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) na kepsi spurgas taip butinai tuoj.... noriu truputi kambari apsitvarkyt ir eisiu kept... tu nesurasiai proporciju, bet matau ingridiantai tokie pat kaip ir visuose receptukuose internete, tai proporcijas jau kaip nors pati atsiskaiciuosiu.... Matematika gerai sekėsi... O tu gal jau prikepei šeimynai? Em.... sakiau reiktų šiandien iki lokės pėdos palėkt pasivaikščiot, bet oras nekoks.... vėjas, ir taip apsiniaukę kažkaip. nėr ūpo
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 1:27 PM | Žinutė # 829 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) taip butinai tuoj.... noriu truputi kambari apsitvarkyt ir eisiu kept... tu nesurasiai proporciju, bet matau ingridiantai tokie pat kaip ir visuose receptukuose internete, tai proporcijas jau kaip nors pati atsiskaiciuosiu.... Matematika gerai sekėsi... O tu gal jau prikepei šeimynai? Em.... sakiau reiktų šiandien iki lokės pėdos palėkt pasivaikščiot, bet oras nekoks.... vėjas, ir taip apsiniaukę kažkaip. nėr ūpo aš irgi pirma apsitvarkysiu tada ir kepsiu, o proporcijas manu tikrai atsiskaičiuosi , na pas mus nuo ryto buvo apsiniaukę, bet žiūriu kad dabar saulutė lenda gal ir mes išeisim pasivaikščiot
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 1:27 PM | Žinutė # 830 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| užsidėjau kaukę nulupamą ant veido... jin sustingo tai dabar nei juoktis nei dainuoti neišeina
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 1:28 PM | Žinutė # 831 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) gal ir mes išeisim pasivaikščiot antyčių pamaitint
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 1:28 PM | Žinutė # 832 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) ogho, kokia griežta Lauritukės kalba.... tokia nešventiška galvoju įdomu kas čia dedas... bet tuo pačiu ir neįdomu :) Intrigos negerai. na kad žinok nebežinau ką ir daryti nes merginos skundžiasi,bet nesigilinkite kitos manau viskas išsispręs greitai Sindre, o mano nuyotaika tai šventiška norėčiau šampes bet kad vaistus geriu
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 1:30 PM | Žinutė # 833 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) na kad žinok nebežinau ką ir daryti nes merginos skundžiasi,bet nesigilinkite kitos manau viskas išsispręs greitai Sindre, o mano nuyotaika tai šventiška norėčiau šampes bet kad vaistus geriu laurituke manau tikrai išsispręs , o kaip tavo sveikata, kaip sūnelio?al jau baigiat pasveikti o vat šampaniuko aš irgi neatsisakyčiau
|
Atsijungęs |
| |
Vai2ske | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 1:30 PM | Žinutė # 834 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 7050
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) o mano nuyotaika tai šventiška norėčiau šampes bet kad vaistus geriu Laurituke, ryte, sampes? nors man kai pms buna, as ir kazko sidriuko kokio uzsimanau
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 1:30 PM | Žinutė # 835 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) antyčių pamaitint jo vaikas sako kike galima jas maitint reikia bent vieną namo parsinešt
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 1:32 PM | Žinutė # 836 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) užsidėjau kaukę nulupamą ant veido... jin sustingo tai dabar nei juoktis nei dainuoti neišeina aš tai tokią turiu kai užsideda ir pradeda stingti, negaliu juoktis, o jei kas juokina, tai kaukė tokiais burbalais pradeda darytis
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 1:33 PM | Žinutė # 837 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| man tai veidas paskutiniu metu išsausėjo, sakau gal nuo vandens
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 1:33 PM | Žinutė # 838 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) laurituke manau tikrai išsispręs _liuks_ _liuks_ , labai būtų gerai Quote (snieguoliuke) o kaip tavo sveikata, kaip sūnelio?al jau baigiat pasveikti o vat šampaniuko aš irgi neatsisakyčiau juokas juokas mažius jau beveik visai gerai karts nuo karto dar pakoso aš dar truputi irgi kosiju bet jau kazdien tik į gerą Quote (vaidabas) Laurituke, ryte, sampes? galvoju nu koks rytas jau pietai
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 1:33 PM | Žinutė # 839 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Laurituke) Sindre, o mano nuyotaika tai šventiška norėčiau šampes bet kad vaistus geriu oooooooooooooo Laurituke, šampės... pralinksminai.... niekis, pasveiksi, bus tų šampių.... Dar labai prastai jauties? Skaičiau lyg jau gerėji... :) Tiesa? Kaip žvirblis tavo, pasveiko?
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Sekmadienis, 2010-03-28, 1:34 PM | Žinutė # 840 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| oooo jau ir pirmiau atsakyt spėjai nei aš paklaust.... Sindre vėžlys...
|
Atsijungęs |
| |