Paplepėkim prie kavos puodelio 42 tema
|
|
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 10:28 AM | Žinutė # 76 |
[ ( LT) ]
Grupė: Dalyviai
Lygis:
Forumo senbūviai
Žinutės: 1200
Apdovanojimai: 5
Lytis: Moteris
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) kuriu kokias dar socialines paslaugas galėčiau teikti galėtum stovėt šaligatviuose ir pervedinėt senolius per gatves juokauju tik... nesupyk :)
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 10:29 AM | Žinutė # 77 |
[ ( LT) ]
Grupė: Patikimi
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 21154
Apdovanojimai: 20
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) snieguoliuke laisvo oro direktorius,kada nori tada dirba na nelabai laisvo oro šeip mano darbo dienos yra antradienis ir penktadienis , nes tik 0,5 etato dirbu o jei namuose spėju pasidaryti, nereikia darbe prie kompo sedėti ir šeip baigiasi vadinamas ketvirtis, tai tik ataskaitos lieka daryti, nuo balandžio prasidės daugiau darbo ir va trečiadienį eisiu į socialinių paslaugų centrą į pokalbį dėl kito darbo
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 10:30 AM | Žinutė # 78 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| snieguoliuke, Dove@Deive, o jumi ką gero nuveikėt per weekend'ą? Kad pripliurpėt tiek, jog naują temą atidarinėt reikėjo tai taip... matau... šaunuolės... o ką dar?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 10:31 AM | Žinutė # 79 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) tai kad mes jau pasakėmė,kad išsikraustysime iki balandžio 1 dienos bet nieko geri žmonės jai nesusirasime leis pagyventi kol susirasime ir nauji savininkai mums ieško buto,patys daug yra nuomavesi tai žino kaip sunku susirasti. tai pasisekė su šeimininkais :_liuks_: , na nieko susirasit, o ko neinat pas uošvienę ar ten kur sakei namo dalis yra pas babą, apsitvarkysit ir ir už nuomą nereikės mokėti o kelių kambarių buto ieškot 2 ar 3?
Kalba man už nugaros? Vadinasi aš priekyje ! Aptarinėja mano gyvenimą? Reiškia jis įdomesnis nei jų ! Stengiasi įžvelgti trūkumus? Reiškia pavydi ! O jei pavydi- vadinasi yra ko pavydėti :)
Paskutinį kartą redaguota snieguoliuke - Pirmadienis, 2010-03-22, 10:36 AM |
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 10:32 AM | Žinutė # 80 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) galėtum stovėt šaligatviuose ir pervedinėt senolius per gatves juokauju tik... nesupyk :) kažin kas tada man mokėtų o šeip tai tai galvoju kažką su vaikais
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 10:35 AM | Žinutė # 81 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) snieguoliuke, Dove@Deive, o jumi ką gero nuveikėt per weekend'ą? Kad pripliurpėt tiek, jog naują temą atidarinėt reikėjo tai taip... matau... šaunuolės... o ką dar? ai žinok, kad tas savaitgalis trumpas dirbo maniškis tai su mažuoju lėkėm į ledainę o vakare visi į Babiloną ant atrakcionų vaikis užsimanė, o šeip nieko, kažkaip poilsiavom, va o kitas tai audringas nusimato, draugytei Evelinai 26 , tai jei maniškis nedirbs lėksim į pirtelę ai dar svečių turėjom, tai mažajam mūsų atvežė paką čiulpinukų o ten jų 50 tai pora metų į priekį
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 10:36 AM | Žinutė # 82 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) tai asisekė su šeimininkais _liuks_ _liuks_ , na nieko susirasit, o ko neinat pas uošvienę ar ten kur sakei namo dalis yra pas babą, apsitvarkysit ir _liuks_ ir už nuomą nereikės mokėti o kelių kambarių buto ieškot 2 ar 3? nu tu kaip pasakysi tai ką aš žinau,jo apsitvarkysim apgriūvusi namą nieko sau,ten tiek reikia idėti kad vos ne butą vieno kambario galėtume nusipirkti,ten reikia iš pagrindų viską tvarkyti,o pas uošvenę tai atsiprašau juk pas ją vietos nėra kur mes ten gyventume.
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 10:38 AM | Žinutė # 83 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) nu tu kaip pasakysi tai ką aš žinau,jo apsitvarkysim apgriūvusi namą nieko sau,ten tiek reikia idėti kad vos ne butą vieno kambario galėtume nusipirkti,ten reikia iš pagrindų viską tvarkyti,o pas uošvenę tai atsiprašau juk pas ją vietos nėra kur mes ten gyventume. nu jo tada neapsimoka tai uošvienę ten išsiųsk o patys į jos butą , na o jai rimtai tiesą sakai kad su vaikais sunku susirasti ir dabar baigiasi šildymo sezonas tai nuomos kainos bus sukeltos
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 10:39 AM | Žinutė # 84 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (snieguoliuke) ant atrakcionų vaikis užsimanė, dabar kai pasakei, tai ir aš visai užsinorėjau prikolas... Quote (snieguoliuke) tai jei maniškis nedirbs lėksim į pirtel tai linkiu kad nedirbtų Quote (snieguoliuke) mažajam mūsų atvežė paką čiulpinukų o ten jų 50 tai pora metų į priekį norėjai pasakyt porai dienų?
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 10:56 AM | Žinutė # 85 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Sindre) norėjai pasakyt porai dienų? na žinok jei draugams taip dalins tai tikrai orai dienų
|
Atsijungęs |
| |
Laurituke | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 10:59 AM | Žinutė # 86 |
[ ( LT) ]
Grupė: Administratorė
Lygis:
Administratorė
Žinutės: 30254
Apdovanojimai: 36
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas rytas brangijsios
Pagalba naujokams ir ne tik čia Forumo taisyklės ir ne tik čia Sveikinimų atvirukai
|
Atsijungęs |
| |
snieguoliuke | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 11:03 AM | Žinutė # 87 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo mylimieji
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| labas Laurituke
|
Atsijungęs |
| |
Romeniukas | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 11:04 AM | Žinutė # 88 |
[ ( LT) ]
Grupė: Super Moderatorius
Lygis:
Forumo mylimieji
Žinutės: 19290
Apdovanojimai: 23
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Sveikute Laurituke malonu čia tave matyti einu kurti etiketės savo brangiausiojo jubiliejiniam gimtadieniui
Pagalba naujokams ir ne tik čia
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 11:05 AM | Žinutė # 89 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Laurituke, koks ryyyytas? jau vidurdienis! Kas geresnio? taip ilgai tingėjai ar jau apsidirbus?
|
Atsijungęs |
| |
Sindre | Data: Pirmadienis, 2010-03-22, 11:06 AM | Žinutė # 90 |
[ ( LT) ]
Lygis:
Forumo senbūviai
Sukaupta jau
Dalyvio įvertinimas:
|
| Quote (Dove@Deive) einu kurti etiketės savo brangiausiojo jubiliejiniam gimtadieniui Kūrybingumo ir kantrybės tau mergyt
|
Atsijungęs |
| |